Battlegrounds PlayerUnknown

Nama alternatif:

Pemain Battlegrounds Game Battlefields.

Battlegrounds

PlayerUnknown, yang boleh didapati pada bulan Mac 2017, melepasi semua rekod jualan. Dalam masa tiga bulan, 7 juta orang membelinya, membawa keuntungan besar kepada syarikat itu. Membangunkan syarikat Korea Bluehole untuk platform sedemikian:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Projek itu dilahirkan terima kasih kepada Brendan Green, yang datang dengan arahan permainan "Battle Royale". Semuanya bermula apabila dia bekerja di syarikat lain dalam projek yang berbeza. Selepas melihat kejayaan teknologi yang digunakan olehnya, Brendan memutuskan bahawa masa telah tiba untuk prestasi solo. Permainannya adalah penembak berbilang, simulator hidup yang realistik, di mana semua orang bertarung dengan segala cara yang ada.

Bertahan dengan apa-apa kos.

Play Player BattlegroundsUnknown pada masa yang sama boleh beribu-ribu pemain yang menyertai pemain tunggal atau mod pasukan. Skrip ini adalah seratus orang peserta yang mudah dilemparkan di pulau padang pasir di bahagian yang berlainan. Keistimewaan adalah anda memutuskan bila hendak meninggalkan pesawat. Peserta tidak mempunyai apa-apa yang akan membantu mereka mencapai misi, tetapi semua barang-barang ini mesti berada di pulau itu, dan mereka hanya perlu ditemui.

Ia mudah untuk mengatakan

, hanya tidak mudah untuk menyelesaikan tugas itu, kerana hanya satu mangsa atau kumpulan yang boleh menjadi pemenang dalam kes permainan pasukan. Dengan cara ini, ganjaran dalam hal prestasi solo jauh lebih murah hati daripada dalam kes versi pasangan. Anda perlu mencari kit pertolongan cemas, senjata, hanya perkara yang mungkin berguna. Semua pemain memburu mereka, dan ia bernilai mencari cache apabila pertempuran sebenar bermula, mengalir ke rumah sembelih.

Tetapi ini tidak perlu menakutkan mereka yang ingin memuat turun Battlegrounds PlayerUnknown. Sebaliknya, semua orang akan dapat menunjukkan apa yang dia mampu dalam keadaan konflik yang berterusan. Di sini segala-galanya penting, dan keupayaan untuk menyamar di tanah, dan keupayaan untuk menukar lokasi, dan menembak yang bertujuan.

Gon, peralatan dan peralatan.

senjata juga lengkap, tetapi anda masih perlu mendapatkannya. Tetapi pada mesin, anda boleh melampirkan banyak bahagian berguna dari superpricel dan kedai yang meningkat ke sistem pemadam kebakaran. Pilihan firearms tentang ini:

  • Pistols
  • Automatik automatik
  • Screws
  • Arbalety
  • Shotguns
  • Carabines
  • Mesin Guns

But selain senjata api, ada senjata sejuk, dan jika tidak ada, bahkan kuali dan poker akan dilakukan.

Support untuk topi keledar dan jaket yang berlainan kekuatan juga disediakan. Pakaian lain juga boleh diakses sepenuhnya, jadi pakaian dengan rasa. Jika anda tidak mengambil apa-apa dari menu percuma, lihat di kedai dan beli sesuatu yang lebih bergaya di sana untuk wang sebenar.

Berlanjut di Battlegrounds PlayerUnknown untuk bermain, giliran akan datang untuk mengenali pilihan kenderaan. Tidak banyak model kereta, dan ciri-cirinya tidak begitu berbeza, dan kapasiti dalam 2-5 orang. Dengan pembalikan yang tajam, mereka dapat menembusi dan juga terkejut dengan bergerak di bawah air.

Ia tetap untuk memberitahu mengenai zon di Battlegrounds PlayerUnknown. Sebaik sahaja anda mendarat di pulau itu, anda melihat diri anda dalam peta dengan tiga kawasan. Tugas anda adalah untuk tinggal di zon putih, menghapuskan pesaingnya. Lingkaran secara beransur-ansur mengecil, supaya tahap ketegangan meningkat, kerana semua orang mahu perkara yang sama seperti anda. Sekitar wilayah biru bertanda putih. Ini adalah zon pemberimilikan, di mana peserta semasa dia menangguhkannya secara berkala menerima kerosakan, yang merangsang tindakan. Zon ketiga adalah merah, kawasan penembakan yang dipanggil. Navigasi kawasan yang anda suka, tetapi terus hidup.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag