Peraturan strategi perang-nuklear

Nama alternatif: Peraturan strategi perang-nuklear

Peraturan permainan perang strategi nuklear - strategi berasaskan pelayar dalam talian perang, pada tahun 2011 memenangi tempat pertama di kalangan pengguna laman web ini VK . Com . Seterusnya, kita akan membincangkan ciri-ciri yang mana peraturan perang talian layak pengiktirafan yang luas itu.

Daftar strategi nuklear dalam kaedah-kaedah permainan perang yang dijalankan dalam talian di laman web rasmi permainan di mana anda mahu untuk mengisi medan alamat e-mel standard, kata laluan untuk mengakses akaun anda dan nama pemain. Selepas itu anda boleh melihat sendiri bahawa peraturan perang, strategi nuklear bermain benar-benar menarik dan puluhan ribu pengguna "Vkontakte" tidak silap.

Permainan ini mempunyai kaedah-kaedah yang standard keperluan sistem perang, yang berhubungan dengan mana-mana permainan pelayar: hampir mana-mana sistem operasi Windows , sejak tahun 2000, iaitu: Windows 2000, Windows [_2_ ] 7, Windows ME , Windows XP , Windows Vista , CPU [ _1_] Intel Pentium III , yang mempunyai frekuensi jam 800 MHz, RAM 256 MB.

Peraturan perang permainan dalam talian mula pendakian sebagai suatu permohonan di rangkaian sosial, tetapi baru-baru ini menjadi bebas dan berautonomi, yang mempunyai laman web rasminya. Seperti mana-mana strategi yang kompeten, untuk memahami permainan perlu dilatih, yang dijayakan hasil aksara pertama, yang pemain akan bertemu selepas permainan strategi perang nuklear membuka matanya untuk kali pertama. Ini adalah watak yang berwarna-warni Ketua Lapidus bahawa pasangan pertama akan mencadangkan bahawa sebagai ya, anda boleh, apa langkah yang lebih baik untuk mengambil pada masa ini. Dalam perjalanan mempromosikan negara yang sedang membangun anda akan bertemu penasihat di cawangan berbeza aktivitinya: kraf tentera dalam perkara komersial di kompleks penyelidikan dan nuansa diplomatik.

Syarat peperangan permainan strategi mempunyai wilayah yang luas, yang telah diselesaikan pangkalan data banyak diuruskan oleh pemain lain. Sesetengah daripada mereka akan sangat melebihi tahap anda, sebaliknya yang lain - hanya memulakan kegiatan mereka, dan ada yang mungkin hampir atau sepenuhnya ditinggalkan.

Main strategi nuklear pasti kelihatan menarik kepada peminat kronik tentera: di sini anda akan melihat kebenaran senjata besar senjata dan pelbagai taktik yang akan digunakan dalam selaras dengan pelan strategik yang dibangunkan oleh anda.

Sumber dihasilkan pada asas, adalah sejajar dengan yang bersifat ketenteraan, yang mempunyai strategi nuklear permainan dalam talian. Ini adalah uranium, titanium, dan pinjaman yang berkumpul dalam bangunan pangsapuri sewa anda. Satu lagi sumber yang boleh dipanggil kristal, tetapi mereka diekstrak menggunakan bangunan yang dibina khas, seperti yang dinyatakan sebelum ini, pemain mereka mendapat untuk meningkatkan tahap pembangunan dan misi selesai. Dengan bantuan kristal ini boleh untuk meningkatkan aliran hujahnya daripada sumber tertentu atau untuk membeli pelbagai pasukan elit, yang pasti akan diperlukan untuk menangkap asas lawan dan untuk melindunginya.

Peraturan Muat turun perang tidak diperlukan, kerana ini adalah permainan semata-mata pelayar berasaskan dan peraturan perang harus dimainkan dalam talian. Saya juga menambah bahawa reka bentuk ruang bermain dan kesan visual yang dibuat pada tahap yang cukup tinggi yang dikehendakiNya mata dan membantu untuk menikmati permainan lebih melibatkan diri sepenuhnya dalam dunia maya perang dan pertempuran sukar ditandingi.

 

Bermain juga