PLANEWARS

Nama alternatif: PLANEWARS

PLANEWARS Permainan dalam talian - tiga dimensi permainan pelayar MMORPG. Berminat terutamanya dalam bahawa pelbagai kemungkinan dan program shell hampir ke tahap program pelanggan, itulah sebabnya PLANEWARS permainan dalam talian dianggap sebagai generasi baru. Sertai dalam PLANEWARS permainan cetek mudah: "mel", "Kata Laluan" dan pendaftaran PLANEWARS. Dan selamat datang, anda adalah salah satu daripada "pulangan" di Bumi diperbaharui. Masa depan yang jauh, sebenarnya dunia dicipta semula, undang-undang baru wujud dan hidup di dalam semua aspek - permainan realiti ini menenggelamkan anda PLANEWARS talian.

Jadi PLANEWARS selesai pendaftaran dan perisian antara muka di hadapan anda. Berkenalan dengan permainan, sudah tentu, bermula dengan pemilihan watak - lantai (di sini semuanya jelas) dan pecahan (Empayar atau anarkis). Perampas berdisiplin kedua - - Pertama wanderers percuma dan ideologi yang ingin memulihkan semula planet mereka dengan menetap dan percampuran kaum. Dengan cara itu, PLANEWARS permainan dalam talian, yang masih di bawah pembangunan dan tidak lama lagi kami berjanji untuk merawat penciptaan kaum baru. Dalam pada itu, juga mengepam wataknya, anda juga boleh menyertai lanun puak.

Started bermain permainan PLANEWARS dalam talian, bagi membolehkan watak anda memasuki kapal angkasa dilengkapi dengan mesingan bersahaja. Seterusnya, dalam proses pengalaman dan wang terkumpul, anda boleh menguatkan kapal angkasa anda pelbagai modul dan peralatan, serta menambah kapasiti senjata (10 untuk dipilih senjata).

Maksud matlamat permainan adalah untuk memenangi raksasa dan musuh-musuh, dengan itu terkumpul titik kemuliaan tentera dan Quilpie (wang). Boleh mendapat dengan cara yang lain, sebagai contoh, hasil sumber atau membersihkan bilges kapal lawan mereka. Dalam proses meratakan watak anda, peminat permainan video yang mempunyai peluang untuk memerhatikan bagaimana alam sekitar berubah, bangsa campuran dan ekumenikal apa peluang kerana ini.

Apakah jenis legenda menawarkan kita PLANEWARS permainan dalam talian? Ia adalah - sekali Bumi mencapai tahap seperti evolusi bahawa orang itu telah berlalu dalam satah fizikal, dan mencapai tahap baru, bukan secara fizikal. Ini membolehkan mereka untuk mewujudkan hubungan dengan kaum lain yg dpt melihat dan perjalanan dunia selari melalui laman-laman yang dibina semula khas portobashnyah. Tidak lama selepas mengembara melalui dunia dan memuncak dalam dunia orang sebenarnya tidak wujud. Walau bagaimanapun, selepas satu abad, cukup untuk perjalanan dunia lain, mereka mahu untuk kembali ke planet rumah mereka, tetapi ia tidak begitu mudah ... Terbengkalai dan peminat permainan video sedih kelihatan planet Bumi. Hampir memusnahkan tamadun, dan berjalan pecahan Imperials Kejam. Mereka ditentang oleh kebebasan anarkis.

Bagi peminat ruang di PLANEWARS bermain RPG akan menyenangkan, kerana jarang dalam mana-mana permainan berasaskan pelayar dalam talian begitu banyak perhatian yang dibayar kepada persekitaran grafik. Kajian Cemerlang 3d-model membolehkan anda untuk mengalami sepenuhnya realiti keadaan. Jadi bermain PLANEWARS duanya adalah terpakai menarik bagi mereka yang suka untuk mengambil bahagian dalam arked hiburan dalam semua aspek. Di sini pada kadar asas pergaduhan dan hiburan. Berperang puak berjuang untuk kapal-kapal mereka jauh dari tanah, dalam ruang yang stratosfera atau dalam ruang. Dan semua ini disertai oleh pemandangan sesuai.

Janji-janji pembangunan pasukan yang tidak lama lagi bermain permainan PLANEWARS talian menjadi lebih menarik. Akan meningkatkan bilangan senjata (sehingga 50) dan, seperti yang telah dinyatakan, dicipta sepuluh dunia yang berbeza, setiap yang dimiliki oleh bangsa yang berasingan. Dan semua ini pada tahap tinggi 3d-model. Nah, mengharapkan siap sepenuhnya arked ruang.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag