The Voyage talian

Nama alternatif: Penakluk

Online Permainan Penakluk adalah salah satu permainan peranan-bermain, yang pada kenalan pertama dengan mereka menggalakkan permulaan bermain. Mungkin ia menggalakkan slogan - "datang, melihat dan menawan", dan mungkin suasana permainan itu, yang ditubuhkan dalam tradisi Timur utama, dan grafik yang menakjubkan disediakan permainan Voyage talian populariti dan kesetiaan kepada penonton berjuta-juta. Penakluk baru-baru ini menyertai bermain dan pengguna web - muncul versi kualitatif Russified permainan.

Kenalan erat dengan Conquerors, kita mulakan dengan keperluan sistem pemaju. Dengan cara itu, anda akan perlu untuk memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Dan oleh itu, memperkenalkan anda kepada satu senarai "hasrat" untuk konfigurasi PC anda:

• Processor - Intel Pentium 1 GHz

• RAM - 128 MB,

• Kad grafik - 16 MB

• Ruang bebas pada cakera keras anda - 1. 5 GB

• Availability sambungan internet jalur lebar kepada 64 kbit / s.

Daftar Online Permainan Penakluk dijalankan laman web rasmi beliau. Anda akan memerlukan nama samaran, alamat e-mel, kata laluan, data peribadi dan kod untuk memeriksa "pada bot." Itulah Conqueror anda dalam Pendaftaran Online. Nah teruskan.

Setelah pendaftaran anda disahkan Conqueror Online, mengikuti pemilihan watak langkah. Voyage permainan dalam talian di mana terdapat enam kelas watak:

• Sami

• Ninja

• Pemanah

• Askar Pedang

• Warriors

• Imam (api dan air)

Kelas Sami - mungkin watak kelas yang paling berperikemanusiaan, mereka terlibat dalam pengetahuan diri dan perkembangan dunia rohani dalam. Pertahanan dan senjata - manik suci, yang perlu dikenakan.

Pemusnah Kelas Ninja - deft dan pahlawan-pahlawan berani, serangan mereka dengan kelajuan kilat, dan keupayaan untuk secara serentak melawan dua senjata memberikan mereka kelebihan yang lebih besar.

Kelas Archer bagi mereka yang digunakan untuk melawan antara, tunggu dan memburu.

Kelas Askar Pedang, sebaliknya - untuk para pecinta huru-hara, mereka tidak kurang mahir daripada Ninja, juga boleh mengawal senjata dalam kedua-dua tangan.

Pahlawan kelas - kelas bersedia secara fizikal. Hanya Pahlawan menanggung perisai berat dan boleh menahan musuh yang terkuat dalam huru-hara.

Kelas Imam diwakili oleh dua cawangan bertentangan

• Paderi Kebakaran

• Imam Air.

Ulama air - ia ahli silap mata perlindungan aman mereka menggunakan mantra mereka, walaupun senjata yang diuruskan dengan baik dan konvensional.

Paderi api - makhluk mistik yang menggunakan kuasa mantera mereka untuk tindakan yang merosakkan.

Jadi, berkenalan lebih rapat dengan parameter kelas yang dicadangkan anda mencipta watak-watak dan unik dan unrepeatable mereka. Dengan cara itu, individualisasi wira di sini semuanya baik, anda boleh menukar parameter luaran, dengan menggunakan prinsip penyesuaian yang dipanggil - prinsip ini di semua mainan pelik dalam talian Cina.

The Voyage Permainan dalam talian adalah menarik untuk persekitarannya - di sini selain perusuh berhijrah biasa juga boleh memenuhi salah satu daripada empat bos, raksasa dengan huruf besar jadi untuk bercakap. Panggil mereka binatang bencana, Snow Banshee, teratomas Dragon. Memburu raksasa ini sentiasa menjadi keutamaan, kerana bagi mereka, anda boleh mendapatkan hadiah bonus yang besar.

Mengenai sistem pertempuran, bermain Conqueror Live hanya dalam erti kata bahawa tidak ada perlu ditanya sebelum menyerang, iaitu, prinsip PvP percuma (pertempuran antara pemain). Tetapi jika anda bukan seorang penyokong apa-apa cara pertempuran, maka sila berhubung dengan pertarungan, dan melawan cara membersihkan diri daripadanya. Selain pertempuran satu lawan satu, permainan boleh didapati perjuangan kelas Penakluk, pertempuran puak dan persatuan.

Dalam semua perkara di atas anda akan bermain permainan dalam talian Conqueror ke tahap 120, baik, lebih akan mengikuti proses kelahiran semula. Ia menyarankan satu perubahan kemungkinan puak dan bahagian luar, kemahiran baru dan banyak lagi. Pendek kata, insentif untuk masa yang lama untuk bermain permainan dalam talian The Voyage cukup baik. Lihat sendiri.

 

Bermain juga