Rayman. Arnab fanatik 2

Nama alternatif: Rayman. Arnab fanatik 2

Sistem keperluan:

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 256 MB

Video: 64 MB memori

Disk Space: 500 MB

Rayman. Arnab fanatik 2 - bahagian kedua cabang popular permainan arked siri ini, di mana pengacau utama adalah, sisa-sisa yang hilang setiap jenis sebab arnab. Arnab gila 2 lagi bermula dengan kebocoran biobahan pelik ya tepi dipenuhi dengan kegilaan tulen. Mereka tidak mendapatkan sebarang tujuan tertentu, tidak mahu merampas kuasa, tidak mahu memusnahkan sesuatu, mereka hanya mahu untuk merosakkan. Dan Arnab permainan Reservoir 2 memberikan kita peluang untuk menyertai orang ramai daripada eared gila. Terus arked kegilaan memberi peluang untuk meneroka bahagian dalam kehidupan yang misteri arnab, kehidupan yang kita telah belajar yang sangat sedikit daripada permainan yang pertama. Kita akan menyaksikan kehidupan sehari-hari arnab, nafkah mereka dengan bekerja di pejabat tersumbat, kita belajar bahawa arnab seperti sandwic pelbagai peringkat besar. Daripada Rayman. Arnab fanatik 2 akan tahu bahawa watak-watak utama permainan ini sangat gemar makan yang berwarna-warni, rama-rama pelbagai warna, dan semasa memburu bagi mereka untuk membahas saingan bersih. Dalam arnab, kemahiran khas memasak, kerana ia ternyata goreng ayam, cukup untuk makan beberapa lada panas, dan kemudian untuk bernafas sekeping daging.

Gameplay

Sebagai bahagian pertama permainan, sekuel bertajuk Rayman. Arnab fanatik 2 mewakili satu set pelbagai mini permainan, di mana watak-watak utama, arnab gila akan melakukan perkara-perkara yang luar biasa semata-mata dalam himpunan beliau. Lebih daripada tiga puluh permainan yang berbeza pemaju Reiman. Arnab fanatik 2 cuba untuk meletakkan potensi penuh dengan idea yang paling sesat mereka. Kempen tertakluk dicairkan terbabit video lucu dan amat lucu sekali lagi melaksanakan arnab fanatik. 2 lihat keburukan mereka dan juga orang yang paling suram dan tanpa kegembiraan pernah jadi tersenyum. Permainan 2 Arnab Reservoir menawarkan aktiviti kita sama sekali tidak siuman seperti membasuh seluar penyulingan, menghantar sms dalam teater, membawa piramid sandwich besar untuk kelajuan, perlumbaan siput, bola sepak Amerika pelik dan melakukan banyak lagi.

Rupa

Lokasi di dunia permainan adalah sangat pelbagai dan ada segala-galanya - kawasan tropika, hutan tebal, paya, yang diliputi salji padang pasir, gua gelap, bumbung rumah-rumah bandar, makmal kimia, restoran bilik utiliti. Beberapa lokasi yang tahap permainan cemerlang parodied rombongan terkenal. Sebagai contoh, di sini anda boleh mencari hiasan sama dengan orang-orang yang kita lihat dalam filem-filem Indiana Jones dan banyak lagi. Paparan grafik dibuat dalam gaya kartun-tiga dimensi, dipenuhi dengan warna-warna terang dan bentuk yang menyeronokkan dalam objek. Satu-satunya peninggalan yang membenarkan pemaju ialah mereka mengambil watak utama di seluruh perangkaan peranan siri. Jika dalam permainan pertama arnab fanatik, Reiman terlibat secara langsung, dalam penerusan semua berpuas hati dengan kejayaan dan hampir semua sebahagian daripada ruang permainan yang diberikan arnab tidak masuk akal dan tidak siuman, bagaimanapun, pelbagai jenis jenaka dan olok-olokan melicin dan masa yang tidak menyenangkan ini.

 

Bermain juga