Pockie Saints

Nama alternatif: Pockie Saints

Pockie Saints talian - secara besar-besaran berbilang fiksyen genre permainan peranan-bermain, dikesan dalam format 2D. Projek asal oleh NGames, di mana mungkin merasa suci. Sejarah permainan menceritakan kisah bagaimana tuhan-tuhan yang dicipta oleh 12, yang kini menguasai dunia yang luar biasa. Dari kekacauan alam semesta sekali, lahir tentang Tuhan dan Isa tuhan huru-hara kepis. Tetapi ia menjadi jelas bahawa mereka tidak boleh wujud bersama-sama di atas tanah kerana ia adalah semata-mata tidak muat kekuatan besar mereka. Dunia harapan mula runtuh. Yesus mengambil keputusan untuk menipu untuk menghapuskan lawan. Apabila dia podpoit kepis wain suci dan merampas masa ini. Yesus diserang kepis lakukan supaya dia telah dibuang ke dalam dunia manusia. Tetapi kemenangan ini tidak membawa kesan yang diingini. Di atas gunung Henan kepis pokok besar tumbuh dan menjadi penuh dengan kuasa-kuasa huru-hara wracking orang. Yesus tidak lama lagi mendapati bahawa dia tidak dapat menampung dengan pengurusan dunia dan mencipta 12 dewa, dan meminta agar ia bukan tugas yang mudah. Setiap daripada mereka terpaksa mengambil tanggungjawab untuk satu bahagian tahun ini. Jadi terdapat buruj yang dipanggil Gemini, Libra, Aquarius, Kanser, Leo, Pisces, Aries, Leo, Sagittarius, Taurus, Virgo dan Capricorn. Seseorang yang dilahirkan di bawah tanda satu cara atau lain, mendapat kuasa dan rahmat tertentu tuhan-tuhan. Apa yang berlaku akibat daripada peristiwa-peristiwa, anda boleh belajar, bermula Pockie Saints bermain. Sabar-sabar untuk pengembaraan yang menakjubkan dalam dunia yang luar biasa dan tidak boleh difahami. Apakah nasib yang akan anda pilih untuk watak anda, dia pasti akan dapat mempengaruhi apa yang berlaku di sekeliling dan tumbuh sehingga mencapai ketinggian yang dikehendaki. Berdegil mengikut jalan mereka sendiri, mempunyai anda peluang pernah otvoyuete untuk memerintah dunia!

Main Pockie Saints boleh sesiapa, sesiapa yang berminat dalam produk ini dalam talian. Keperluan sistem agak sederhana untuk permainan yang cemerlang berlaku pada parameter sederhana komputer. Semua yang diperlukan untuk bergerak ke ruang permainan - ia Pockie Saints rekod. Anda perlu mengisi borang dengan menulis maklumat berikut: nombor pasport, kata laluan, Ulang kata laluan, alamat e-mel. Perlu diingat bahawa hakikat mewujudkan akaun, anda menerima terma-terma perjanjian.

Pada awal permainan Pockie Saints membolehkan anda untuk memilih kelas yang sesuai. Apakah perbezaan di antara pahlawan, ahli sihir dan pembunuh? Mari kita lihat ciri-ciri kelas yang sedia ada. Pahlawan badan yang kuat membolehkan mereka untuk berkhidmat sebagai kuasa pelindung. Mereka sentiasa bersedia untuk mengambil garis api di atas diri mereka kepada rakan-rakan pada masa ini boleh menyerang musuh. Terdapat personaliti ini berani Empayar elit. Assassin dianggap yang paling cepat dan paling berbahaya. Pergerakan mereka yang tajam dan kilat. Walaupun musuh-musuh yang paling berani takut pembunuh. Wakil-wakil dari kelas ini direka untuk memusnahkan semua pengkhianat empayar. Magee dikurniakan kuasa ajaib khas dengan yang boleh untuk memusnahkan musuh-musuh dan menyembuhkan rakan-rakan. Di medan perang, seorang pembantu yang hebat. Setiap satu daripada kelas ini mempunyai pokok kemahiran sendiri, di mana mereka membangunkan. Memilih untuk kelas yang anda akan pergi ke jalan yang telah ditetapkan.

Selain kemahiran watak-watak, terdapat ciri-ciri lain yang biasa kepada semua. Ini, sebagai contoh, kekuatan, kebijaksanaan, ketangkasan, kemahiran, ketekunan, dan parameter lain. Anda perlu mencari peningkatan dalam kadar data, jika anda ingin berjaya dalam Pockie Saints dalam talian. Dari lahir pada anda akan mengunjungi Allah di bawah tanda zodiak di mana anda dilahirkan. Dengan cara itu, adalah untuk mengatakan bahawa dengan setiap peringkat anda akan membuka peluang-peluang baru, melainkan jika anda telah menimbulkan kemarahan penjaga dia. Jadi, mencapai tahap 10, akan dapat untuk mendapatkan pingat, dengan bantuan ciri-ciri tambahan yang meningkat. Pingat pemilik dekat dengan mendapat kuasa Tuhan Allah.

Apa lagi yang bagus dalam permainan ini adalah hakikat bahawa Pockie Saints Anda akan bermain di dalam kumpulan haiwan. Pada mulanya, anda akan mempunyai binatang peliharaan, dan anda mesti membawa ia dengan keinginan anda. Haiwan Peliharaan - pembantu yang baik dalam segala urusan anda. Dengan cara itu, jangan lupa untuk mengemaskini mereka dan memantau tahap perkembangan mereka.

Anda boleh menjadi kudus sekarang! Nah, apa permainan masih menawarkan sesuatu yang serupa? Jangan lepaskan peluang untuk berseronok dan menghabiskan masa bersama-sama tepu dengan Pockie Saints! Nikmati permainan ini!

 

Bermain juga