Rappelz

Nama alternatif: Rappelz, permainan Rappelz, Rappelz talian, Rappelz talian

Rappelz talian - ini adalah permainan fantasi baru, yang mencipta pengilang Korea NFLAVOR . Untuk kegunaan permainan tidak perlu membayar, sebagai Rappelz Talian diasaskan pada prinsip « percuma memainkan » iaitu, yuran bulanan permainan yang hilang.

Untuk entah bagaimana dan grata dalam permainan Rappelz Talian , ia adalah perlu bahawa memenuhi keperluan sistem minimum yang berikut:

· OS : Windows XP / SP 2 atau [_2_ ] Windows Vista

· Processor - AMD / Intel 2GHz

· 512 MB RAM untuk [ _2_] Windows XP atau 1024 MB untuk Windows Vista [ _2_]

· 128 Mb kad video;

· DirectX: 9. 0C.

Berikut adalah beberapa kelemahan mungkin untuk bermain tanpa sebarang masalah, pencipta mencadangkan syarat-syarat berikut:

· OS: Windows Xp / Vista;

· Processor - Pentium-IV 3. 0GHz atau AMD Athlon X2 5000 +;

· Generasi terkini grafik kad dengan 256 Mb atau lebih tinggi;

· 1024 Mb RAM

· DirectX: 9. 0C.

Juga perlu mempunyai akses Internet.

Untuk memulakan permainan, anda perlu dijalankan p egistratsiya permainan Rappelz . Untuk melakukan ini, lakukan langkah berikut:

· Sebenarnya Daftar Rappelz profil. Di sini anda mesti masukkan alamat e-mel anda (yang akan menjadi nama pengguna yang dalam permainan), kata laluan, membaca dan menerima syarat-syarat penggunaan permainan,

· Seterusnya, anda perlu memuat turun pelanggan permainan, ia boleh dilakukan secara langsung di laman. Untuk memainkan Rappelz, memerlukan kira-kira 2. 1 GB ruang cakera. Selepas Rappelz permainan dalam talian muat turun, anda hanya perlu untuk menjalankan fail persediaan . Exe dalam folder di mana permainan telah dimuat turun. Pada pendaftaran Rappelz Online ini berakhir dan kita boleh teruskan kepada permainan.

DAN gras Rappelz mempunyai tahap yang tinggi grafik. Landskap dan watak-watak dilukis secara terperinci, secara terperinci minutest sehingga beberapa objek boleh menonton berjam-jam dan hanya mahu menyentuh. Perlu diingatkan soundtrack permainan. Sentiasa bermain muzik mewujudkan suasana yang betul, lebih banyak peserta merendamkannya ke dalam dunia sihir.

Rappelz permainan dalam talian di mana terdapat tiga kaum yang unik

· Virgo;

· Asura;

· Guy.

Guy - ia penduduk sulung dunia dongeng. Mereka mempunyai pengetahuan yang mendalam tentang sihir, boleh menggunakannya dengan berkesan. Mereka juga tahu bagaimana untuk hidup dalam harmoni dengan alam semula jadi dan bagaimana untuk menggunakan hadiah beliau, tanpa menyebabkan kemudaratan kepada manakala beliau. Pembentukan bangsa ini sebagai tamadun telah lama dan sukar. Tidak tanpa bantuan Deva dan Asura Gaya tidak menjadi tuan tanah mereka.

Asura - anak-anak Allah Pemusnahan. Mereka betul-betul tahu seni peperangan - Mages mereka mempunyai belas kasihan kepada musuh-musuh dan serangan mereka sentiasa mencari sasaran mereka. Walaupun asal-usulnya, mereka telah diciptakan untuk mengajar orang untuk mempertahankan tanah mereka dan mampu untuk melawan untuk mereka.

Virgo - ini adalah Guardian of Light, anak-anak Allah Penciptaan. Ciri-ciri bangsa ini adalah bahawa mereka adalah tuan penyembuhan ajaib. Tetapi ini tidak bermakna bahawa mereka tidak boleh melawan! Virgo telah dihantar ke dunia ini untuk mengajar orang untuk mengasihi dan menjaga semua benda hidup, untuk melindungi mereka. Dari orang-orang ini belajar bagaimana untuk menggunakan sihir untuk tujuan penyembuhan dan pergi ke dalam pertempuran hanya sebagai tindak balas kepada pencerobohan.

Pada Rappelz bermain boleh berada di sebilangan besar lokasi. Anda boleh bermain di kawasan paya, padang pasir, gunung, bukit, dataran, gua, lombong, dan banyak tempat-tempat lain. Permainan ini juga banyak bangunan yang berbeza - anda boleh mencari pelbagai runtuhan, bangunan operasi, istana. Oleh itu, banyak kawasan lapang untuk peperangan dan semua orang boleh memilih kawasan yang lebih menarik. Bermain, anda mesti sentiasa bersedia untuk berperang, kerana dunia ini penuh dengan pelbagai raksasa, binatang dan lain-lain makhluk ajaib.

Satu ciri yang tersendiri permainan ini adalah bahawa anda boleh membuat seorang pembantu dalam bentuk binatang. Semua orang boleh mencari satu kegemaran untuk semua orang. Anda boleh mengambil, sebagai contoh, sedang atau haiwan, seperti:

· N Anter y [_19_ ]

· Burung y

· Ork dan

· Yeti

· Skeleton dan

· Merah ke elf [_21_ ] dan

· Syn beliau elf [_21_ ] dan

· Sirens y

· Wolf dan

· Predator dan

· Salamander y

· Ribut Daughter

· Angel dan

· Centaur dan

· Cerberus dan

· Genie dan

· White ke Dragon [_21_ ] dan

Sesetengah haiwan mendapatkan lebih mudah, beberapa lebih keras, tetapi mereka semua mempunyai ciri-ciri mereka sendiri dan boleh tidak ternilai dalam dunia yang berbahaya.

DAN grata dalam permainan dalam talian Rappelz boleh 5 pelayan rasmi. Yang mana satu untuk memilih - ia terpulang kepada pengguna.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag