Mengesahkan di sini

Nama alternatif: Moswar

Permainan dalam talian Pengesahan sini - ironis popular permainan pelayar percuma. Destiny Syarikat Pembangunan dibebaskan permainan pada tahun 2010, dan sejak itu, terima kasih kepada jenaka yang luar biasa beliau, Mengesahkan di sini dalam talian telah mendapat populariti yang luas. Mengesahkan di sini anda boleh bermain dengan hampir mana-mana komputer. Selepas keperluan sistem untuk permainan adalah minimum. Syarat utama ialah kehadiran pelayar anda. Jalankan muka permainan yang mudah, anda boleh menggunakan tetikus dan papan kekunci. Masuk ke dalam dunia sinis Moscow akan membantu anda Mengesahkan di sini untuk mendaftar. Anda boleh muncul sebagai pendatang baru adalah atau memainkan peranan Muscovite asli. Ini adalah mengikut keinginan anda. Pendaftaran Pengesahan sini satu proses yang agak mudah. Untuk mendaftar watak baru, anda perlu membuat keputusan yang anda ingin menjadi dan masukkan data berikut:

1) Masukkan kata laluan dicipta

2) Alamat e-mail ini

3) Nama asal watak anda

Dengan mengklik Daftar, anda dengan serta-merta boleh Mengesahkan di sini untuk bermain dan menikmati cerita yang menarik permainan dalam talian. Sertai dalam permainan Pengesahan sini menjadikan kamu penduduk modal maya Rusia. Dalam keadilan, ia harus berkata bahawa permainan ini memaparkan peristiwa-peristiwa semasa di Moscow hari ini, jadi semua yang berlaku adalah sangat dekat dengan realiti. Angkatkan kepala anda, meluruskan bahu dan dengan bangganya berarak di sepanjang jalan! Ingat bahawa sesiapa yang anda, peluang kejayaan tiada siapa boleh mengambil!

Jika anda membuat keputusan untuk menjadi Muscovite asli, untuk membuktikan bahawa kota ini tidak "getah" dan tidak boleh diterima dengan tangan terbuka apa-apa datang dalam jumlah yang besar di sini. Tetapi jika anda ingin tahu untuk mengalami kesukaran hidup bandar untuk wilayah yang mudah, dan anda datang di Moscow tetamu, maka anda perlu melalui. Buktikan bahawa menakluk bandar besar kepada anda dengan kekerasan! Selepas Moscow - untuk semua orang!

Permainan dalam talian Haiwan Peliharaan Marah disediakan pengembaraan yang menarik. Jika anda ingin untuk terus hidup di bandar ini kejam dan indah pada masa yang sama, pastikan untuk duduk di sekeliling hanya tidak mempunyai.

Permainan ini juga sistem usaha maju. Bermain permainan dalam talian Mengesahkan di sini, anda akan melakukan pelbagai tugas. Dan anda juga boleh mengambil bahagian dalam pertempuran. Lagipun, sistem PvP tidak di tempat terakhir. Berani akan merayu pertempuran "dinding ke dinding". Untuk mengambil bahagian dalam peperangan puak, sila keberanian dan daya tahan. Mahu pengalaman tergesa-gesa adrenalin? Terdapat peluang untuk merompak Korowai, atau bank. Mewujudkan kumpulan anda bersama-sama dan mengatur serangan. Maka ia akan menjadi lebih cenderung untuk berjaya.

Satu lagi permainan dalam talian Pengesahan sini diberi peluang untuk membuat rondaan di jalan-jalan untuk merasuah polis untuk menggali garis metro, pergi ke tempat kerja, untuk melibatkan diri dalam membeli-belah, pergi ke gimnasium untuk memperbaiki badan anda, lihat di "The Club Memburu", yang membawa bersama-sama yang paling begar penipu, dan banyak lagi. Pekerjaan seperti yang dapat melihat sendiri, banyak! Walau bagaimanapun, untuk benar-benar berjaya, anda perlu mengambil berat tentang pengumpulan modal. Di mana tanpa wang kita pada masa ini! Permainan ini menyediakan sumber-sumber berikut:

Madu

Bintang

Kristal

Gold.

Sprockets, kristal dan emas boleh diekstrak semasa permainan dan kemudian menghabiskan pada pelbagai bonus dan perkara-perkara pembelian. Madu adalah mata wang sejagat. Dengan itu, mana-mana barang yang dibeli, terima kasih kepada beliau, anda akan tidak dinafikan dalam mana-mana perkhidmatan. Tetapi untuk mendapatkan madu, hanya boleh melabur sebenar. Beli madu mempunyai peluang di mana-mana peringkat, walaupun pada awal permainan. Dalam kes ini, bermain permainan dalam talian Mengesahkan di sini akan menjadi lebih mudah.

Memvalidasi sini permainan dalam talian ini mengandungi 14 peringkat. Untuk bergerak ke setiap peringkat baru, mesti telah menerima sejumlah pengalaman. Vymerivaetsya Calligonum dalam unit. Sebagai tahap peluang tambahan terbuka. Permainan ini semua saling. Sebagai contoh, anda perlu melihat cakera asas. Anda perlu mempunyai komputer riba, dan anda boleh membeli ia hanya rumah. House, seterusnya, menjadi boleh didapati di peringkat ketiga. Dengan cara itu, yang mempunyai rumah mereka, anda boleh mengambil penginap dan menerima wang tambahan. Bagi kerja, dari peringkat ke-2, anda boleh mendapat hanya di rumah makan yang, atau lebih teruk lagi, untuk membersihkan tandas bagi sesen pun. Dan dengan peningkatan tahap peluang untuk mendapatkan pekerjaan yang lebih baik membayar. Tahap 5 akan memberikan akses kepada lombong, yang memegang rizab kristal. Di peringkat 6, anda sudah boleh turun terowong untuk mengesan aksara dipanggil "Krysomahi untuk pembunuhan yang mendapat 700 duit syiling perak. Melangkah dalam permainan, mengikuti peningkatan ciri-ciri (kekuatan, kesihatan, karisma, kemahiran, penjagaan). Pam watak, mungkin juga menjadi Major. Dan ia adalah kelebihan tertentu.

Sejak Pengesahan sini permainan dalam talian direka untuk berehat semua yang sama, antara muka adalah cukup mudah. Anda tidak akan mempunyai masalah dengan pihak pengurusan dan ketersediaan rujukan maklumat lanjut. Ini permainan yang luar biasa dalam talian pasti akan menarik anda kesegaran idea-ideanya. Humor yang wujud dalam permainan tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh. Datang menyemak dan memastikan ia adalah satu cara yang baik untuk menerangi masa lapang! Apa rasa anda, menang atau mempertahankan Moscow? Cepat mengenal pasti dan berdegil mempertahankan kedudukannya. Mari Fortune tersenyum pada anda, yang sampingan yang anda akan berada!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag