Cara Cerita

Nama alternatif: Cara Cerita

Cara Cerita talian - berbilang strategi masa nyata kolektif ini, menerima anugerah 2011 untuk "Pelakon Baru Terbaik". Cara Cerita permainan dalam talian bermula dengan hakikat bahawa anda diberi sebuah kampung kecil semasa Zaman Batu, anda perlu untuk membangunkan, melakukan pembinaan, pembangunan sains dan teknologi.

Cara Stories Permainan dalam talian tidak menimbulkan sebarang keperluan khas untuk pemain komputer, keperluan utama - sambungan Internet.

Sertai dalam permainan Cerita Cara memerlukan memasukkan nama yang di bawahnya anda akan muncul seperti dalam permainan, e-mel dan kata laluan, dan juga sebagai petunjuk jantina anda. Jika anda mempunyai kod bonus untuk permainan, dan anda perlu untuk memasukinya. Jika anda sudah biasa dengan asas-asas permainan, anda boleh dalam perjalanan sejarah talian pendaftaran dan set nilai-nilai untuk tetapan tambahan, seperti pilihan bangsa, benua, dan iklim di bandar ini.

Pada masa itu, apabila anda bermain dalam perjalanan sejarah, anda boleh memilih cara yang anda mengetuai pembangunan - akan perkasa pahlawan-penakluk tanah, atau ahli-ahli sains yang terkenal membuat penemuan atau ahli politik bijak perkataan yang berperang, atau, akhirnya, seorang pedagang yang Jalinan web seluruh dunia laluan perdagangan. Jalan Pahlawan mengambil masa yang paling yang anda menghabiskan setiap hari bermain permainan ini, sebagai jiran anda dengan cepat boleh menemui kamu kepada pembangunan dan jumlah pasukan.

Pertama anda akan disediakan untuk ketiga-tiga jenis sumber:

- Pengetahuan

- Makanan

- Wood.

Secara umum, apabila anda bermain Jalan Cerita permainan dalam talian, anda akan mempunyai pelbagai besar sumber

- Asas (pengetahuan, makanan, kayu, logam, wang)

- Strategik (granit, haiwan pek, uranium, sulfur, bahan api, aluminium),

- Sumber Pertumbuhan (buah-buahan, pelbagai bijirin, daging, ikan),

- Kebudayaan (wain, barang kemas, pakaian, muzik, filem).

Cara Cerita permainan dalam talian mempunyai hubungan perdagangan yang sangat maju antara pemain-pemain, jadi semua sumber kecuali pengetahuan, anda boleh berjaya perdagangan.

Untuk bermain jalan Sejarah, anda perlu memutuskan yang mana bangsa anda bermain. Semua dalam permainan tiga kaum: Eropah, Asia, India. Setiap bangsa mempunyai ciri-ciri sendiri, dan juga senjata dan tentera.

Di samping itu, permainan menyediakan untuk pembangunan pelbagai landskap, yang mempunyai pengeluaran dan sumber deposit khusus mereka sendiri. Dalam permainan terdapat 4 jenis landskap:

- Meadows,

- Berumput

- Gurun

- Snow.

Selain itu, kampung anda boleh terletak sama ada di benua atau di zon pantai. Pada setiap pelayan yang ada lima benua, masing-masing dengan landskap yang tersendiri.

Warriors tradisional terletak di padang rumput, terdapat banyak lebih mudah untuk terus berjuang. Ahli-ahli sains menyelesaikan di padang pasir, ia pada masa yang sama melindungi mereka dia menyerang jiran-jiran, dan juga menyediakan sumber-sumber yang perlu bagi pembangunan sains. Dalam mana-mana pemain yang berpengalaman mengesyorkan untuk mempunyai hubungan baik dengan jiran-pahlawan untuk kerjasama yang saling menguntungkan.

Anda boleh bermain permainan dalam talian Stories Cara dan takut bahawa ia akan menjadi berat sebelah besar mungkin memihak kepada mana-mana satu sfera atau jiran-jiran tiba-tiba berlaku penemuan. Semua pengetahuan saintifik dan kemajuan teknologi rapat saling berkaitan, selain itu, permainan ini adalah tidak jelas ke dalam bahagian zaman. Semua dalam permainan kira-kira 150 bidang sains yang berbeza.

Kampung beliau anda boleh menggabungkan dengan orang lain untuk mendapatkan negara. Dalam kes ini, pemain ketinggalan secara automatik mengejar tahap pembangunan sains dan teknologi. Matlamatnya adalah untuk membina kapal angkasa.

Pada ketika ini dalam permainan terdapat tiga pelayan - dunia ujian Besar, Bumi dan Apocalypse. Register Cara Cerita masuk ke 12 dunia "Apocalypse".

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag