Planetside 2

Nama alternatif: Planetside 2

Planetside 2 talian - asal MMOFPS dari Sony Online Hiburan di mana pemain sedang menunggu untuk peperangan berskala besar. Jika anda bosan dengan pelayar razvlekalovki mana anda fumbling di satu tempat dan keinginan satu lawan satu dengan pihak lawan, jika anda mahu sesuatu yang besar dan mengagumkan, jika hati anda mahukan dan Roh meronta-ronta untuk rutin of Fame - The Game Planetside 2 sempurna untuk memenuhi semua keinginan anda berani. Di sini dalam satu pertempuran yang melibatkan ribuan pemain tetapi ia tidak seperti keadaan kucar-kacir yang tidak bijaksana. Bermula bermain Planetside 2, anda menjadi ahli perang global, di mana segala-galanya adalah perhatian yang terperinci dan teliti kepada perincian, setiap memenuhi peranannya, terdapat satu strategi tempat dan kerja berpasukan. Events membangunkan lokasi yang luas, yang terdiri daripada berpuluh-puluh kilometer persegi. Anda akan melawat semua tiga benua, khusus untuk permainan ini. Іndar, Esamir, dan Amerish - bukan sahaja ruang wilayah, dan tempat-tempat di mana ia sentiasa gelora keadaan yang berbeza. Selain itu, anda bukan sahaja boleh berkeliaran bumi, tetapi juga di udara, dengan menggunakan pelbagai teknik.

Apa yang anda perlu menembusi keluasan alam semesta - Planetside 2 pendaftaran. Untuk membuat akaun, mengisi maklumat dalam medan yang diperlukan: nama stesen, pengesahan kata laluan, alamat e-mel, negara, tarikh lahir. Langgan berita berlaku secara automatik, tetapi mematuhi peraturan pendaftaran permainan Planetside 2 memerlukan mengesahkan dengan menandakan kotak yang sesuai.

Memeriksa senarai keperluan sistem yang perlu untuk menyediakan permainan yang selesa: Microsoft Windows XP; Intel Core 2 Duo E6850 (atau lebih tinggi) atau AMD Phenom II X2 (atau lebih tinggi) kad grafik NVIDIA GeForce 8600 (atau lebih tinggi) / AMD atau ATI 4850 siri (atau lebih tinggi) serasi DirectX kad bunyi; 256 MB VRAM; ruang cakera keras percuma 15 GB, 4 GB RAM. Jika ini semua diselesaikan, selamat membuka pintu kepada dunia yang hebat!

Sebagai seorang pemula, anda mesti nyatakan pecahan di sebelah di mana anda mahu untuk berperang. Kemudian dapat untuk memilih kelas yang paling sesuai untuk menjalankan apa keinginan jiwa anda. Mari kita berkenalan dengan puak yang ada. Konglomerat Baru (SeaNanners pemimpin) - pemberontak bersedia untuk idea-idea untuk memberikan hidupnya. Kumpulan-kumpulan ini yang dianjurkan pembangkang sedang melakukan semua yang mungkin untuk bersedia untuk memenuhi ideal misi akan datang. Terran Republik (pemimpin TotalBiscuit) direka untuk mengawal rakyat jajahan. Pahlawan negara menguatkuasakan undang-undang dan mengekalkan perintah. Wakil-wakil Kedaulatan Wan (pemimpin Tobuscus) percaya bahawa masa depan umat manusia hanya perlu mengikuti perkembangan teknologi. Mereka sendiri telah lama menggunakan teknologi makhluk asing dan dapat membongkar rahsia artifak kuno. Tetapi yang anda milik, perang ini kejam menjejaskan sesiapa sahaja yang berani untuk datang ke sini. Tidak akan berehat dan tidak juga di bandar-bandar sesak, atau dalam bidang yang luas. Selepas semua pertempuran berlaku di mana-mana. Jadi hang pada!

Planetside 2 permainan dalam talian mempunyai beberapa elemen yang membezakannya daripada pendahulu dan yang projek-projek Internet yang lain. Sebagai contoh, ia boleh didapati untuk jarak jauh berjalan, dengan syarat penggunaan pemandangan dan perisai regenerasi, pada trajektori peluru kesan graviti, pembangunan pokok membolehkan mengatasi pesaing-pesaingnya (kira-kira 15-20%) dan pergaduhan yang melibatkan kira-kira 3,000 pejuang meningkatkan adrenalin maksimum. Rasa yang membuat masa hari dan keadaan cuaca yang berubah-ubah. Selepas pertarungan mempunyai faktor-faktor kesan yang besar seperti cahaya dan kegelapan, kabus atau awan besar, mudah disembunyikan.

Permainan Play Planetside 2 Anda akan menggunakan tanah dan udara kenderaan, dan juga banyak kepingan senjata yang menggerunkan. Ingat bahawa kejayaan dalam peperangan bergantung terutamanya kepada senjata yang baik dan kemahiran watak. Jadi memberikan tumpuan kepada gear dan meratakan ciri-ciri. Semakin lama anda Planetside 2 bermain, yang lebih menarik ia menjadi. Selepas secara beransur-ansur mendedahkan potensi penuh permainan ini luar biasa.

Enjin 3D melakukan perkara, dan anda akan merasa bahawa segala apa yang berlaku pada skrin adalah benar-benar nyata. Tenggelamkan diri anda dalam suasana yang tentera untuk mengalami seluruh gamut pertempuran emosi pihak epik! Nasib baik dan inspirasi!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag