Quake 4

Nama alternatif: Quake 4

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 512 MB

Video: 64 MB

Disk Space: 3 GB

Quake 4 - komputer sheter yang mula-orang SCI-fi tema, sekuel kepada salah satu daripada penembak maya yang paling popular. Perlu diperhatikan bahawa permainan Quake 4 enjin grafik yang dibangunkan oleh lain panjang umur permainan ruang maya Durjana 3. Sistem Modified mempunyai beberapa kelebihan yang serius. Oleh itu, Quake 4 menjadi lokasi didapati lebih luas, terima kasih kepada pemprosesan sistem lampu baru, dan juga terang dan gelap tekstur. Semasa lulus tunggal permainan telah ditambah video interaktif, ada yang pemain akan dapat mengambil bahagian secara langsung, tetapi kebanyakan mereka akan dimatikan.

Plot

Plot Quake 4, yang anda boleh memainkan kedua-dua mod tunggal dan berbilang, terus kisah umat manusia konfrontasi Strogg penceroboh asing, yang dimulakan pada bahagian kedua permainan. Protagonis permainan, salah satu bintang daripada satu unit khas pasukan payung "Badak" dinamakan Matthew Kane, dihantar sebagai sebahagian daripada kumpulan itu untuk serangan balasan di planet ini tengah Strogg. Hanya dua minggu berlalu antara acara akhir bahagian kedua siri dan Quake 4. Perlu memainkan kebanyakannya dalam kem musuh, di mana anda menghantar arahan Persekutuan Bumi. Tugas utama kempen pemain tunggal di Quake 4 - menembusi ke tengah-tengah planet tengah dan memusnahkan Strogg pusat komunikasi utama, serta kepimpinan tertinggi. Walaupun kegawatan dalam barisan musuh, disebabkan oleh tindakan-tindakan kumpulan subversif yang pertama, musuh adalah sangat tertumpu dan kuat dan tidak akan mudah untuk masuk ke tengah-tengah planet musuh di mana selamat terletak komunikasi pusat nod Strogg kecerdasan kolektif mengawal semua pasukan. Kempen pemain tunggal terbahagi kepada tiga bab yang berasingan, yang mengandungi sejumlah 31 tahap satu perlawanan. Episod pertama Quake 4, yang bermain di akan diminta pada masa pendaratan tentera di planet Bumi Strogg di mana tugas utama anda adalah untuk pendaratan yang selamat, yang akan perlu memusnahkan segera semua sistem pertahanan planet. Dalam episod kedua tunggal pemain permainan kempen Quake 4 akan memberitahu kami untuk meliputi ketua Skuad taktikal dihantar ke berpelukan, hab komunikasi tengah musuh. Nah, episod ketiga Quake 4, permainan di mana kita akan mempunyai di medan perkara untuk menerajui Bumi Angkatan Persekutuan, sepakan memasak berskala besar yang terakhir, tujuan yang akan menjadi kemusnahan lengkap pentadbiran pusat dan pengeluaran lengkap Strogg mereka segala jenis penyelarasan.

Multiplayer

Multiplayer pertempuran sangat mengingatkan perang yang terkenal iaitu bahagian ketiga siri ini, hanya lebih dinamik dan berwarna-warni. Kelajuan tinggi dan dinamik pertempuran talian sebahagian besarnya dicapai melalui penggunaan lebih watak-watak permainan dan ciri-ciri pergerakan saiz kad saiz kompak. Di sini, pemaju memutuskan untuk tidak menyimpang dari model klasik dan model yang diguna pakai semua pergerakan pemain dari bahagian ketiga, tetapi tanpa inovasi tidak dilakukan dan ditambah satu langkah tambahan - slip, yang pada masa-masa dilanjutkan Pemain senjata taktikal.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag