Ragnarok Online

Nama alternatif: Ragnarok Online

Ragnarok Online - permainan MMORPG menyeronokkan dengan pelanggan dalam gaya genre fiksyen anime. Dunia permainan dicipta oleh Graviti Interaktif, yang bagi pembangunannya mendapat idea daripada Amerika Selatan penulis komik Lee Myon-Jin. Plot adalah berdasarkan mitos Scandinavia. Detik-detik bersejarah secara organik ditenun ke dalam pembangunan. Ragnarok Online secukupnya difikirkan dan seimbang, dan terima kasih kepada gabungan pelbagai ciri mudah boleh membuat satu pertandingan untuk banyak hiburan berasaskan Internet. Apa sebenarnya faedah? Antara muka yang agak mudah dan mudah. Muzik yang menyenangkan mengiringi sepanjang masa tindakan anda. Angka aksara dimensi, terbentuk oleh tangan, terang, asal. Lokasi terima kasih kepada 3 D grafik adalah realistik dan sangat cantik. Keupayaan untuk memilih jalan pembangunan kegembiraan walaupun pengguna yang paling mencabar. Permainan ini dikenakan 30 kelas! Di samping itu, mereka semua unik. Banyak faktor yang menyumbang kepada ketinggian mood. Malah, dalam Ragnarok Online boleh dijinakkan dan mendidik haiwan untuk mencari rakan-rakan yang baik, dan memenuhi cinta keluarga. Kebosanan tidak diketahui penduduk ceria dongeng tanah! Lagipun, mereka dijangka bukan sahaja menyeronokkan melulu, tetapi perniagaan juga serius!

Untuk memasang pelanggan, anda perlu mendaftar Ragnarok Online. Untuk melakukan ini, mengisi borang yang sesuai dan menentukan e-mel, kata laluan, bahasa mudah untuk anda, dan juga untuk memberikan maklumat peribadi (nama, tarikh lahir, alamat, poskod, bandar, negara). Maka ia adalah perlu untuk menulis semula perkataan yang anda lihat dalam gambar di, jangan melanggan berita yang menarik dan tawaran dan sudah tentu, bersetuju dengan Terma dan Syarat dan Dasar Privasi Projek. Hanya akan mengaktifkan akaun anda menggunakan surat yang akan dihantar ke alamat e-mel yang dinyatakan. Memuat turun dan bermain Ragnarok Online, anda boleh, dengan syarat bahawa sistem itu memenuhi syarat-syarat berikut:

- Sistem operasi Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- CPU Celeron 500MHz;

- Video NVIDIA ® GeForce 2 Siri, ATI Radeon ® ® 7500 atau Intel ® i810G;

- Sesuai dengan DirectX 8. 1 bunyi;

- RAM 128 mb;

- Ruang Percuma pada cakera keras 2GB.

Sudah tentu, bermain Ragnarok Online Anda mesti dimaklumkan secara umum daripada adalah konflik yang melanggar aliran mantap kehidupan. Yang sekali lagi tidak boleh membahagikan orang, tuhan-tuhan dan iblis, sekali menyimpulkan satu gencatan senjata selama seribu tahun? Hakikat bahawa pertempuran kecil bermula dari keinginan untuk mengumpul seberapa banyak serpihan batu Ymir. Menurut legenda, serpihan ini boleh mencegah penurunan gergasi tengah-tengah halangan ajaib untuk mengekalkan keseimbangan di antara alam. Dan hakikat bahawa ia boleh berlaku di benua menunjukkan gempa bumi Midgard kerap dan tsunami. Semua orang ingin mendapatkan lebih awal daripada pesaing dan mengumpul seperti yang banyak zarah artifak berharga. Kehidupan riang aman lagi pada masa lalu. Walaupun yang masih dilindungi oleh pengembara semangat?

Started bermain permainan pendatang baru Ragnarok Online, anda dipam dan menjadi tokoh yang semakin kelihatan. Jalan pembangunan bergantung kepada profesion yang dipilih. Profesion tahap pertama - ia pemain Lawan, Mage, Archer, Merchant, Thief, pembantu paderi. Tahap kedua perkembangan profesional untuk pemain Lawan, sebagai contoh, Knight dan Salib untuk Magician yang - Ahli silap mata dan bijaksana untuk Thief a - Assassin dan Rogue. Dengan baik dan sewajarnya bergerak ke peringkat ketiga, menjadi Profesor Sage, Rogue - Stalker, dan lain-lain

Perlu diingatkan bahawa Ragnarok permainan dalam talian memerlukan mengikuti perkembangan kedua-dua asas dan tahap profesional. Profesional - adalah tahap semasa kelas watak. Satu perkembangan kesan asas untuk meningkatkan ciri-ciri awal: kekuatan, ketangkasan, daya tahan, kecerdasan, kemahiran dan nasib. Anda sendiri mengedarkan mata antara parameter ini. Lama kelamaan, wira memperoleh kemahiran baru, meneroka pelbagai mantera berguna, jadi berasa lebih yakin.

Di mana sahaja anda pergi, raksasa yang jahat dan berusaha untuk memecahkan pelan. Tetapi tidak akan anda dapat untuk memusnahkan halangan-halangan ini di jalannya? Selain itu, anda boleh memilih di kalangan mereka yang haiwan kesayangan, jinak dan memupuk dengan cara mereka sendiri, supaya akhirnya dia selalu mengikuti pada tumit dan membantu di saat-saat kritikal.

Ragnarok Online menyediakan bebas untuk meneroka wilayah yang luas. Anda akan melawat bandar-bandar seperti Aldebaran, Payon, Prontera dan Geffen. Tidak diketahui dengan tepat di mana, tetapi di suatu tempat tinggal bersama pasangan anda. Perjalanan ke lokasi yang berbeza, anda mesti percaya bahawa mesyuarat itu lama ditunggu-tunggu akan diadakan. Anda akan gembira untuk memainkan perkahwinan yang besar, pergi ke resort dan kemudian mempunyai anak. Sekarang anda tidak pozhaluetes kesepian!

Ia adalah mustahil untuk tidak menyebut 'perang untuk Imperium. " Ini adalah sesuatu yang hebat! Tetapi untuk mengambil bahagian dalam mereka perlu menyertai kesatuan. Bersama-sama anda akan menyertai pertempuran untuk menguasai kunci. Selepas memenangi bonus diagihkan secara adil, jadi tiada siapa yang tersinggung.

Permainan Ragnarok sedang menunggu untuk anda! Selamat datang ke dunia yang sejuk di mana berselerak di kebosanan masalah mengganggu kehidupan setiap hari! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag