Raska

Nama alternatif: Rashka

Raska online - permainan pelayar percuma genre strategik, yang menunjukkan keadaan sebenar hal ehwal dalam pertukaran kewangan di Rusia dan di seluruh dunia. Projek unik yang dibangunkan oleh Finam, adalah unik di kalangan permainan semasa di internet. Raska permainan dalam talian akan mengajar anda bagaimana untuk terus hidup dalam dunia yang kejam di mana tuil kejayaan adalah kekuatan, kuasa dan wang. Pendaftaran akan memberi anda tiket Raska ke sekolah sebenar kehidupan. Menguasai kemahiran dalam permainan, anda juga boleh memohon dalam realiti. Untuk mula bermain Raska, anda perlu memastikan bahawa sistem anda memenuhi syarat-syarat berikut:

1) Sistem Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memori 128 MB

4) Sesuai dengan DirectX grafik adapter

5) sambungan Internet

Daftar Raska dalam permainan ini adalah seperti berikut:

- Memperkenalkan nama samaran

- Alamat e-mel anda

- Pemikiran kata laluan

Kemudian klik butang Daftar, maka anda perlu memuat turun klien permainan.

Selepas Raska online check diluluskan, dan anda berada dalam permainan, melihat, menyemak perihal tersirat karya itu di bursa saham dan ke hadapan - untuk mempertahankan kedudukan anda!

Anda bukan sahaja akan menonton, tetapi juga menjadi pihak kepada acara-acara seperti pembentukan, kebangkitan dan kejatuhan syarikat-syarikat yang berpengaruh, jatuh bangun politik daripada krisis kewangan global. Mesti belajar untuk menguruskan wang dengan cekap dan kebijaksanaan untuk perdagangan saham. Perlu diingat bahawa kadang-kadang walaupun transaksi seolah-olah kecil boleh bergantung banyak. Main Raska, seseorang perlu bekerja untuk mengikuti sasaran. Nasib akan menemani pemain berani dan gigih.

Konsep Utama Raska

- Power

- Tentera

- Wang

Kuasa - manfaat pintar, semangat yang kuat, yang berjaya memenangi kuasa rakyat. Tindakan yang direka dengan baik pujukan boleh menakluk banyak. Dan bagaimana manis kadang-kadang berhak rasa kuasa!

Kuasa boleh memecahkan dan menakluk mereka yang akan menjadi lebih lemah daripada anda. Takut terpaksa tunduk di hadapan anda. Ya, ia boleh membantu untuk membuka jalan ke tempat yang didambakan dalam matahari.

Nah, apa yang berlaku adalah diduduki oleh wang yang sama dalam kehidupan kita? Raska permainan dalam talian akan memberi peluang untuk menyedari bahawa dengan wang anda tidak boleh hanya membeli tiket bas atau lain-lain walaupun barang-barang penting yang paling mahal. Wang boleh menjejaskan pelbagai aspek kehidupan sudah bermasalah kami. Jumlah kemas kadang-kadang tiba-tiba mengubah perjalanan peristiwa. Modal Mengenakan yang anda boleh meletakkan bersama-sama Raschke, benar-benar boleh melakukan keajaiban! Walaupun kuasa dan kuasa busur sebelum kuasa wang!

Tetapi walaupun tugas utama permainan ini - adakah anda ace dalam soal ekonomi, untuk bermain permainan dalam talian Raska, anda akan, dan melakukan perkara-perkara lain yang penting. Permainan dalam talian Raska termasuk pertempuran dan komponen sosial. Jadi, anda perlu mengikuti peristiwa politik. Menunjukkan pemikiran strategik, membangunkan pelan yang anda akan mencapai apa-apa kesan yang boleh membuat angin ahmar dalam pandangan dunia politik dan ekonomi.

Untuk disenaraikan di lebih berat, menyusun kartel. Kerjasama dengan pemain lain hanya akan memberi manfaat kepada anda! Kebanyakan watak-watak yang anda akan hadapi adalah personaliti terkenal dalam kehidupan sebenar, walaupun sedikit bermutasi. Saya rasa anda tidak terlalu terkejut, kerana sudah tahu bahawa permainan ini atau bertindih realiti.

Sistem PvP Menarik menyediakan peluang untuk melawan dengan zombi, untuk menganjurkan satu serangan ke atas kilang, merompak Korowai atau kedai. Anda mempunyai peluang untuk memenangi bangunan dan juga seluruh wilayah.

Main permainan dalam talian Raska akan menjadi lebih mudah jika pada awal kamus akan belajar seorang peniaga orang baru, yang mengumpul segi ekonomi penting yang digunakan dalam permainan. Kemudian cuba untuk mengepam sedikit untuk mendapatkan bun awal dan kemudian dengan yakin menakluk Raska. Dalam permainan 60 tahap. Beri perhatian kepada kedua-dua belah ekonomi dan politik. Untuk memuat turun tahap ekonomi untuk membeli dan menjual saham. Dan untuk meratakan peringkat politik perlu mengambil bahagian dalam undi dalam pemilihan dan berita, membuat komen, menghantar mesej di forum-forum dan berbual.

Skraste masa lapang anda dengan permainan yang menyeronokkan. Nikmati kecemerlangan antara muka dan asli idea permainan. Gambaran keseluruhan percaya bahawa keadaan akan semestinya kekayaan dan anda akan tersenyum!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag