Kisah Pirates

Nama alternatif: Piratia

Permainan dalam talian lanun - adalah strategi pengembaraan berbilang dalam gaya fantasi, yang membolehkan anda untuk meneroka keluasan kapal mereka sendiri tiga lautan mencari kemasyhuran dan khazanah dan artifak purba. Permainan sepintas lalu disenangi aksara anime-dongeng dan panggilan untuk terjun ke dalam realiti menarik. Keperluan sistem minimum yang dikemukakan oleh pemaju untuk bermain permainan dalam talian Piratia berikut:

• Sistem operasi: Windows 98/ME/NT/2000/XP;

• pemproses dari Intel Pentium III 800 MHz

• Memori (RAM): 256 MB

• Ruang kosong cakera keras: 1000 MB;

• Video: 16 MB;

• DirectX 9. 0C;

• Menyambung ke Internet.

Jika anda sudah bersedia untuk pencapaian masa depan, ia adalah masa untuk mendaftar akaun pemain. Sertai dalam Tales permainan Pirates sangat mudah: pada halaman utama akhbar laman web rasmi borang pendaftaran butang dan mengisi dibuka. Masukkan alamat e-mel anda (jika anda mempunyai peti mel di pos. ru, maka anda akan mempunyai akses kepada perkhidmatan khas), permainan login, kata laluan, CAPTCHA (watak-watak dari gambar) dan anda menekan butang merah besar "mendaftar". Pada pendaftaran ini Piratia lebih. Seterusnya, anda mesti memuat turun pelanggan permainan Piratia talian - satu program khas yang membantu mengoptimumkan trafik dan betul memaparkan grafik. Muat permainan dalam beberapa cara: dari tapak permainan, sama ada secara langsung atau menggunakan torrent. Selepas anda memasang pelanggan pada komputer anda dan menjalankan ia pergi ke peringkat seterusnya dalam permainan Lanun dalam talian akan menawarkan anda untuk mewujudkan bersifat. Satu pilihan empat watak-watak: dua perempuan dan dua lelaki.

Lance adalah yang berasal dari manusia, tetapi dibesarkan morfeytsami, jadi yang sangat baik dalam pemilikan senjata. Mahu mencari pedang legenda yang boleh membuka Gate Syurga.

Amy - anak yang kekal (tidak pada tingkah laku, dia hanya mempunyai satu set unik gen kerana yang dia tidak ditakdirkan untuk berkembang). Keupayaan untuk menyembuhkan luka dan mengada-adakan perkara-perkara yang unik.

Phillies - adalah seorang gadis yang mempunyai asal-usul ilahi dan pelayar di hati. Yg berubah-ubah, tidak bertanggungjawab dan sedikit diam-diam, dalam satu perkataan - seorang wanita sebenar.

Kartsez - pahlawan, anak kepada wakil tunggal rakyat Morpheus dan seorang wanita kampung yang mudah mempunyai kuasa yang besar dan kelihatan menakutkan, tetapi mempunyai hati yang baik. Aksara yang hanya yang ada adalah Juara khusus sangat jarang berlaku.

Setiap watak dalam permainan adalah berbeza ciri-ciri utama: kekuatan, kelajuan, ilmu sihir, dan ciri-ciri khas, serta profesion, yang akan memperoleh watak anda apabila anda bermain permainan lanun talian.

Profesion membantu meningkatkan profil kemahiran dalam permainan. Pekerjaan pertama watak anda akan menerima apabila mencapai tahap 10 (pemburu, ahli sihir, ahli pedang, navigator). Kedua aksara induk profesion untuk mencapai tahap 40 (penembak juara, pahlawan, penakluk laut, Witch dan bomoh itu).

Apabila sampai tahap 15, anda boleh membeli kapal dalam permainan Pirates sudah di atasnya. Semakin tinggi tahap anda bermain, lebih baik anda boleh membeli kapal.

Main lanun talian anda berada dalam tiga bidang: laut biru Besar, laut dan tanah besar Magic Ascaron itu. Di samping itu, Pirates mempunyai banyak bandar-bandar di mana anda boleh bertemu dengan penduduk tempatan dan pelancong, membeli atau bertukar-tukar barang-barang perlu, berkomunikasi dan mengatur persatuan anda sendiri. Dalam permainan kerana ada lokasi di mana dibenarkan perjuangan menentang pemain lain. Pilih lokasi yang boleh, bergantung kepada tahap watak itu.

Tales pendaftaran Pirates talian akan membolehkan anda untuk melibatkan diri dalam dunia yang meriah dan unik, di mana anda menuju ke meliputi gelombang pengalaman yang tidak dapat dilupakan, pertempuran dengan lanun, bertemu dengan raksasa yang berbeza. Datang kepada permainan, mencipta dan melatih wira dan sebagainya pada mencari harta karun dalam syarikat rakan-rakan yang dipercayai!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag