Prince of Persia: The Sands Lupa

Nama alternatif: Prince of Persia: The Sands Lupa

Permainan Prince of Persia: The Sands Lupa - adalah sesuatu yg baik sekali 3D, yang dicipta oleh Montreal «Ubisoft Montreal» di tengah-tengah tahun 2010. Walaupun permainan ini adalah sejenis kesinambungan daripada Prince of Persia: The Sands of Time, ia mempunyai cerita sendiri dan permainan. Dalam permainan Prince of Persia: The Sands Lupa protagonis perlu mengemudi melalui peringkat permainan yang berbeza, untuk mengatasi atau mengelakkan perangkap dan teka-teki untuk meneka, kerana tanpa ia, melawan musuh. Semua yang wira kami boleh melakukan akrobatik terima kasih dan pemilikan kebolehan tertentu. Selain wira membangunkan kemahiran mereka dan pelbagai parameter dan menghasilkan mata pengalaman.

Jika anda mula di Prince of Persia: The Sands Lupa bermain, maka pastikan watak utama secara beransur-ansur mendapat banyak kebolehan yang berbeza. Sebagai contoh, seorang penyokong Putera Razia mengajar dia apa yang dikenali sebagai daya asas.

Semua kebolehan di Prince of Persia Sands Lupa sesuai dengan elemen-elemen utama 4. Ia adalah melalui kebolehan ini boleh mengambil bahagian dalam pertempuran, menggunakan akrobatik dan menyelesaikan teka-teki. Apakah keupayaan ini

• Tentera Udara - oleh pusaran udara terbentuk di sekitar Putera, anda boleh membuang lawan. Menggunakan pecutan melompat, Prince boleh secara dramatik lebih dekat kepada musuh dari jauh.

• Tentera air - menggunakan letupan ais di seluruh mendapatkan kerosakan berat. Pembekuan air digunakan untuk pergerakan akrobatik.

• Tentera Darat - dengan bantuan perisai batu untuk beberapa waktu, anda boleh mendapat perlindungan dari serangan musuh. Tanah Memori untuk memulihkan sementara objek yang tidak sudah ada.

• api Force - menggunakan jejak berapi Prince boleh merosakkan musuh. Gelombang Berapi boleh berbaring dari wira musuh.

Apakah permainan dan losyen ini sebagai "masa kembalikan." Peminat permainan video boleh diterima apa-apa kesilapan (kematian wira, jatuh dari ketinggian, dan sebagainya ) Bolehkah kembali jam untuk sampai ke tahap yang selamat dalam permainan, atau untuk menyambung semula permainan dari menyelamatkan lepas.

Jika anda tidak dapat membuat keputusan sama ada untuk memuat turun Prince of Persia: The Sands Lupa, maka anda boleh menggunakan Internet untuk meminta video Prince of Persia: The Sands Lupa. Melihat pelbagai treler dan video promo anda boleh menentukan sendiri sama ada ini adalah permainan yang sama, yang mana anda mahu membelanjakan lebih daripada satu jam bermain. Ini, sememangnya, menyumbang kepada grafik yang sangat baik.

Banyak video menunjukkan bagaimana indah bersinar di kaki langit, matahari berseri. Dan anda akan melihat kesan indah direka letupan dari menembak senjata api, dan terbang melepasi anda dan menjunam berhampiran anda menyala anak panah. Semua ini adalah semata-mata memukau, terutamanya apabila digabungkan dengan bunyi permainan yang hebat.

Jika anda seorang peminat permainan video yang suka permainan dinamik di mana untuk mengambil bahagian dalam pelbagai serangan pertempuran yang berbeza, dan juga untuk menyelesaikan pelbagai teka-teki dan keluar dari perangkap dijarakkan sepanjang permainan Prince of Persia Lupa Sands ini pasti menggembirakan. Bermain, anda boleh berehat dan pada masa yang sama, daftar refleks dan keupayaan untuk menggunakan bukan sahaja senjata, tetapi juga unsur-unsur akrobatik, dan pelbagai kebolehan yang diperoleh.

Datang ke laman web rasmi permainan, memerintahkan cakera atau muat turun versi elektronik permainan dan menyertai peminat Prince of Persia Lupa Sands.

 

Bermain juga