Total Domination

Nama alternatif: Total Domination

Semua ini dalam masa sebenar dan melalui interaksi dengan pemain lain. Permainan Jumlah Penguasaan berbeza dengan grafik yang sukar dilupakan, yang berkualiti tinggi lakonan suara dan peluang yang luas untuk interaksi antara pemain.

System requirements

System keperluan akan sila semua orang: untuk cuba tangan anda pada pertempuran pasca malapetaka amat dahsyat anda hanya akan memerlukan sebuah komputer dan Internet. Jumlah muat turun Penguasaan tidak berfungsi, tetapi ia tidak perlu. Permainan ini adalah pelayar percuma - tidak turun membosankan dan pemasangan.

Registration dalam game

yang

In permainan Jumlah Penguasaan, pendaftaran tidak akan mengambil lebih daripada lima minit. Bidang-bidang yang perlu diisi semasa membuat akaun permainan:

 • Nickname (Cyrillic dan Latin dibenarkan).
 • E-mel.
 • Password.
 • kata laluan
 • The lagi.
 • Consent untuk menerima surat-menyurat (jika mahu).

Also anda boleh membuat akaun permainan dengan akaun anda dalam Mail. ru, Vkontakte, Yahoo atau Facebook.

Beginning daripada game

yang

It semua bermula dengan latihan. Rekrut akan disambut oleh umum, marah dalam pertempuran. Harapan untuk membuat anda seorang lelaki, jenis ini teruk askar akan memberi tugas pertama, yang akan menjadi pengajaran mengenai penggunaan butang, peta dan pelbagai menu dalam permainan. Pinjaman diterima sebagai cukai ke atas penduduk sektor ini. Lebih ramai orang - lebih banyak wang.

 • Crystals - boleh diperoleh dengan menaikkan tahap dan untuk menyelesaikan tugas-tugas. Ini adalah sumber yang universal yang mana semua yang lain yang diperolehi.

 

Technologies

Pokok teknologi menjanjikan pemain khazanah pengetahuan dan pengangkutan peluang. Setiap teknologi baru dibuka hanya selepas mengkaji semua yang sebelumnya di cawangan. Sesetengah daripada mereka tidak boleh dikaji tanpa membina bangunan tertentu. Dan, dengan itu, banyak bangunan dalam sektor tidak boleh dibina sehingga teknologi tertentu telah dikaji.

Building

In permainan terdapat banyak bangunan yang berbeza, setiap yang melakukan peranannya. Secara keseluruhan, terdapat 5 jenis kemudahan, serta peluang untuk mengembangkan sektor ini dan menggunakan perkhidmatan Pasaran Hitam. Terdapat kategori membina:

 • Resource - mana-mana bangunan yang berkaitan dengan mendapatkan uranium, titanium atau kredit.
 • Command - menyelaras pusat pelbagai jenis.
 • Military - asas dan kilang-kilang untuk pengeluaran peralatan ketenteraan.
 • Protective - struktur pertahanan, seperti dinding, pintu pagar, menara dan senjata.
 • Decorative - Hiasan tambahan yang berguna sektor ini. Sebagai contoh, repairman robot.

Troops

Pemain

The terdapat 4 jenis tentera, setiap yang menawarkan pilihan daripada sejumlah besar unit:

 • Infantry.
 • Armored kenderaan.
 • Artillery.
 • Aviation.

Process daripada game

yang

Total Penguasaan dalam talian membolehkan anda untuk membangunkan sektor anda sendiri dengan hasil sumber, membina bangunan dan teknologi pembelajaran. Pengagihan kejayaan pasukan yang sedia ada akan membolehkan mereka mengembangkan harta benda mereka dan menguatkan tentera. Pada peta dunia, di samping sektor anda, terdapat sektor pemain lain, serta lokasi yang boleh dirompak atau dilindungi daripada kecurian. Dalam permainan, Jumlah Penguasaan lokasi - sumber pasti pengalaman tambahan dan juga unit-unit tentera. Meneroka dan menyerang untuk menambah sumber anda. Memasuki puak, anda akan menerima bonus tambahan. Akhirnya, ada banyak peluang untuk seorang pun untuk menjaga kedudukannya di medan perang?

How untuk menang tanpa donat yang?

permainan

The memperuntukkan kemungkinan mendapatkan tambahan maya"roti"dengan wang sebenar. Sesetengah pemain agak gembira dengan peluang ini, tetapi yang lain secara mutlak menolak untuk melabur sesuatu dalam dunia permainan. Bolehkah saya menang tanpa donat yang? Ya. Strategi Jumlah Penguasaan adalah percuma untuk bermain. Bukan sahaja bermain, tetapi juga menang. Untuk melakukan ini, anda memerlukan kesabaran dan pengetahuan semua ciri-ciri permainan, ekonomi dan strategi melancarkan perang. Tetapi senjata utama dalam tangan anda akan menjadi diplomasi. Berkomunikasi dengan pemain lain, mencari rakan-rakan dan sekutu, menyertai puak dan tiada donatur akan dapat mengalahkan kamu.

permainan

The Jumlah Penguasaan mengesankan dengan rombongan pasca malapetaka amat dahsyat dan skop. Strategi ini menyediakan peluang yang luas untuk interaksi antara pemain: anda perlu mencari sekutu, selamat sektor anda dari musuh, menyerang sektor saingan, perdagangan dengan negara-negara jiran. Dalam Jumlah Penguasaan bermain adalah disyorkan untuk peminat permainan MMO.

 

Bermain juga