Masters

Nama alternatif: Masters

Lords talian - percuma pelbagai fantasi permainan peranan-bermain dengan sistem pertempuran yang unik.

Permainan dalam talian Lords tidak terpakai kepada permainan yang memerlukan komputer yang sangat kuat untuk bermain, dan boleh diakses dari mana-mana pelayar internet. Untuk bermain di Lords, anda perlu:

· Sambungan Internet

· Pelayar Internet Internet Explorer atau pengubahsuaian baru-baru ini yang sama [ _1_]

· Flash Rlayer versi terkini.

Pada masa ini, untuk meningkatkan akses kepada permainan pelanggan permainan maju - satu program khas yang akan perlu memasang pada komputer anda. Dalam perjalanan keluar pencipta permainan telah berjanji untuk melaporkan secara berasingan.

Sertai dalam permainan yang serupa dengan penerimaan Lords dalam permainan yang paling dalam talian, jadi tidak mengambil banyak masa anda dan tidak akan menyebabkan banyak kesulitan. Untuk mula bermain di Masters, anda hanya perlu mengisi dalam bidang-bidang tertentu:

· Tulis nama yang dikehendaki,

· Untuk memasukkan kata laluan dan mengulanginya,

· Untuk memasukkan alamat peti mel anda

· Untuk memilih jantina watak anda,

· Bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian ini dan membaca peraturan permainan [ _1_]

· Masukkan kod dari imej.

Daftar Lords anda mungkin tidak perlu, kerana bagi mereka yang ingin menyemak berapa banyak yang mereka suka permainan ia adalah mungkin untuk menguji pertempuran.

Permainan Lords dalam talian adalah dua kem berperang:

· Dunia Denei

· Elgot dunia.

Tidak dapat mengalahkan jeneral musuh dunia mencari untuk bantuan beliau. Anda dijemput untuk menjadi salah satu komander ini dengan pihak yang baginya anda melawan.

Apabila anda mula bermain permainan Lords Online, anda akan notis bahawa permainan ini mengambil yang terbaik dari semua permainan yang popular genre ini. Tentera anda akan terdiri daripada makhluk, setiap yang memegang taktik mereka dalam peperangan, anda boleh membeli pengikut dan mengurus, dan juga jangan lupa bahawa pada penjajaran yang betul kuasa-kuasa di lapangan sering bergantung kepada kemenangan atau kekalahan.

Untuk bermain permainan dalam talian Lords, anda perlu memilih yang mana satu di empat perlumbaan menjadi milik watak anda:

· Elves

· Gnomes

· Undead

· Demons.

Watak anda akan membangunkan, meningkatkan tahap semasa pergaduhan. Membunuh raksasa, anda akan diberi ganjaran dengan artifak jarang berlaku. Pencinta pertempuran dengan pemain lain, sudah tentu, akan menggembirakan pertempuran besar-besaran ke atas kawalan mata sumber utama, serbuan ke dalam kawasan musuh, satu lawan satu pertempuran.

Permainan Lords dalam talian mempunyai sistem pertempuran yang unik dengan paparan visual semua teknik-teknik pertempuran dan bergerak setiap watak. Di samping itu, setiap perjuangan direkodkan dan selepas itu anda boleh melihatnya dari mana-mana, dari kedua-dua tentera, dan daripada tentera musuh, melihat sendiri apa taktik yang digunakan oleh musuh-musuh anda.

Anda boleh meningkatkan tentera anda pengikut, yang terdiri daripada empat kelas:

· Warriors

· Ahli sihir

· Panah

· Charmers.

Setiap kelas mempunyai cara tersendiri pembangunan, dengan satu set kepakaran ialah pembangunan kemahiran, mantra baru sedia ada, dan juga menukar rupa pengikut.

Di samping itu, setiap pemain akan berpuas hati dengan lokasi sfera, yang dalam permainan ribu lebih daripada setahun. Anda boleh mengagumi matahari terbenam yang indah di bunian negara atau rasa tidak suka dalam seram, melihat kakinya di wilayah iblis-iblis.

Permainan ini mempunyai pelbagai jenis pakaian, azimat, artifak, senjata, mantra dan ramuan. Dengan menggabungkan mereka, anda boleh membuat tentera yang unik dan benar-benar kebal.

Pencarian yang direka dengan baik akan membantu membangunkan watak anda, dan juga akan memberi peluang untuk mendapatkan trofi jarang berlaku dan berkuasa. Bilangan pencarian sentiasa meningkat.

Pendaftaran Lords Online akan dibuka sebelum anda sebuah dunia yang anda tidak mahu datang tidak lama lagi.

 

Bermain juga