Cara Hero

Nama alternatif: permainan wira

Pahlawan Cara Online - permainan percuma dalam talian berbilang, dibuat dalam genre RPG telah tiba untuk kita terus dari jauh China. Permainan dalam talian Jalan Pahlawan adalah ketara adalah hakikat bahawa asas adalah masa lalu sejarah tanah air beliau. Produk yang sama di hampir tiada igroproma moden dan pada dasarnya kebanyakan mereka bergantung kepada semesta fiksyen yang berbeza.

Sertai dalam permainan Way Pahlawan agak mudah dan jelas untuk sesiapa sahaja yang mahu cuba untuk bermain permainan dalam talian jalan Pahlawan. Anda hanya perlu memasukkan nama pengguna, kata laluan dan mengaktifkan akaun anda melalui e-mel dan Voilà - Cara pendaftaran Pahlawan berakhir.

Jalan permainan wira dalam talian tidak mudah. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, sejarah masa lalu, yang disampaikan oleh penetapan untuk permainan ini telah dibuat dengan teliti kerana, walaupun dengan beberapa percanggahan. Menyakitkan hebat perisai mengesankan rupa dan pedang yang besar, tetapi ini tidak sekarang. Permainan ini ditetapkan pada zaman Tiga Kerajaan - kelahiran semula era samurai dan berkembang Konfusianisme di China. Secara kebetulan, salah satu ciri yang menarik permainan ini adalah bahawa dalam permainan anda perlu membaca dengan teliti asas-asas Konfusianisme dan sejarah Cina pada masa itu, dan juga lulus peperiksaan dalam mata pelajaran ini. Setuju, langkah cukup luar biasa.

Secara ringkas - ia adalah dalam permainan dengan wakil-wakil daripada tiga kerajaan-kerajaan bertumbuk antara satu sama lain bagi peluang untuk memegang wilayah dan bangunan yang menyediakan penduduk negeri mereka dan bonus yang menyenangkan yang betul.

Satu ciri menarik permainan adalah tiada langsung yang bersifat mengikat dan kelas. Membangunkan avatar anda hanya di tangan anda, dan keupayaan setiap kelas dan setiap gaya pertempuran disediakan untuk anda pada setiap masa. Perkara-perkara sahaja yang menggesa anda untuk berfikir - jadi ia kelas permintaan hibrid anda, kerana terkenal, keseimbangan antara kelas dicipta tidak kasual dan tidak sia-sia, dan ia bermaksud bahawa watak-watak akan ketat oleh satu cawangan akan menuntut lebih daripada wakil-wakil pembangunan hibrid.

Menariknya, dalam jauh China adalah percanggahan yang sangat tajam berkaitan dengan permainan, yang bermaksud bahawa jika anda ditentukan semasa mendaftar wanita seks mereka, maka bermain permainan dalam talian jalan Pahlawan anda hanya watak-wanita. Di sini adalah satu sesuka hati pemaju Cina ketara boleh merosakkan pengalaman permainan untuk semua orang-orang yang suka mencipta watak-watak wanita dan begitu juga sebaliknya. Cara Hero Permainan Online tidak letih pelbagai helah untuk memukau kita pemaju, yang direka untuk menarik pemain sudah berpengalaman dalam rangkaian mereka.

Satu aspek yang menarik daripada permainan dalam talian ini adalah untuk mempunyai permainan bot keluar dari kotak. Ia adalah sangat mudah kerana sesetengah tugasan, yang dengan cara yang banyak gila, menyebabkan pembunuhan beberapa ribu raksasa dan melakukannya sendiri, walaupun ia adalah mungkin, tetapi ia akan mengambil jumlah yang besar masa. Kebanyakan mata pengalaman memperoleh watak untuk kejayaan pelaksanaan tugas. Selain garis usaha utama terdapat suatu keluarga, puak, dan sudah tentu pencarian setiap hari.

Pencinta Binatang suka sistem haiwan dilaksanakan dalam permainan untuk "sorakan". Anda boleh memperoleh tunggangan atau pembantu yang akan berkongsi dengan anda pengajaran dan dari semasa ke semasa untuk tampalan barangan anda. Main Way Pahlawan lebih baik dengan rakan-rakan, dan di sini sebabnya.

Komponen sosial permainan itu dibuat pada peringkat. Selain daripada puak-puak yang biasa, pemain boleh menyertai dalam keluarga. Tahap tertinggi pembangunan dan kerjaya pertumbuhan - gelaran Maharaja, yang, berdasarkan tetapan, permainan hanya tiga. Dalam jalan Pahlawan boleh bermain tanpa mengetahui Cina.

Permainan sempurna setempat ke dalam Bahasa Rusia dan sedang dalam proses ujian beta terbuka. Jangan berdiri-diri, memasang permainan dan menjadi salah satu imeratorov yang paling berkuasa Tiga Kerajaan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag