tikus Online

Nama alternatif: RATS Talian

Permainan tikus: mengkaji kehidupan tikus.

Jika anda biasa dengan peranan kesatria yang mulia, panglima, dan kuasa raja-raja, menguruskan alam, bandar dan negara secara keseluruhan, Rats permainan anda akan turun dari langit ke tanah. Lupakan halaman subur, jalan-jalan yang elegan dan penguatkuasaan undang-undang dalam dunia tikus – susun atur yang sama sekali berbeza, dan mereka tinggal di bawah tanah, parit, dan tempat-tempat lain di mana gelap dan sepi.

Dengar dan anda akan mendengar kekecohan tikus. Untuk melihat apa yang sepanjang hari terlibat dalam tikus, tikus mula bermain percuma, dan mengetuai pasukan kecil, untuk mengubahnya menjadi tentera yang padu.

 

 

Hail rat kerajaan!

Jika borang ekor ini pencuri anda tidak jatuh pengsan, dan tidak berjalan pada kelajuan pesat, untuk bermain permainan anda menikmati tikus. Ini adalah kombinasi yang sangat mahir simulasi, strategi, dan tindakan Tamagotchi, yang akan membangunkan kerajaan tikus, menubuhkan dan mengetuai kaumnya.

keju syurga menanti anda jika pencuri anda cukup tangkas dan licik, mengheret produk berperisa di stor khas. Keju di sini adalah mata wang penggantungan itu, dan dengan itu anda boleh menang tentera tikus musuh, tenteranya makanan yg berlebihan.

Anda perlu masuk ke dalam 10 bilik yang penuh dengan keju, dan mencuri dia dari bawah hidung pesaing. Jika anda tidak dapat – keju dihantar ke tong, dan mata direkodkan dalam akaun anda. Jika tidak, semua berkumpul di dalam bilik ini cermin mata keju membakar, dan akses ke bilik itu ditutup.

juga untuk mengumpul hati tikus, yang boleh diperolehi jika orang yang tidak dikenali yang memberi makanan yg berlebihan supaya dia memberikan nyawa-Nya. Jiwa-jiwa yang akan berguna untuk mencipta tikus yang baru, yang akan menyertai pasukan tentera anda. Ini berlaku dengan menyeberangi tikus. Apabila mereka sudah bersedia untuk itu, di atas kepala mereka dipaparkan di hati. Membolehkan mereka untuk bersara di belakang skrin untuk proses intim, dan kemudian mendapatkan dalam skuad pejuang baru.

Pemain akan Rats pendaftaran, dan kajian lanjut kumbahan dan carian pantri dengan kejutan. Jika anda bernasib baik untuk mencari dada yang di dalamnya anda akan mendapati banyak perkara yang berguna, tetapi membuka ia keluar, hanya melakukan kerja dari senarai, sebagai contoh, untuk mencuri jumlah yang diperlukan keju, tikus asing makanan yg berlebihan, beberapa kali untuk mencuri keju dan makanan yg berlebihan tikus. Tetapi jika anda tidak mahu untuk menjalankan beberapa tugas, tetapi untuk mendapatkan akses ke dada, perlu menghabiskan krysobaksy.

Melangkah melalui peringkat, anda akan mendapat ciri-ciri baru – bakat wad dan alat-alat yang berbeza, seperti tikus -perangkap menjaga pintu masuk ke bilik anda. Selepas lawatan unbidden akan melihat bukan sahaja kepada anda, anda juga mesti melihat tempat- dengan objektif yang sama.

Melangkah melalui peringkat, anda akan mendapat mata selesai mereka atas tindakan mereka:

 

 

Tikus

Evolyutsiya.

 • Karmannik
 • Dusheprikazchik
 • Kostolom
 • Ohotnik untuk sokrovischami
 • Chempion
 • Svodnik

– orang Rat sangat prolifik, dan keluarga mereka, ada hierarki yang jelas. Tikus iPlayer anda akan dapat mengawal proses pengeluaran semula dan pengedaran catatan. Sebagai contoh, apabila anda menyeberang dua tikus sedikit kelabu, kita akan mendapat diraja, tetapi akses kepada status yang lebih tinggi terbuka sepanjang permainan.

  • Vorovstvo
  • Dobycha
  • Zaschita
  • Ataka

  Svoe pengaruh mempunyai walaupun penampilan, dan jika watak-watak priodenete dalam pakaian yang berbeza, mereka akan melakukan yang lebih baik. Grey

 • Tahap 1-5
 • – Royal 6-10 urovni
 • Angel – 11-15 urovni
 • Dyavol – 16-20 urovni
 • Vampir – 21-25 urovni
 • Dzhoker – 26-40 urovni

Vazhno sentiasa dipam tentera tailed, meningkatkan ciri-ciri seperti:

Bermain dalam Rats Online, anda akan mendapat peluang untuk mengambil bahagian dalam PvP pertempuran berjuang dalam kejohanan itu, menangkap penjara dengan harta, membangun kerajaan mereka sendiri.

 

Bermain juga