RAGE: Kempen Edition

Nama alternatif: RAGE: Kempen Edition

Processor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2GB

Kad Video: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Disk Space: 25 GB

Rage: Edisi Kempen - edisi diperluaskan khas permainan komputer popular yang menggabungkan unsur-unsur genre popular beberapa permainan. Permainan Wrage adalah gabungan tidak menentu antara orang pertama penembak, kacak kereta lumba dan sistem meratakan dalam tradisi terbaik klasik permainan bermain peranan. Suasana yang unik dinamik permainan akan membawa kita dunia Reydzh mengalami bencana global, di mana matlamat utama mana-mana penduduknya - untuk terus hidup. Asas bagi dunia permainan itu diambil alam semesta dunia pasca-dahsyat digambarkan di Hollywood filem popular "Mad Max", di mana segala-galanya diputuskan oleh kuasa dan kelajuan daripada sisa-sisa yang dikumpul bahagian kenderaan.

Plot

Rage, permainan, menunjukkan semua kengerian dunia pasca-dahsyat, terselamat bencana global yang teruk. Pada tahun 2004, saintis mendapati saiz meteorit semata-mata hurtling pada kelajuan penuh ke Bumi planet ini dan bertembung dengan mereka yang tidak dapat dielakkan. Kerajaan semua negara di dunia bersatu dalam satu projek biasa dipanggil "Tabut", apabila kejamakan simpanan bawah tanah peruntukan, peluru dan peralatan, terdapat juga direndam kapsul dengan orang-orang yang tenggelam dalam animasi digantung. Mereka perlu membina semula tamadun manusia selepas bencana. Dalam 2029, asteroid crash ke dalam permukaan planet dan kebanyakan penduduk dunia terbunuh, memusnahkan keseluruhan bandar-bandar. Yang dibangkitkan selepas debu kesan asteroid meliputi langit dan dunia bermula "musim sejuk nuklear." Beberapa tahun kemudian, debu menyelesaikan dan Arkdwellers dipilih di permukaan untuk membina semula tamadun dunia. Hanya tabiat manusia tercinta, walaupun dalam menghadapi bahaya yang sama adalah sukar untuk menyatukan mereka dan wakil-wakil pusat-pusat perlindungan yang berbeza memulakan perang berdarah untuk ketuanan di sebelah kanan planet ini. Ia adalah pada ketika ini permainan Reydzh dibuka bagi kami kerana untuk watak utama dalam cerita ini.

Stalkers

Rage, permainan di mana koleksi sampah padang salah satu latihan yang paling menyeronokkan dan perlu. Untuk sebahagian besar, semua yang anda akan dapati akan menjadi sampah cetek bahawa anda boleh menjual untuk sedikit wang, tetapi kadang-kadang anda akan mencari dan perkara-perkara atau bahagian daripada perkara-perkara yang berguna yang berguna. Sejarah dunia sejak bencana dan ke semasa naratif langsung mencerminkan sangat buruk, dan juga mendapati buku anda tidak akan walaupun menangkap filem melalui, mereka akan patut kertas buangan seperti cetek, yang biasanya digunakan dalam Reydzh menyalakan malam padang pasir sejuk.

Tukang

Rage Pada masa ini sistem kerajinan kecil dan apabila anda akan agak bosan dengan yang tidak berkesudahan berjalan di wastelands, dan tidak berhenti tembakan dengan jumlah yang besar musuh-musuh yang dahagakan darah, maka anda boleh duduk di satu sudut terpencil dan membuat sesuatu daripada sampah anda meningkat. Jadi anda boleh membuat robot pertempuran kecil atau turet mesingan, yang boleh menjadi bantuan yang besar untuk menangani musuh, walaupun dalam kes ini, penyertaan anda dalam tembakan mungkin tidak perlu. Rage: Kempen Edition - versi platform permainan popular yang direka khusus untuk Mac OS, di mana selain kempen pemain tunggal klasik telah ditambah dua tambahan pakej tambahan, termasuk «Anarchy Edition» dan «pembetung».

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag