Storm Pirate

Nama alternatif: Storm Pirate

DAN gras Pirate Storm - adalah permainan berbilang menyeronokkan pemain akan membuka sebuah dunia yang penuh dengan cinta laut. Permainan Storm Pirate di mana orang ramai sedang menunggu pertempuran menarik di laut dan pelbagai acara yang menarik. Dan gras Pirate Storm Talian adalah dan tidak memerlukan memuat turun dan memasang pelanggan berasaskan pelayar.

Sebelum untuk bermain permainan dalam talian Pirate Storm pastikan tetapan komputer dan keperluan permainan. Dalam Pirate Storm bermain online boleh komputer dengan parameter berikut:

- Sistem operasi: Win dows XP / Vista / Tujuh ;

- Processor: 2. 0 GHz ;

- Memori: 512 Mb ;

- Video: 128 Mb ;

- Sambungan ke internet.

Untuk memainkan Pirate Storm , adalah perlu yang telah diluluskan pendaftaran dalam permainan Pirate Storm . Ia dibuat ringkas dan mudah, jadi mengambil masa beberapa minit. Bahagian di laman web " pendaftaran Pirate Storm » , mesti memasukkan data berikut:

- Nama pengguna - nama yang akan digunakan dalam permainan;

- Kata;

Email;

- Tarikh lahir;

- Juga perlu membaca dan bersetuju dengan syarat permainan.

Pirate Storm permainan dalam talian yang juga menyokong pendaftaran melalui akaun sudah mencipta facebook rangkaian sosial. Pada ini Pirate Storm talian pendaftaran hujung dan kita boleh teruskan kepada permainan.

Permainan bermula dengan kursus latihan, yang menunjukkan ciri-ciri permainan. Pada mulanya, pemain itu menerima kapal yang lemah dan kekalahan tugas kapal musuh dan raksasa. Semasa permainan, untuk kemusnahan raksasa dan kapal-kapal musuh akan diberi sumber yang berbeza, tetapi pada mulanya apabila tidak ada pengalaman yang cukup dengan musuh-musuh yang serius lebih baik tidak. Pada mulanya, untuk memahami ciri-ciri asas permainan dan akan membantu untuk memahami tips. Setelah permainan menjadi jelas, anda boleh pergi ke pelabuhan, di mana anda sentiasa boleh pergi ke kedai minuman itu, berbual dengan kawan-kawan, lihat berita, untuk membeli atau menjual pelbagai barangan. Perolehi emas dan sumber-sumber lain yang perlu boleh melakukan pencarian.

DAN grata dalam permainan dalam talian Pirate Storm boleh menggunakan lima jenis kapal: kapal itu bermula, Brigantine frigat tentera Brigantine, kapal frigat yang besar. Pada setiap kapal boleh dipasang dengan pelbagai dek, keels, sauh dan butiran lain.

Kehidupan boleh kapal dilengkapi dengan empat set alat (6, 9,12,18 senapang), dengan tiga jenis kerang (keluli, besi, batu), dan juga empat kelas serampang dengan tiga subspesies (tempuling, tempuling-claw tempuling berduri ).

Pada Pirate Storm bermain sukar tanpa wang. Mata wang utama di permainan ini adalah emas. Dengan itu, anda boleh membeli senjata, peluru dan pelbagai keperluan. Mata wang tambahan adalah berlian. Anda boleh membeli mereka dengan melabur wang yang sebenar dalam permainan, atau membawa ke dalam bermain pemain baru. Anda boleh menghabiskan mereka daripada penyeludup bertukar-tukar pada barang-barang berharga yang berbeza. Semua hak dan kebenaran yang dibeli dari gabenor, dan semua yang berkenaan dengan kapal itu boleh didapati di limbungan itu. Semasa permainan anda boleh membuat diri anda satu skuadron kapal, dengan ciri-ciri dan parameter yang berbeza. Anda juga boleh menyertai kesatuan yang akan memberi beberapa kelebihan, di samping sahabat setia. Meningkatkan kesatuan memberikan bonus kepada ahli-ahlinya, anda juga boleh mengambil bahagian dalam peperangan puak.

Jumlah 35 tahap pemain merupakan tersedia, selain kepada pembangunan pembangunan peribadi juga kesatuan a.

Pada tahap yang tinggi dalam permainan bekerja gameplay - pemain akan bertarung bukan sahaja dengan pemain lain, tetapi juga dengan raksasa NPC. Monsters juga boleh bersatu dan menyerang sekumpulan keseluruhan, dan menghadapi sahaja dengan mereka tidak selalu mudah.

 

Bermain juga