Planet Zhelezyaka

Nama alternatif: Planet Zhelezyaka

"Planet Zhelezyaka. Tiada mineral, air, tiada tumbuh-tumbuhan, dihuni oleh robot "- frasa tangkapan kartun yang terkenal tepat menggambarkan dunia permainan Planet Zhelezyaka talian. Satu terperinci kecil tetapi sangat penting - robot tempatan dilengkapi dengan kvazitronnym otak berkuasa, dan supaya mereka tidak takut apa-apa lanun angkasa. Robot bangunan, pengubahsuaian, peperangan, sabotaj dan sabotaj yang dijalankan, dan hanya mengusik antara satu sama lain. Mereka membina semula seluruh planet, untuk kemudahan dan kelapangan menjadikannya sebuah bola berongga perisai dan diperkukuhkan. Anda perlu menguruskan rajin, pandai, suka berperang, arif dan tinggi mekanikal makhluk yang akan membawa anda banyak kegembiraan dan keseronokan.

Permainan dalam talian Planet Zhelezyaka akan bekerja denda walaupun pada komputer "konfigurasi pejabat": Pentium 4 2.33 GHz, 256 MB RAM, kad grafik dengan 128 MB memori grafik.

Sertai dalam permainan Planet Zhelezyaka agak pelik, tetapi amat mudah. Memilih jenis kami robot - salah satu daripada empat. Tentukan ASO (e-mel yang dikenali sebagai di sini), untuk mengada-adakan nama permainan - Aydenik, menunjukkan kekutuban (jantina anda), masukkan PIC (password). Sertai Planet Zhelezyaka memerlukan anda untuk bekerja alamat e-mel, ia akan dihantar kod pengaktifan. Memperkenalkan watak-watak dari Kod Imej keselamatan, membaca dan mengesahkan perjanjian kami dengan Peraturan permainan.

Selepas pengaktifan akaun Planet Zhelezyaka pendaftaran dalam talian selesai.

Permainan Planet Zhelezyaka talian - dunia yang indah, luar biasa bagi seorang lelaki. Unit masa tidak adalah manusia dan robot: masih, tics, theca, yang dipanggil tahun semasa, dan hari - lemak. Seluruh planet dilindungi dengan timbunan besar besi buruk yang robot rajin mengekstrak sumber utama - sekeping besi. Daripada mereka di gudang senjata yang mengumpul pelbagai peranti - Gizmos, kedua-dua pertahanan dan tindakan menyakitkan hati.

Pangkalan data Pusat Maklumat Pengurusan digunakan untuk melaksanakan semua operasi asas, dan juga anda boleh melihat maklumat mengenai peristiwa-peristiwa dalam permainan dan prestasi permainan anda. Indeks utama - cerun anda, semakin tinggi ia adalah, kedudukan anda yang lebih tinggi.

Bengkel pangkalan data anda setiap malam mengeluarkan satu kumpulan baru robot. Anda juga boleh menyewa orang luar jika tidak cukup. Planet Zhelezyaka permainan dalam talian terus selagi anda boleh menghasilkan dan mengekalkan robot mereka. Musuh akan menghalang kamu, mengatur sabotaj, menyerang dan mencuri sekeping anda besi. Robot pertahanan kuat, Gizmos berteknologi tinggi dan bijak tentera akan membantu anda dalam perjuangan yang sukar untuk gelaran pemimpin robot paling sejuk.

Untuk bermain permainan Planet Zhelezyaka talian, anda perlu belajar yang betul ciri-ciri robot. Permainan mereka dalam empat kumpulan, dibezakan oleh bilangan kvazitronov berbeza otak elektronik. Warna kvazitronov menentukan bukan sahaja warna robot, tetapi ciri-ciri tempurnya dan parameter teknikal.

Kvazitrony Merah Raiders mempunyai - robot sangat suka berperang. Orange - deferorov berat yang dilindungi. Kvazitrony hijau diperbuat daripada robot Spicer pengakap sejagat dan pengkhianat, dan biru dikurniakan teknologi tinggi indzherikov.

Apabila anda menguasai asas-asas pengurusan, bermain-main dalam pertahanan dan serangan, pergi ke tempat yang istimewa - Drome. Di sini anda akan mula bermain permainan dalam talian Planet Zhelezyaka berkuat kuasa sepenuhnya - untuk bersaing dengan pemain lain bergerak ke atas tangga Kedudukan tersebut. Di sini anda mempunyai segala peluang untuk membuktikan diri mereka mahir induk suka berolok-olok komander lucu dan berani robot anda.

Main Planet Zhelezyaka akan membantu anda dalam permainan bual - Chatter, dan juga sebagai forum permainan.

Menggali pasukan robot benar (pertempuran, pertahanan, pengkhianat atau jurutera), menjemput kawan-kawan dan kenalan anda dalam kesatuan mereka dan mula bermain Planet Zhelezyaka untuk membuktikan semua kesejukan beliau!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag