Kubu lepas

Nama alternatif: Kubu lepas

Pelayar berasaskan permainan dalam talian kubu lalu menyembunyikan dunia yang besar yang penuh dengan pengembaraan fantasi. Ini mainan indah tidak perlu memasang apa-apa ciri-ciri yang istimewa dari PC atau telefon bimbit, kerana ia berfungsi pada WML platform. Dalam erti kata lain, untuk bermain permainan dalam talian kubu terakhir, anda hanya perlu sambungan internet dan jenis pelayar moden Opera.

Sertai dalam permainan benteng lepas memerlukan mengisi dalam bidang berikut:

1) Nama pengguna anda (nama permainan).

2) Nama Sebenar.

3) Bandar penginapan anda.

4) tingkat Anda.

5) Race, di mana anda bermain.

6) Berkesan E-mel.

Pada halaman yang sama - Pendaftaran Bastion Terkini - anda secara ringkas memperkenalkan lima perlumbaan dengan slot

1. Orang - mempunyai ciri-ciri purata, tetapi adalah pahlawan-pahlawan oleh alam semula jadi.

2. Elves - sangat cepat dan tepat dalam berdegup.

3. Gnomes - sentiasa perisai (perisai membuat sendiri) dan tidak makhluk yang lemah.

4. Orcs - pahlawan perkasa dalam rentak mereka. Membawa dalam bidang ini.

5. Hobbits - narodec pertumbuhan yang paling kecil tetapi amat uvorotlivy.

Lanjut menekan butang "dalam permainan" peringkat benteng terakhir pendaftaran dalam talian boleh dianggap berjaya.

Permainan usaha pertamanya anda mendapat pada awal-awal - nelayan tua di kampung. Hanya ingat sebelum menjalankan kerja untuk memperoleh senjata. Untuk melakukan ini, ikuti dengan ketat ke Utara - kepada Stoungard bandar untuk tamoshnem kedai.

Tidak kira apa pilihan anda bangsa, wira akan hadir dan membangunkan berikut lima ciri-ciri:

• Luck - memberi kesan kepada keupayaan untuk menjaringkan hit kritikal ("gen" mengenakan kerosakan maksimum) dan peluang keemasan untuk memberikan subjek (sama ada anda boleh mencari atau mengetuk dengan raksasa).

• Kuasa - memberi kesan kepada kecekapan serangan anda dan pertahanan.

• Ketangkasan - membolehkan anda untuk bermain permainan dalam talian kubu lepas, mengelak serangan musuh.

• Endurance - memberi kesan kepada wira rintangan dari segi kesihatan dan keupayaannya untuk mampu menanggung apa-apa kos (inventori).

• Gerak hati - memberi kesan kepada serangan tepat.

Plus, benteng terakhir permainan dalam talian mempunyai moral sendiri! Walau bagaimanapun, di sini ia bertindak sebagai nilai yang ketara. Seperti dalam kehidupan sebenar, moral dibahagikan kepada:

A) positif → membolehkan anda untuk membeli barang di kedai-kedai pada harga yang lebih rendah;

B) → kesan negatif kepada lejang kuasa, yang disebabkan oleh daya senjata.

Terima kasih kepada benteng terakhir pencarian untuk bermain, pasti, ia akan menjadi lebih menarik, kerana pelaksanaan yang berjaya mereka boleh mendapat pengalaman, wang, atau moral sama. Sedikit wang: mata wang permainan dipanggil "dinar." Walaupun akaun anda sebaik sahaja anda mula bermain Bastion lepas, dan akan dikenakan caj 50 dinar, pada masa akan datang, "untuk hidup selesa," akan perlu bekerja atau mengambil bahagian dalam pertempuran dibayar.

Jika anda bimbang bahawa, oleh sebab tak berat lalu lintas, anda akan mempunyai tempat untuk bertukar, jangan bimbang: kawasan permainan cukup luas untuk membenarkan pemain untuk perjalanan dan menemui banyak pada sekumpulan ini pengembaraan. Begitu juga dengan senjata: Last Bastion talian memberikan agak pelbagai pilihan senjata dan peluru, dan anda tidak mungkin merasa dihina dalam bidang ini.

Jika pada masa apa-apa yang tinggal di dunia permainan yang besar dipanggil Arden (hanya menghantar anda di sini benteng terakhir permainan dalam talian) anda ingin memeriksa sejarah, anda boleh melawat perpustakaan tempatan anda untuk kajian terdapat kronik. Dan selain yang anda harapkan banyak lagi di sini semua macam menarik. Datang dan lihat sendiri!

 

Bermain juga