Pirates Tide of Fortune

Nama alternatif: Pirates Tide of Fortune

Pirates Tide of Fortune - puan-puan nasib.

permainan Pirate

Pirates Tide of Fortune akan sila semua pencinta pengembaraan maritim dan pengembaraan lanun. pemain mendapat peluang untuk terjun ke dalam percintaan hidup di pulau-pulau di lautan yang tidak berkesudahan, di mana perniagaan utama ialah pembangunan dan perlindungan wilayahnya daripada pemain lain, lapar untuk hidangan yang mudah. Memilih permainan ini, pengguna sendiri perlu menjadi seorang lelaki nasib baik, yang akan menyebabkan pulau anda kepada kemakmuran ekonomi dan tentera. Pirates Tide of Fortune dalam talian - adalah permainan berbilang pelayar, yang telah berdaftar pengguna lebih daripada 11 juta, mereka mempunyai peluang untuk melawan satu sama lain, dengan musuh-musuh komputer bersatu dalam kesatuan, dan sudah tentu mewujudkan Order untuk membuat kesimpulan transaksi perdagangan. Projek ini adalah strategi ketenteraan mungkin, tetapi tidak boleh diwujudkan tanpa pembangunan tentera yang kuat dan ekonomi armada.

permainan

Nachalo Pirates Tide of Fortune dan ciri-cirinya.

Chto penghalang untuk menambah barisan, draf pendaftaran Kod Pirate yang diperlukan. Untuk melakukan ini, pengguna perlu mengisi borang, yang terdiri daripada beberapa baris, untuk datang dengan nama, alamat e-mel dan kata laluan. Anda boleh menyambung ke permainan dengan menggunakan akaun anda di rangkaian sosial. Dengan serta-merta selepas pendaftaran pemain merupakan laut, antara kilometer dari air yang hilang sebuah pulau kecil, dan ia akan menjadi rumah baru, yang akan bermula dengan pembinaan kuasa lanun yang besar. Sebagai sebahagian daripada latihan perkara pertama yang pemain perlu untuk membina bangunan untuk pengeluaran sumber yang diperlukan, terdapat beberapa:

  • Rom, yang dihasilkan di kilang, ia adalah mabuk tanpa pengecualian - Pirates pekerja dan orang-orang yang berjuang;
  • Zoloto, depositnya di pulau itu, tetapi bukan saya tidak mendapat;
  • Derevo, kerana ada di pulau itu yang akan menerimanya, anda perlu penebangan.

V kecuali sumber permainan pengekstrakan anda perlu untuk membangunkan sains, budaya dan tentera. Penyerahan projek dalam pemain adalah empat puluh unit tentera pertempuran yang berbeza dan tentera laut, anda juga boleh membuat raksasa laut dahsyat Kraken. Juga, semua tentera boleh dibahagikan kepada jenis, setiap daripada mereka mempunyai unit untuk pertahanan dan serangan:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya yang akan mewujudkan tentera dan tentera laut perlu membina arahan dan pertempuran pembinaan, meningkatkan tahap mereka, untuk menjalankan penyelidikan senjata canggih dan perisai. Semua tindakan ini, dan juga tentera itu sendiri memerlukan kos penyelenggaraan sumber. Hakikat bahawa anda boleh mendapatkan di pulau itu, dan kemudian menewaskan ombak ke pantai tidak cukup untuk mewujudkan keadaan laut yang besar. Untuk menjadi benar-benar kaya, ia hanya boleh terlibat dalam penangkapan ikan lanun, merompak pulau-pulau jiran, untuk menyerang kapal-kapal dagang dan kubu tentera laut. Jika tentera masih agak lemah dan juga perang bukanlah warisan, anda boleh membuat sebuah syarikat perdagangan dan menjalankan perniagaan. Di seberang laut, bertempat cache harta dan penyitaan mereka tidak membawa keuntungan yang tidak baik. Semata-mata untuk menjadi sedih, jadi bermain Pirates Tide of Fortune adalah lebih seronok dengan rakan-rakan. Dalam projek ini, anda boleh pergi untuk melawat dan menonton dari orang lain, untuk menjalankan hubungan diplomatik dan perdagangan dengan pemain yang berbeza, berkongsi sumber dan perkembangan saintifik, membantu untuk mengubah kuasa tentera dan rakan-rakan mereka di corsairs. Dalam strategi ini, anda boleh membuat anda sendiri atau menyertai Perintah yang sedia ada. Perintah untuk sebenar, ketua-ketua menerima gelaran dan pangkat. Berkumpul di Order, pemain digabungkan untuk mewujudkan tentera yang cekap yang berkuasa, anda boleh menggunakannya untuk merebut tanah jajahan dan melindungi mereka daripada tentera diraja.

Pirates Tide of Fortune permainan yang sangat menarik dan sangat berwarna-warni dengan grafik yang sangat baik dan reka bentuk bunyi.

 

Bermain juga