Jumlah Penguasaan

Nama alternatif: Jumlah Penguasaan

Gambar dominasi Jumlah berbeza dengan grafik yang tidak dapat dilupakan, suara berkualiti tinggi bertindak dan peluang luas untuk interaksi antara pemain.

Keperluan sistem

Keperluan sistem akan menyenangkan semua orang: untuk mencuba tangan anda dalam pertempuran pasca apokaliptik, anda hanya perlu komputer dan Internet. Pinjaman diterima sebagai cukai ke atas penduduk sektor ini. Lebih ramai orang - lebih banyak wang.

 • Crystals - boleh didapati dengan meningkatkan tahap dan untuk menyelesaikan tugas. Ini adalah sumber sejagat yang mana semua yang lain diperolehi.

Technologies

Penjam teknologi menjanjikan pemain yang mempunyai pengetahuan dan pengangkutan peluang. Setiap teknologi baru dibuka hanya selepas mengkaji semua yang sebelumnya di cawangan. Sebahagian daripada mereka tidak dapat dikaji tanpa membina bangunan tertentu. Dan, dengan itu, banyak bangunan di sektor ini tidak dapat dibina sehingga teknologi tertentu telah dipelajari.

Building

Dalam permainan terdapat banyak bangunan yang berbeza, masing-masing melaksanakan peranannya. Secara keseluruhan, terdapat 5 jenis kemudahan, serta peluang untuk memperluas sektor dan menggunakan perkhidmatan Pasar Hitam. Kategori bangunan yang tersedia:

 • Resource - sebarang bangunan yang berkaitan dengan mendapatkan uranium, titanium atau kredit.
 • Command - pusat penyelarasan pelbagai jenis.
 • Militer - pangkalan dan kilang untuk pengeluaran peralatan ketenteraan.
 • Protective - struktur pertahanan, seperti dinding, pagar, menara dan senjata api.
 • Dororatif - hiasan berguna tambahan sektor. Sebagai contoh, seorang pembaik robot.

Troops

Pengguna terdapat 4 jenis tentera, masing-masing menawarkan pilihan sebilangan besar unit:

 • Infantry.
 • Kenderaan bermotor
 • .
 • Artillery.
 • Aviation.

Proses permainan

Total Penguasaan dalam talian membolehkan anda untuk membangunkan sektor anda sendiri dengan mengekstrak sumber, bangunan bangunan dan teknologi pembelajaran. Pengagihan kuasa yang sedia ada akan membolehkan mereka mengembangkan harta benda mereka dan memperkuat tentera. Di peta dunia, sebagai tambahan kepada sektor anda, ada sektor pemain lain, serta lokasi percuma yang boleh dirompak atau dilindungi dari penjarahan. Dalam permainan Total Domination lokasi - sumber yang pasti pengalaman tambahan dan juga unit ketenteraan. Teroka dan menyerang untuk menambah sumber anda. Memasuki klan, anda akan menerima bonus tambahan. Pada akhirnya, adakah terdapat banyak peluang bagi seorang untuk mengekalkan kedudukannya di medan perang?

Bagaimana untuk menang tanpa donat?

Permainan ini menyediakan kemungkinan mendapatkan "roti" maya tambahan untuk wang sebenar. Sesetengah pemain agak gembira dengan peluang ini, tetapi yang lain tidak menolak untuk melabur sesuatu di dunia permainan. Bolehkah saya menang tanpa donat? Ya. Strategi Penguasaan Jumlah bebas untuk dimainkan. Bukan sahaja bermain, tetapi juga menang. Untuk melakukan ini, anda memerlukan kesabaran dan pengetahuan tentang semua ciri permainan, ekonomi dan strategi untuk berperang. Tetapi senjata utama di tangan anda akan menjadi diplomasi. Berkomunikasi dengan pemain lain, cari rakan dan sekutu, ikut klan dan tiada penderma akan dapat mengalahkan anda.

Permainan Penguasaan Jumlah mengagumkan dengan rombongan pasca apokaliptik dan skopnya. Strategi ini memberikan peluang yang luas untuk interaksi antara pemain: anda perlu mencari sekutu, mengamankan sektor anda dari musuh, menyerang sektor saingan, berdagang dengan jiran. Dalam bermain Penguasaan Jumlah disyorkan untuk peminat permainan MMO.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag