Pirates Talian

Nama alternatif: Piraty talian

Permainan Online Pirates - dunia indah pengembaraan jauh, pertempuran di laut dan di darat, expanses luas laut dan penemuan yang menakjubkan.

Bagi Pirates permainan dalam talian akan patut mana-mana komputer pejabat: CPU Pentium IV 2GHz, 128MB kad grafik, 256 MB RAM dan 3.5 GB ruang cakera keras, serta akses internet.

Untuk bermain permainan dalam talian Pirates, muat turun program khas - pelanggan permainan, yang akan berhubung dengan pelayan permainan di Internet. Pelanggan tidak memerlukan pemasangan, hanya ekstrak dan menjalankan lanun fail. exe.

Sertai dalam Pirates permainan dalam talian kelihatan suka. Pada halaman pertama anda boleh terus memasuki permainan, jika anda sudah rangkaian perjudian pihak COD. Jika tidak - anda menolak butang "daftar", kemudian masukkan alamat e-mel, berfikir dan masukkan alias untuk profil permainan, masukkan nombor yang sama dari imej. Seterusnya, membuat akaun permainan: berfikir dan masukkan perkataan - log masuk dan mempunyai kata laluan untuk memasuki permainan (login dan kata laluan mestilah berbeza! ). Dan sudah tentu, anda mesti membaca dan mengesahkan Syarat Perkhidmatan. Semua pendaftaran Pirates talian ini selesai.

Berikut adalah cara untuk bermain permainan dalam talian Pirates. Tetapi pertama anda perlu memuat turun kemas kini, kerana permainan ini sentiasa berkembang, menjadi lebih menarik dan menyeronokkan! Apabila kemas kini selesai, anda boleh membaca berita cetak rompak, dan masuk ke dalam permainan dengan mengklik tulisan "untuk memulakan permainan."

Kekal hanya untuk memilih pelayan permainan di mana anda akan berada di dalam Pirates permainan dalam talian. Ini adalah operasi yang sangat penting. Lieberthal pada pelayan banyak pemain yang kuat, barang-barang pasaran yang baik pakatan berpengaruh. Kuasa ada sudah dibahagikan. Bagi anda pelayan lebih sesuai Treasure Island, anda akan setanding dengan orang baru yang lain dan cepat menakluk kemuliaan lanun menggerunkan. Dan kemudian kami akan cuba kekuatan dan Lieberthal mereka.

Jadi semua butir-butir teknikal membosankan di belakang, memilih pelayan permainan, input login dan kata laluan anda dan mula bermain dengan selamat di Pirates Online!

Pada awal permainan watak anda di pelabuhan. Ya, anda juga perlu memilih wira yang curam! Ada orang lain untuk memilih dua watak lelaki, dua wanita, mereka semua kelihatan berbeza dan ciri-ciri peribadi, semua hidup di bandar-bandar yang berbeza. Anda boleh memilih rupa, pakaian, wira rambut, memikirkan dia nyaring dan nama yang amat berat, yang secocok dengan lanun yang baik.

Pirates pendaftaran dalam talian membuat anda seorang kapten berani, seorang pedagang licik, explorer dan penemu negara-negara baru ingin tahu dan, sudah tentu, lanun yang menggerunkan! Permainan ini mendedahkan sepenuhnya bakat dan kecenderungan anda, angin segar pengembaraan jauh menyemai anda patut dan dalam semangat yang baik.

Pirates permainan dalam talian sekali dan untuk semua untuk menakluk hati pertempuran laut hebat anda yang melibatkan berpuluh-puluh kapal, dengan menggunakan pelbagai kaedah pertempuran. Perdagangan maritim sejak Cortez besar memujuk anda dengan bermacam-macam warna beliau, pelbagai produk dan negara. Sebagai seorang pelaut benar, hatinya dan jiwa (dan wang) yang anda dimasukkan ke dalam kapal anda, dan dia akan menjadi rakan anda yang terbaik, akan membawa anda ke negara yang jauh, di atasnya anda akan menakluki musuh dan, jika perlu, simpan rakan dari kematian. Jangan lupa, menurut tradisi maritim purba, memberi nama yang indah yang akan membawa tuah anda kapal.

Pirates permainan dalam talian - sebuah ensiklopedia sejarah dan geografi sebenar abad XVI, dan semua pengembaraan, perjalanan dan penemuan dalam ia terlalu nyata. Sekiranya menemui benua baru, untuk menembusi rahsia piramid Mesir - apa yang boleh menjadi lebih menarik?

Anda akan lulus banyak misi, pencarian, secara beransur-ansur belajar kebijaksanaan semua game dan kemudian akan menyelesaikan membingungkan tugas untuk harta karun purba, sebahagian daripada mereka boleh diluluskan hanya dengan kawan-kawan, kawan.

Permainan ini mempunyai forum yang mudah dan selesa berbual permainan di mana anda boleh berbual dengan rakan-rakan anda bersama-sama untuk menyelesaikan kompleks, tetapi tugas yang menarik untuk mencari jawapan kepada semua soalan-soalan dalam permainan, dan hanya menghabiskan masa dalam perbualan menyenangkan.

Nasib baik dalam permainan, kelasi yang berani!

 

Bermain juga