Pertempuran lepas

Nama alternatif: Pertempuran lepas

Battle Last online - berbilang permainan logik peranan-bermain dalam gaya fantasi.

Permainan dalam talian Battle lepas tidak mengenakan keperluan sistem tertentu, selagi anda mempunyai sambungan internet dan pelayar.

Sertai dalam permainan Battle lepas meminta nama samaran - nama watak anda, berhati-hati, kerana anda tidak boleh menukar nama panggilan anda. Kemudian anda perlu memasukkan anda dan mel, kata laluan dan menentukan jantina watak. Lepas pendaftaran Battle talian ditutup pada memilih bangsa yang dikehendaki dan memasukkan kod dari imej untuk memastikan bahawa anda tidak bot. Jangan lupa untuk mengambil perjanjian pengguna.

Battle lepas permainan dalam talian menawarkan anda pilihan dua kaum:

- Noble elfidy

- Nekrolandtsy Berani.

Pada ketika ini dalam permainan wakil-wakil kedua-dua perlumbaan kira-kira sama. Kira apa bangsa anda pilih akan bergantung kepada antara muka permainan apabila anda bermain permainan dalam talian Pertempuran Terakhir. Elfidy mendapatkan cahaya dan kebaikan, dan nekrolandtsy - untuk kemusnahan jahat. Kaum berbeza dari segi rupa, dan juga perisai dan peluru mereka. Di samping itu, set pakaian diperkenalkan kepada watak-watak berlainan jantina.

Battle lepas permainan dalam talian mempunyai sistem pertempuran yang sangat asal. Mendedahkan tiga cip berturut-turut (batu atau tengkorak) warna yang sama, berjuang pukulan perdagangan. Oleh itu, hasil daripada pertempuran bergantung bukan sahaja kepada tahap seorang pejuang yang sama ada seorang ahli silap mata atau pahlawan, bukan sahaja perisai dan senjata, tetapi juga dari pemikiran logik pemain dan kemahiran yang dengannya dia melupuskan sumber yang ada. Oleh itu disyorkan bahawa pemain melihat forum itu, yang merupakan perbincangan meriah taktik mungkin dan strategi yang boleh membawa kepada kemenangan dalam peperangan.

Pertempuran dua pilihan:

- Duel. Anda berjuang satu lawan satu dengan watak tahap anda.

- Pertempuran huru-hara. Perjuangan ini berkhidmat permohonan khas, dan semua yang selama satu minit ingin menyertai peperangan, secara rawak dibahagikan kepada dua kumpulan.

Jika anda terlepas semasa perjuangan yang lebih daripada tiga giliran, anda akan dibatalkan. Untuk kemenangan anda mendapat pengalaman dan wang.

Di samping itu, kerana membunuh watak pemain dalam perjuangan yang adil, anda boleh mendapatkan pingat, meningkatkan ciri-ciri tertentu. Nah, jika tidak bernasib baik, pingat boleh membeli berlian.

Watak anda apabila anda bermain dalam Pertempuran lepas, mendapatkan harta sendiri, di mana dia boleh membesar herba untuk penyembuhan ramuan dan ramuan yang meningkatkan kuasa (ia akan menjadi tukang masak mereka sendiri dengan lesung dan alu). Elixirs hanya boleh minum sebelum perjuangan. Harta pusaka itu masih boleh menyampaikan patung khas di kaki yang anda akan mendapati elixirs jarang berlaku. Jika apa-apa kekecohan yang anda tidak berpuas hati, set taraf elixirs dan ramuan anda boleh membeli di kedai khas. Selain itu, di bandar anda boleh mencari banyak institusi yang berbeza dengan fungsi yang berbeza yang diperlukan untuk berjaya bermain dalam The Battle lepas. Ini

- Kedai

- Membeli,

- Smithy

- Tavern

- Bank.

Di kedai anda boleh membeli banyak perkara, dan perisai, tetapi beberapa perkara-perkara yang anda akan dapat berpakaian hanya mencapai tahap tertentu. Di samping itu, keperluan untuk membaiki perisai atau mengumpul diri anda dari serpihan yang masih di medan perang selepas lawan yang dikalahkan.

Apabila anda bermain permainan dalam talian Pertempuran lepas, maka anda akan mempunyai peluang untuk memasuki Kesatuan sebagai perjanjian dengan pemain lain, dan pencarian - pencarian dengan banyak teka-teki bijak dan menyembunyikan bahaya kepada kehidupan watak.

Tahap maksimum pembangunan watak pada masa ini - kesebelas. Permainan ini adalah dalam ujian beta.

Pendaftaran Battle Akhir akan membuka di hadapan anda yang kecil tetapi menarik di dunia di mana bukan sahaja kekuatan dan tahap, tetapi logik boleh membantu untuk mencapai kemenangan!

 

Bermain juga