Prototype 2

Nama alternatif: Prototype 2

Bahagian pertama prototaip permainan ini telah diterima oleh pemain untuk "sorakan". Projek ini dengan jelas menunjukkan bagaimana orang boleh hidup, dikurniakan dengan kebolehan khas "manusia semata-mata", mutan kejam dan raksasa. Perhatian orang ramai dari minit pertama permainan riveted protagonis - Alex Mercer, yang dengan karisma dan memaksa mampu mengimbangi semua permainan. Dengan cara itu, dengan watak utama dan disambungkan kejutan pertama disediakan Prototype 2 pc. Jika anda berharap untuk bertemu dengan Mercer kegemaran semula, maka anda akan menjadi kekecewaan sedikit - kini bukan perlu memainkan pegawai agresif hitam yang kehilangan keluarganya kerana vyrusa didakwa dikeluarkan Alex.

Secara umum, ia adalah diperhatikan bahawa permainan Prototype 2 dalam satu tangan sangat seperti sebelumnya, tetapi di sisi lain seolah-olah projek benar-benar unik dan unik. Ini hanya bahan api kepentingan awam. Mood yang lebih agresif terpaksa menumpukan perhatian kepada permainan, menonton rapat semua tindakan watak-watak dan menganalisis mereka.

Seperti yang disebutkan di atas, permainan Prototype 2 pada komputer ini diganti protagonis - dipanggil sinis Negro James Heller. Dia mengejar hanya satu matlamat - untuk membalas ke atas semua mereka yang dalam satu cara atau yang lain yang berkaitan dengan penciptaan dan penyebaran virus di seluruh negeri. Pertama sekali, James, sudah tentu, ingin membalas dendam Alex, tetapi selepas mesyuarat dengan Mercer juga terjejas oleh virus. Segera mengatasi beberapa darjah mutasi Heller, dibebaskan dari mana-mana standard moral, dihantar kepada pelaksanaan misinya.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu mempunyai untuk memuat turun Prototype 2. Melakukannya dengan cepat dan mudah dengan melawat wap halaman kedai, di mana fail pemasangan hanya bernilai $ 30. Selepas menubuhkan projek, anda boleh memulakan permainan. Jika anda memainkan bahagian pertama, anda pasti akan melihat satu perbezaan utama - hanya selepas permulaan permainan protagonis mempunyai kebanyakan kemahiran dan kebolehan yang Mercer menerima hanya selepas melaksanakan tugas-tugas tertentu. Untuk video yang ditangkap daripada Prototype 2 treler sempurna jelas bahawa James prerasno dapat berjalan di dinding, terbang di langit dan membuang kereta seperti bola tenis. Kita hanya boleh membayangkan apa kuasa Heller akan mempunyai sekurang-kurangnya pertengahan permainan!

Permainan Prototype 2 akan menunjukkan bagaimana selera makan boleh mempunyai superman. Adakah anda secara peribadi melihat bagaimana James menelan keseluruhan mangsa dan pada masa yang sama untuk sepenuhnya mengambil bentuknya, ciri ini, dengan cara itu, membolehkan kita untuk melaksanakan strategi yang paling gila. Jadi, menelan beberapa penjaga perintah, anda boleh, bersenjata dengan pistol, berjalan dari asas tanpa disedari. Rupa raksasa dimakan tidak berubah, tetapi memberi kuasa kebolehan mereka.

Melihat pukulan untuk permainan Prototype 2 trailer video, secara tidak sengaja melanda oleh skala projek.

 

Bermain juga