Anjing Perang

Nama alternatif: Wars Psi

Multiplayer dalam talian permainan peranan-bermain The Dogs of War menawarkan untuk bermain dalam realiti bahawa esok boleh menunggu untuk planet kita sebenarnya. Pembahagian tanah kerana kekayaan sumber - yang terbakar topik pada setiap masa, dan di sini di The Dogs of War talian akan berurusan dengan akibat pengagihan semula ini dan keganasan berkaitan dengannya.

Sebelum peminat permainan video - kisah kejatuhan sebuah republik pisang Corazon, kepada bekas makmur dan bebas, dan kini yang - tentera upahan koyak perbadanan "Enigma", yang diketuai oleh kejam dan bercita-cita tinggi Alfredo Pressnera. Menentang rejim mulanya tiada siapa yang boleh, tetapi akhirnya menganjurkan dua kumpulan yang cukup kuat - Kebebasan Tentera (AU) dan Liga Mercenaries (LN). Setiap kumpulan bersedia untuk meletakkan peraturan anti-totalitarian Corazon di tangan mereka. Siapakah yang akan berjaya? Klik "bermain Anjing Perang" dan belajar.

Tetapi pertama, sudah tentu, keperluan sistem. Jadi, untuk bermain permainan dalam talian The Dogs of War, komputer anda mesti memenuhi syarat-syarat berikut:

Pemproses • Pentium III atau Athlon 800 MHz

• RAM - 256 MB

• Kad grafik - 3D-pemecut dengan 64 MB memori

• Kad bunyi serasi dengan DirectX

• permohonan DirectX, bermula dengan versi 9. 0

• Ruang bebas pada cakera keras 1. 2GB

Anjing permainan Browser Perang talian menyokong mana-mana.

Sertai dalam Anjing permainan Perang, sebagai memerlukan itu sedikit, kerana kebanyakan boleh menggunakan log masuk automatik melalui akaun di Facebook, Vkontakte, Classmates, perkhidmatan Mail. ru atau Google.

Jika anda masih tergolong dalam kumpulan yang jarang pemain yang tidak mempunyai apa-apa akaun, kemudian menggunakan bentuk biasa "Anjing pendaftaran Perang." Anda perlu menentukan alamat e-mel, mewujudkan kata laluan dan mengesahkannya, dan juga peringkat pertama pendaftaran boleh melanggan berita. Seterusnya, pada halaman baru menyatakan nama samaran - nama watak permainan, memilih jantina, yang mana puak akan memainkan watak - Liga Mercenaries (jata dengan kala jengking) atau Tentera Kebebasan (senjata dengan bintang pecah lima). Juga, anda akan diminta 12 wanita dan 13 lelaki avatar untuk watak bergantung di atas lantai, mengambil perjanjian pengguna - pada ini dalam Anjing pendaftaran Perang Talian selesai.

Upahan Path orang baru bermula dengan asas latihan ketenteraan, di sini anda boleh bersenam di kawasan tersebut dan melakukan beberapa misi mudah. Selepas bagaimana untuk menguasai, maka ikut arahan dan mengembangkan sikap anda dengan cara yang dikehendaki.

Anda akan disediakan untuk banyak senjata untuk revolusi - dari pisau, pterodactyls dan pistol Makarov (dengan senjata ini anda mula bermain Anjing Perang), untuk bazookas dan senjata kimia. Peluru dalam permainan adalah jaket kalis peluru, topeng gas, topi keledar dan lain-lain, dan juga cip, tenaga dan barangan lain yang akan memudahkan nasib watak anda dalam masa yang sukar ini.

Pada awal permainan telah membunuh perusuh biasa (lari dari medan, partisan, India, penyamun) - ini adalah cara yang baik untuk mendapatkan wang dan pengalaman pertama.

Dengan cara itu, selain wang, permainan ini adalah satu lagi sumber penting - berlian. Bagi mereka, anda boleh menyewa satu pasukan pejuang, terdapat dua jenis daripada mereka:

• Kemukakan

• sniper

Kedua adalah lebih mahal, tetapi jika anda sudah dibunuh beberapa lari, maka mereka mampu.

Perang Psi permainan dalam talian dengan sistem pertempuran berasaskan giliran. Anda akan sentiasa mempunyai masa untuk memilih senjata, mengira trajektori dan tidak menghabiskan tenaga tambahan untuk menghancurkan musuh. Setelah menghabiskan banyak masa atas dasar penyediaan, bersedia untuk perjalanan ke lokasi yang lain puak anda, di sana menunggu tugasan baru dan, sudah tentu, konfrontasi dengan musuh-musuh utama - Perbadanan upahan "Enigma" dan tentera puak lawan.

Jadi jika bersedia untuk berjuang untuk kebebasan dan penggulingan rejim diktator, kemudian tekan untuk bermain permainan dalam talian The Dogs of War dan menyertai barisan tentera bayaran salah satu pergerakan pembebasan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag