Penuh Pi

Nama alternatif: Penuh P

Penuh Pi talian - adalah pelayar permainan pengembaraan dalam talian yang dibuat dalam gaya komik ironis, thriller pasca malapetaka amat dahsyat dengan banyak kepelbagaian dengan jenaka disediakan mutan, zombi dan raksasa.

Plot ialah: malapetaka dunia selepas letupan Hadron Collider memaksa mangsa berjuang untuk hidup mereka dalam suasana kiamat. Secara kebetulan, punca apa yang berlaku adalah watak anda, yang kini bergerak dunia berubah, unraveling kusut teka-teki plot dan memusnahkan makhluk menyeramkan termutasi. Setelah terselamat Pi penuh, anda perlu untuk menyelamatkan semua manusia.

Keperluan sistem boleh diabaikan, di mana permainan pelayar ini. Ia boleh dimainkan dari mana-mana komputer dengan akses Internet, ia tidak memerlukan pra-pemasangan. Untuk bermain permainan dalam talian Pi penuh, anda memerlukan Pendaftaran Penuh percuma Pi.

Sertai dalam permainan Pi penuh pergi seperti ini: permainan dalam talian, klik "Main", kemudian masukkan log masuk anda (nama anda dalam permainan), pilih jantina dan jenis watak.

Seterusnya anda perlu membuat, atau kemudian tidak boleh dibalak dengan login yang sama. Klik butang "Daftar", masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda. Pada pendaftaran penuh ini Pi selesai. Sekarang anda boleh bermain permainan dalam talian Pi penuh.

Permainan ini memberikan anda pilihan daripada tiga jenis watak-watak lelaki dan tiga orang perempuan, yang berbeza dalam ciri-ciri mereka.

  • Kuasa - kelebihan berotot dan Amazon
  • Stunt Bestia dan digunakan dalam pertempuran menipu
  • Kami mempunyai orang terpelajar dan bijak pengetahuan untuk meningkatkan perlindungan

Dibina permainan Pi penuh dalam talian, terutamanya kepada prestasi tugas dan pertempuran usaha terhadap raksasa komputer atau pemain lain. Melakukan kerja, anda akan menerima ganjaran dan senjata perkara yang berguna. Tugas dilakukan dalam urutan yang ketat.

Pertempuran di berlalu permainan dalam langkah-langkah, setiap giliran adalah terhad dalam masa. Jika anda tidak mempunyai masa untuk membuat langkah, anda akan diletakkan dalam serangan rawak dan strok pergi ke pasukan lawan.

Ini permainan dalam talian penuh P mempunyai dua jenis lokasi: pertempuran dan keamanan. Dalam pertempuran anda akan berjalan lokasi untuk tugasan, mereka penuh dengan zombi dan mutan, kemusnahan mereka akan meningkatkan tahap anda dan menambah senjata senjata dan bekalan. Juga di sana anda boleh mencari barangan berharga mereka kemudiannya boleh digunakan atau dijual untuk pembuatan senjata.

Di tempat yang aman pergaduhan diadakan, anda akan kembali untuk membeli perkara-perkara yang perlu dalam pertempuran atau untuk menjual sesuatu yang anda tidak perlu untuk membeli arahan untuk membuat perkara-perkara baru dan mendapat pekerjaan baru.

Pi penuh permainan dalam talian ciri-ciri pelbagai jenis dalam pilihan senjata, ia adalah sebahagian daripada satu set pakaian untuk setiap watak. Senjata yang akan dibeli, anda boleh dibunuh untuk raksasa, atau melakukannya sendiri mengikut arahan. Berhubung dengan perlindungan, perisai tertentu melindungi terhadap beberapa jenis kerosakan:

  • Fizikal
  • Kebakaran
  • Balistik

Juga, untuk kemenangan ke atas musuh, anda akan disediakan:

  • "Ukrashaki" , yang meningkatkan keupayaan watak;
  • Raskhodka Tambahan senjata dan perisai (penyerang, perangsang, bom tangan, bom)
  • Fitch kebolehan (watak supernormal muncul selepas kemalangan), untuk membantu anda bermain di Pi penuh. Mereka boleh menyebabkan kerosakan kepada musuh dan juga menyembuhkan pemilik

Untuk membantu watak, anda boleh memilih salah satu daripada tiga satelit haiwan: Raven - lebih sesuai dengan perlindungan aksara Vargan - untuk aksara kuasa Kisssa - untuk dexterous. Pada tahap kanan boleh dalam permainan Pee penuh dijinakkan satelit baru, jika terdapat sumber yang diperlukan. Semua haiwan kesayangan dengan setiap peringkat peningkatan dalam keupayaan, meningkatkan peluang watak dan membantu beliau dalam peperangan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag