Nation Rail

Nama alternatif: Nation Rail

Permainan Rail Negara - adalah permainan yang berasaskan pelayar percuma di mana anda mendapati diri anda dalam kecil mengantuk bandar dengan stesen kereta api. Mula perjalanan anda dengan Pengurus perniagaan kecil keretapi. Rail Negara matlamat talian " Membangun dan berkembang ! "Dan melaksanakan yang berbeza kerja menghasilkan Produk atau bahan-bahan teknologi meningkatkan pengangkutan!

Sebelum anda bermain permainan Rail Negara , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: kekerapan pemproses - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Rail Negara pendaftaran tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « Daftar kini »;

2. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5. Pilih « Daftar ».
Rail Negara talian akan memperkenalkan anda ke sebuah bandar kereta api kecil. Travian Games telah mencipta permainan strategi kelas pertama Rail Negara talian , yang bermula pada umur romantis keretapi.
Pemain bermula sebagai pengurus sebuah syarikat kereta api kecil untuk mengangkut barangan menggunakan lokomotif "Stim", " Dizel " dan "Electric". Main Rail Negara agak menarik, kerana ia adalah kursus mekanik permainan. Pemenang permainan Rail Negara akan menjadi seorang pemain yang akan mewujudkan kereta api yang paling berprestij! Permainan pusingan berakhir pada kira-kira empat bulan, yang melibatkan pelbagai perubahan kepada permainan pelayar Rail Negara talian .
Pada Rail Negara bermain anda tidak bosan, kerana untuk datang ke kemenangan, anda perlu menyelesaikan pelbagai tugas. Pertama, kereta api stim kecil anda boleh mengangkut barang-barang dari satu bandar yang lain Rail Negara talian . Setiap bandar memerlukan bahan mentah untuk membangunkan dan berkembang. Tumbuh-tumbuhan menghasilkan berdekatan atau bahan-bahan proses. Sebagai contoh, melatih untuk permainan Rail Negara perlu membawa kayu untuk pertukangan, dan kemudian anda membuat papan yang menyampaikan ke bandar. Dan mengapa tidak mengambil beban arang batu dari lombong dalam perjalanan pulang permainan Rail Negara ?
Pada Rail Negara sentiasa keseronokan untuk bermain, kerana grafik permainan tersebut dibuat di peringkat tertinggi! Permainan Rail Negara juga adalah simulasi perniagaan yang mencabar dan menyeronokkan. Armada anda yang sedang membesar perlu dikekalkan, berkembang dan moden. Produk baru memerlukan rantaian pengeluaran yang berbeza; teknologi perlu diterokai dan digunakan menguntungkan Rail Negara talian . Setiap tindakan mempunyai akibatnya: pemain mendapatkan lebih banyak laluan, lebih slot lokomotif atau yang lebih baik peluang untuk menjana pendapatan.
Tetapi tidak semestinya anda akan membangunkan lancar dalam Rail Negara talian : kenaikan harga arang batu semasa perang, mogok akibat kehilangan produktiviti, dan lokomotif rosak. Tetapi ada beberapa kejutan menyenangkan dalam permainan Rail Negara , seperti lelongan, tawaran istimewa atau pertandingan. Ini membawa kepada interaksi dengan pemain lain - yang membuat permainan Rail Negara talian lebih menarik.
Pencipta permainan Travian Games mempunyai kepentingan tertentu kepada pelbagai fungsi Rail Negara talian [_2_ ]. Pemain lain sentiasa memberi kesan kepada perubahan besar dalam ekonomi permainan. Anda perlu bersaing untuk sumber dan ia adalah penting bahawa anda memilih dengan bijak kesatuan dalam permainan Rail Negara , kerana perkongsian itu boleh memberikan bonus yang penting. Para peserta juga boleh bekerja bersama-sama untuk mengoptimumkan rantaian pengeluaran, atau menggunakan pelaburan tunai untuk mengawal tumbuh-tumbuhan dalam permainan Rail Negara . Rail Negara online - ini permainan baru yang menarik di dunia, sertai kami!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag