Abad ke-21 tengah hari

Nama alternatif: Abad ke-21 tengah hari

Angkasa talian permainan Tengah Hari abad ke-21 menjemput anda untuk mewujudkan dan membangunkan koloni mereka sendiri di salah satu daripada planet-planet di dalam Sistem Suria, dan juga cuba tangan mereka dalam penaklukan wilayah-wilayah baru untuk pengekstrakan sumber yang unik. Pada abad ke-21 tengah hari dalam talian anda akan membina asas, membangunkan infrastruktur, mencari sumber penting bagi pembangunan anda dan semua ini terhadap latar belakang landskap kosmik bandar.

Tengah Hari Permainan abad ke-21 dalam talian yang dibuat pada enjin, Flash, jadi konfigurasi komputer anda dipamerkan beberapa keperluan sistem. Jadi, untuk bermain permainan abad Tengah Hari talian ke-21 memerlukan PC yang

• Sistem Operasi Windows 98/2000/XP atau Vistax32/Seven,

• Pemproses Pentium 3 800 MHz dan ke atas,

• 256 MB RAM,

• 64 MB kad video atau lebih tinggi,

• sambungan internet yang stabil.

• Adobe Flash pemain.

Bagi pelayar, abad ke-21 Tengah Hari permainan dalam talian, yang disokong oleh semua pelayar.

Sertai dalam abad ke-21 permainan Tengah Hari bermula dengan frasa "masuk Akademi", klik padanya dan sebelum anda datang untuk mengisi data bidang anda. Masukkan

• Nama samaran - nama samaran

• menangani peti mel semasa

• Kata Laluan

• Kod untuk pengesahan.

Untuk memeriksa Tengah Hari abad ke-21 telah selesai, perjanjian pengguna dan menerima pautan untuk mengaktifkan akaun anda, ia adalah dalam surat itu yang datang ke e-mel yang dinyatakan.

Jadi, anda di pendaftaran dalam talian abad ke-21 tengah hari dan disahkan guruh peperangan antara galaksi anda masuk ke dalam realiti ini kosmik menarik. Anda mula bermain Tengah Hari abad ke-21 planet Orion, ia akan menjadi lokasi peribadi anda. Watak di sini adalah standard, tetapi anda boleh memilih salah satu daripada tiga puak:

• penjajah

• peniaga

• lanun.

Kapal angkasa ini juga diberikan kepada standard yang anda hanya membaca parameternya.

Jadi, dalam masa terdekat atau anda akan menang dan meneroka wilayah baru, atau memegang ekonomi atau melakukan perjalanan ke lanun ruang angkasa dengan niat jahat. Well, setakat ini, tugas keutamaan akan melengkapkan koloni anda sendiri, untuk "menutup belakang."

Sumber utama di galaksi - adalah tenaga. Anda boleh mendapatkannya dari loji kuasa, yang akan perlu membina. Di dalam penjara anda juga boleh membina kilang-kilang, yang akan memasang modul bagi pesawat ruang angkasa. Tugas utama anda pada peringkat ini - membina armada anda sendiri, satu-satunya cara anda boleh dengan selamat bergerak galaksi, tetapi dalam kes serangan untuk memberi jawapan yang mencukupi.

Sumber kurang pentingnya - Hidrogen, yang terbang pesawat ruang angkasa. Extract sebagai penting sebagai tenaga.

Selain daripada itu, terdapat di planet-planet sumber seperti tembaga, silikon dan emas. Mana-mana sumber-sumber ini bagi anda untuk menghasilkan nano robot akan pembantu setia anda dalam semua kerja-kerja.

Pada abad ke-21 tengah hari memainkan menarik terutamanya kerana ia boleh menambah armada bukan sahaja untuk membina sebuah kilang untuk pengeluaran pesawat ruang angkasa. Sebagai contoh, anda masih boleh menyerang kapal-kapal, merompak mereka, mengambil di atas kapal tersebut. Dan untuk itu anda tidak semestinya mempunyai kapal angkasa dan sekumpulan pengalaman bergaya. Baik di sini penting taktik dan headroom, sudah tentu. Juga untuk kumpulan pesawatnya boleh menambah kapal hanyut, membawa mereka di tunda dan pergi ke tanah jajahan, ada nano robot akan mempunyai gula-gula.

Ancaman Terbesar, terutamanya untuk sebahagian kecil daripada peniaga orang asing yang dipanggil Trinnitami. Ini lanun asing, matlamat mereka - karavan sumber. Perasan mereka datang hampir mustahil, jadi penekanan dalam pertahanan terhadap mereka - adalah kelajuan tindak balas. Dengan baik dan besar-besaran - yang lebih besar kumpulan anda, lebih mudah untuk bermain dalam talian abad Tengah Hari ke-21 permainan untuk semua cawangan pembangunan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag