Perdana Dunia

Nama alternatif: Dunia Prime

Perdana Dunia dalam talian - rentas platform ini strategi baru revolusioner sosial, yang menentang satu sama lain dua negara: Doktor dan Adorniyskoe kerajaan. Pertandingan ini adalah untuk Perdana - sumber yang paling penting, memiliki saham yang anda boleh menukar keseimbangan kuasa ...

Untuk memulakan permainan Pendaftaran keperluan Perdana Dunia. Dunia permainan dalam talian Prime memerlukan pemasangan pelanggan permainan, yang boleh dimuat turun terus dari laman web.

Installer Saiz - 17 MB. Selepas memuat turun, tunggu sehingga permainan ini akan dipasang, maka anda perlu log masuk melalui Facebook atau Classmates (jika rangkaian sosial ini tidak mempunyai akaun anda, adalah wajar untuk mewujudkan). Dalam tetingkap yang dibuka, jenis dalam bidang ini dari nama pengguna dan kata laluan. Menyertai dalam pada permainan ini Perdana Dunia berakhir. Anda boleh bermain di Perdana Dunia. Setelah log masuk, memilih pihak yang baginya anda bermain permainan dan masukkan nama yang dikehendaki dalam bidang yang sesuai.

Sistem Perlu keperluan:

• Pemproses: 2GHz - 3GHz

• Memori: 1GB - 2GB

• Keras ruang cakera: 4GB

• Video: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB VRAM atau setaraf (25 fps) atau GeForce 8800 (Radeon HD 3850) 512 MB VRAM atau setaraf (40 fps)

• Sistem operasi: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 atau Windows 7

Dunia Permainan Perdana talian terlindung di Perlumbaan 2

• Doktor

• Adorniytsy

Setiap bangsa mewakili 26 aksara, yang dibahagikan kepada peranan itu

• Killer

• Pertahanan

• Serangan

• Sokongan

• Unit

Killer - terdedah dalam pertempuran biasa, bukan bekalan besar kesihatan, tetapi pada ketika yang tepat boleh memberikan satu tamparan menghancurkan;

Defender - mempunyai bekalan yang cukup besar kesihatan dan boleh memusnahkan musuh dengan ketara;

Serangan - banyak tenaga dan boleh bertahan banyak serangan musuh;

Sokongan - wakil ini boleh merawat komrad cedera, atau mengawal musuh untuk melemahkan serangan beliau;

Pejuang - dia boleh dekat dan jauh, bukan bekalan besar kesihatan, tetapi tamparan yang kuat.

Setiap watak mempunyai satu set khusus bakat, yang dibahagikan kepada biasa dan unik.

Bakat Umum - disediakan untuk semua aksara

Unik - khusus milik mana-mana satu

Semua bakat adalah berkod warna: kuning, hijau, biru dan ungu. Bakat Warna memberi kesan kepada kekuatan dan kegunaan, supaya bakat dengan warna kuning - yang paling mudah, dan dengan ungu - yang terkuat.

Permainan dalam talian Perdana Dunia mempunyai tiga kumpulan bermain ciri-ciri:

• Ketua

• Penyerang

• Perlindungan

Ciri-ciri biasa termasuk - Rating (mentakrifkan kejohanan), GK (mentakrifkan keletihan), Kesihatan, Tenaga, Speed ​​(masa perjalanan) dan Kesihatan dan Tenaga Regeneration (keupayaan untuk pulih dengan cepat).

Bagi menguasai ciri-ciri termasuk - Kekuatan, Perisikan, Cunning, Ketangkasan, Serangan Julat Kecurian dan kesihatan.

Untuk ciri-ciri perlindungan termasuk - Rintangan (mengurangkan kerosakan fizikal yang disebabkan oleh musuh), Will (mengurangkan kesan ajaib) dan perlindungan (mengurangkan fizikal dan ajaib musuh kerosakan).

Di kedai-kedai yang berada dalam permainan, anda boleh membeli pelbagai skrol, ramuan, elixirs dan tanda-tanda.

Main permainan Perdana Dunia dalam talian untuk sentiasa berperang dengan pihak lain. Untuk kemusnahan pahlawan musuh, raksasa, menara, dan terutamanya watak-watak musuh, wira mendapat sumber yang tidak ternilai - Perdana, yang boleh dibelanjakan untuk mendapatkan bakat baru.

Main Perdana Dunia, setiap pemain akan berada di dalam istananya, yang dalam perjalanan permainan perlu marah. Mewujudkan ekonomi yang kukuh dan membina infrastruktur rumit - kunci kepada permainan yang berjaya dan mendapat kelebihan atas pemain lain dalam pembangunan ekonomi dan PvP pertempuran.

Main permainan dalam talian Perdana Dunia tidak akan bosan, terdapat banyak ciri-ciri menarik yang mustahil untuk menerangkan dalam kajian yang singkat. Perdana Dunia permainan dalam talian adalah sangat kelantangan, oleh itu, untuk melihat dan belajar semua yang anda perlu lulus Perdana Dunia pendaftaran dalam talian dan menjadi salah satu wira permainan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag