Point Blank

Nama alternatif: Point Blank

Hari ini kita membentangkan penciptaan pemaju NCsoft, yang menjadi terkenal di tempat pertama dipertikaikan talian Keturunan 2 melanda. Ini permainan dalam talian Point Blank dalam orang yang pertama pasukan Schutter talian. Permainan itu sendiri adalah mengingatkan sintesis menarik ciri dinamik tembakan «Quake» dan komponen taktikal wujud dalam Counter-Strike. Terdapat sedikit yang mereka memutuskan abmundirovanie dan status anda. Perkara utama adalah keupayaan untuk menembak sebagai tepat yang mungkin kerana penangguhan selepas kematian maya diberikan hanya 5 saat.

Untuk bermain permainan dalam talian Point Blank anda mesti diluluskan pendaftaran Point Blank. Ini memerlukan agak sedikit, iaitu:

1. Masukkan nama anda dalam permainan (login).

2. Masukkan kata laluan baru anda.

3. Nyatakan alamat e-mel anda.

4. Nyatakan maklumat umum tentang diri mereka (jantina, umur, dan lain-lain )

5. Pergi semak bahawa anda adalah orang yang sempurna, tanpa bot.

6. Mengesahkan persetujuan anda dengan kaedah-kaedah am permainan.

Selepas Point Blank cek selesai. Untuk mula bermain Point Blank keperluan untuk memasang permainan pada komputer anda. Untuk melakukan ini:

1. Pada Point Blank halaman rumah pergi dalam talian untuk "Download permainan."

2. Selepas ini, pemasangan akan memulakan program "Zapuskator" selepas pelancaran, yang bermula memuat turun program pemasangan.

3. Jalankan fail pemasangan, dan permainan dalam talian Point Blank mula dipasang pada komputer anda.

Memasang dan mendaftarkan permainan Point Blank dijalankan secara percuma.

Pembangun cadangkan kita terjun ke dalam suasana operasi pertempuran di pelbagai lokasi, termasuk restoran, muzium Chinatown, penggulungan terowong bawah tanah, di mana kereta-kereta kereta api akan tergelincir lalu anda. Jadi memainkan permainan dalam talian Point Blank peminat bosan lokasi menarik tidak lama lagi.

Dalam permainan, anda adalah dijemput untuk menjadi seorang pejuang yang berperang puak. Kumpulan - kedua-dua permainan klasik genre ini. Ia pengganas dan komando. Di Point Blank bermain dan akan membunuh orang yang dikasihi melalui kita dari lain permainan senjata sama senjata api. Pistol, pemacu keras, senapang patah, senapang penembak curi dan bom tangan. Semua ini dan banyak lagi di pelupusan anda. Juga, anda boleh mengubah suai penampilan senjata anda (contohnya - emas Kalashnikov senapang) dan peralatan untuk wang sebenar dan juga cara menjaringkan gol dalam permainan.

Walaupun persamaan dengan projek-projek lain yang serupa dalam talian permainan Point Blank masih satu ciri yang bagi peminat tembakan taufan bertukar menjadi tambah besar. Pemain meninggal dunia serta-merta dikembalikan atas dasar pasukannya dan terus berjuang. Ini menjadikan permainan lebih dinamik dan tidak memberi anda bosan pada skrin komputer, kelihatan seperti rakan-rakan dan musuh-musuh anda cuba untuk menarik berekanada rakan - serangan hendap yang lain. Tidak ada masa dan peluang untuk meragut musuh dengan senapang sniper. Ini adalah permainan bagi mereka yang suka dan tahu bagaimana untuk menembak dengan cepat.

Walaupun anda masih baru dalam permainan ini, anda tidak akan sukar untuk menyesuaikan diri dengan suasana permainan dan pengurusan. Oleh kerana kedinamikan permainan, anda segera mendapatkan digunakan untuk rentak dan mula untuk membunuh musuh-musuh mereka tanpa sedikit berhati-hati. Antara muka permainan juga tidak membuat anda panjang untuk mendapatkan digunakan. Pada halaman struktur permainan yang anda boleh mencari inventori kedai, senarai menunggu pemain, senarai besar puak-puak dan maklumat lain yang berguna.

Saya harap maklumat di atas menjelaskan bahawa Point Blank permainan dalam talian adalah hanya untuk anda. Jadi jangan buang masa anda. Mula memainkan Point Blank sekarang!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag