Portal 2

Nama alternatif: Portal 2

Permainan Portal 2 - kesinambungan layak bagi projek besar. Projek ini dibuat dalam genre teka-teki asal, yang diambil dari orang yang pertama. Bahagian pertama permainan itu keluar semula pada tahun 2007 dan segera menjadi kegemaran ramai pemain. Sudah pada tahun 2010, pemaju mengumumkan pembebasan kesudahan yang baik, dan dalam 2011th awal sudah diadakan persembahan rasminya. Dalam meneruskan projek membangunkan permainan yang dilaporkan sebelum ini. Sepanjang permainan, anda akan perlu untuk menyelesaikan pelbagai teka-teki, yang dibina di atas eksploitasi alat khas yang boleh membuat portal, atau, bercakap dengan lebih mudah, serta-merta memindahkan orang dari satu tempat ke tempat lain.

Portal 2 pc mempunyai mempunyai mod koperasi yang mana misi adalah untuk mengatasi bersama-sama. Acara permainan utama berlaku beberapa ketika selepas tindakan yang dihuraikan dalam bahagian pertama permainan. Anda secara peribadi boleh melawat makmal yang ditinggalkan pakar dalam portal penyelidikan.

Untuk permainan untuk anda untuk memulakan, anda perlu menjadi pra-turun Portal 2. Setakat ini, permainan boleh dimuat turun dari portal wap, di mana fail pemasangan akan kos anda hanya $ 12. Selepas anda memasang permainan pada komputer anda, anda boleh mengetahui bahawa watak utama kekal gadis yang sama cantik Chell, yang menentang tidak cukup seimbang, tetapi Supercomputer sangat bijak. Bagi mereka yang memilih untuk bermain Portal 2, menggunakan mod koperasi boleh didapati jalan cerita yang berasingan.

Melihat bahagian kedua dari permainan, anda sedar bahawa sebelumnya hanya satu eksperimen - latihan yang berjaya sebelum memulakan sesuatu cemerlang. Dalam projek baru dengan sebilangan besar unsur-unsur permainan baru dan menarik. Dan walaupun pada hakikatnya bahawa tempoh permainan Portal 2 telah meningkat dengan ketara, orang-orang pemain yang telah pun dapat menguji projek secara peribadi memberi jaminan fana yang kekal Kelemahan yang paling penting. Dan satu lagi masalah adalah bahawa permainan semula pas-menjadi tidak menarik - semua teka-teki dan teka-teki untuk kali pertama begitu banyak imaginasi, terutamanya yang lupa laluan mereka mustahil.

Sediakan bermain Portal 2 yang anda akan bersemangat dan penuh minat. Selepas bersenam sedikit di bahagian pertama, anda boleh meneruskan untuk melaksanakan tugas-tugas yang kedua. Akan mengejutkan anda grafik yang hebat dan kualiti muzik yang bagus. Jika sebelum ini ia adalah perlu untuk mendedahkan api semua cara yang ada untuk melindungi diri mereka daripada peluru cetek, kesudahan yang baik, pemaju telah disediakan sejumlah besar helah asal, seperti lensa, pembiasan cahaya, laser dan lain-lain "ciri-ciri."

Kepada semua pengalaman, sudah tentu, anda hanya perlu memuat turun dan menguji permainan secara peribadi, dan agunan faedah yang boleh melihat ke Portal 2 video treler.

 

Bermain juga