Pembunuhan beramai-ramai primitif

Nama alternatif: Pembunuhan beramai-ramai primitif

Permainan primitif pembunuhan beramai-ramai adalah permainan dalam talian berbilang yang anda perlu bermain sebagai satu pasukan. Sememangnya, anda boleh cuba untuk bermain olinochku tetapi biasanya ia memaksa pemain kekurangan. Permainan ini telah dicipta dalam penembak gaya atau pihak ketiga. Dalam primitif permainan pembunuhan beramai-ramai anda mesti mengambil salah satu daripada pihak: sisi rakyat atau dinosaur.

Dalam permainan primitif pembunuhan beramai-ramai pendaftaran di bawah kuasa mana-mana pengguna. Kerana, untuk mendaftarkan dalam permainan primitif pembunuhan beramai-ramai Anda akan memerlukan:

1) Nyatakan alamat e-mel anda.

2) kata laluan.

Main permainan primitif pembunuhan beramai-ramai anda akan memilih kelas anda. Permainan ini mempunyai kelas-kelas klasifikasi berikut:

- Orang. Mereka mempunyai khusus berikut:

1. Mercenaries layak, tetapi semata-mata mereka akan menghadapi.

2. Saintis - mereka menggunakan senapang sniper, senapang menyebabkan pengsan.

3. Komando adalah upahan yang menggunakan kuasa api. Menggunakan senapang serangan, pelancar bom tangan.

4. Ranger adalah panduan, yang bersembunyi di dalam hutan. Senjata Ranger - senapang patah ini.

5. Trapper seorang pemburu sebenar. Senjata Catcher adalah senapang yang pucuk rangkaian.

6. Pyro - wataknya adalah sukar untuk mengekalkan, ia adalah sangat pendek baran. Senjata Pyro - bom tangan.

- Dinosaur. Terdapat hanya enam dan mereka agak pemangsa dan sangat berbahaya

1. Tyrannosaurus Rex. Ini adalah kelas yang sangat berat. Mereka boleh menyebabkan kemudaratan yang besar dan membuat kecederaan yang paling. Tetapi saiznya menghalangnya daripada berjuang, menjadikannya sasaran mudah. Serangan beliau - ia gigitan dan menginjak-injak.

2. Raptor. Ini adalah kelas yang sentiasa boleh menyerang musuh. Raptor Serangan - satu tamparan kuku dan gigitan, dan membuang.

3. Dilofozavr. Kelas ini adalah kelas sokongan. Dia boleh menyerang musuh pada jarak dekat serta jauh. Serangan utama beliau - gigitan beracun.

4. Pteranodon. Kelas ini adalah risikan tepat. Mereka melihat ke bawah dan berkata, dinosaur lain, di mana musuh-musuh mereka. Rendah Serangan Pteranodon - ia menggigit dan cengkaman.

5. Karnotavr. Kadar purata kelas kekuatan. Dalam pertempuran, mereka menggunakan kelajuan yang unik dan berat badan anda untuk mengalahkan musuh. Serangan daripada kelas ini - dan tandukan gigitan yang kuat.

6. Spinosaurus - dinosaur baru yang merupakan pengganti untuk terkenal T-Rex. Dia kelihatan seperti Tyrannosaurus, tetapi ia adalah jauh lebih kuat pukulan.

Dalam primitif permainan pembunuhan beramai-ramai dalam talian bermain kerana anda akan berada dalam mod biasa, dan kemungkinan menggunakan bot dan permainan singpleera.

Permainan primitif pembunuhan beramai-ramai dalam talian seharusnya sehingga lima kelas. Anda menggunakannya sebagai satu pasukan. Dinosaur hanya boleh dikawal dari pihak ketiga, tetapi orang-orang dari yang pertama.

Daftar permainan dalam talian primitif pembunuhan beramai-ramai secara percuma dan menikmati masa yang dibelanjakan. Menjadi salah satu pihak yang berperang dan memenangi kemenangan lengkap.

Pastikan bahawa nasib sentiasa dengan anda, dan permainan dalam talian yang paling penting primitif pembunuhan beramai-ramai sentiasa mengangkat mood anda dan mengalih perhatian dari rutin setiap hari.

Tuah kepada anda dalam dunia permainan pertempuran primitif pembunuhan beramai-ramai dalam talian!

 

Bermain juga