Perpecahan

Nama alternatif: Razdor

Permainan pelayar dalam talian perpecahan percuma dan oleh itu boleh didapati kepada sesiapa yang suka cerita-cerita fantasi dan grafik yang hebat. Pada masa yang sama tidak ada keperluan sistem tertentu: yang paling penting, mempunyai sambungan internet dan pelayar moden. Untuk menilai diri anda semua pemandangan, anda mesti teruskan ke laman web rasmi permainan. Pendaftaran perpecahan dalam talian adalah untuk mengisi bidang-bidang berikut:

1) Nama permainan.

2) Kata laluan (huruf diiringi dengan nombor - pilihan yang terbaik).

3) Sah e-mel.

4) Masukkan kod yang ditunjukkan dalam gambar.

Selain itu, ia adalah wajar untuk membaca Peraturan permainan dan Perjanjian Pengguna, seperti menekan "Daftar" anda mengambil kewajipan untuk mengikuti semua yang telah dinyatakan dalam dokumen sekarang. Jika anda semua diatur, dan anda klik link di dihargai - Pendaftaran perpecahan dalam talian boleh dianggap selesai. Sejurus selepas itu, anda boleh membuat walaupun 1-4 (! ) Aksara (jika mahu), setiap satu mempunyai penampilan yang unik, diambil oleh anda. Dan watak-watak, dan antara muka, dan permainan dalam talian dunia perpecahan amnya adalah semata-mata cantik!

Jadi, sebaik sahaja mereka menyelesaikan peringkat pendaftaran dalam perpecahan permainan dan menentukan bilangan dan utama ciri-ciri watak, anda akan mendapati diri anda di sebuah kampung kecil yang selesa, meninggalkan anda dan menyelam ke dalam pengembaraan sebenar dan berjuang. Acara permainan membangun agak pesat, jadi banyak bergantung kepada kelajuan tindak balas anda dan tahap pembangunan bagi sifat-sifat asas watak anda. Dan mereka adalah seperti berikut:

• Kuasa - memberi kesan kepada jumlah kerosakan kerosakan kesihatan fizikal anda kepada musuh.

• Ketangkasan - membantu untuk mengelak serangan musuh.

• Endurance - memberi kesan kepada jumlah yang mata hit watak anda dan penyerapan kerosakan masuk mereka.

• Luck - memberi kesan kepada cara semua sangat positif.

• Spirit - Mengurangkan kerosakan sihir dan memberi kesan kepada jumlah Mana.

• Perisikan - menyebabkan anda kerosakan dan Mana sihir mata.

Petunjuk prestasi meningkat dengan peralihan kepada peringkat seterusnya. Untuk berjaya bermain permainan dalam talian perpecahan, memerlukan peningkatan dalam semua empat jenis berurusan kerosakan

1) fizikal - digunakan senjata sejuk dalam huru-hara;

2) jauh - senjata kecil dari jauh;

3) langsung - digunakan oleh mantra imam;

4) kerosakan sihir - digunakan melalui mantra ahli silap mata.

Perpecahan sistem permainan dalam talian mempunyai kelas yang berikut:

• Warrior - serangan dan pertahanan melalui penggunaan kebolehan khas (pukulan cepat, meraung perlahan, rak khas, menggonggong marah, dan lain-lain )

• ahli silap mata - serangan dan pertahanan melalui penggunaan mantera khas (bola api, bulatan api, halangan ajaib, teleportation, dan lain-lain )

• imam - merahmati, menyembuhkan dan melindungi;

• Hunter - menggunakan pelbagai perangkap, perangkap perlahan, pelekat, dan sebagainya pelbagai tembakan

Walaupun gambaran bermain perpecahan anda tidak perlu hanya dengan mengambil bahagian dalam pertempuran, terima kasih kepada sistem yang maju profesion:

1. Gathering: pembalak dan nelayan.

2. Pemesinan: tukang jahit, penyamak, keropok, tukang kayu, tukang besi.

3. Keseluruhan - memasak.

Dalam erti kata lain, perpecahan permainan dalam talian membolehkan anda untuk menikmati dan cara aman hidup, untuk kejayaan pembangunan yang dikira seperti yang diperlukan untuk pengalaman pembangunan watak. Kepelbagaian dan raksasa tempatan indah layak kekaguman. Dalam Perebutan bermain dengan anda akan cicak, mampu mengubah watak menjadi batu, dan mayat hidup dengan kroni beliau, dan babi hutan, wira berjalan di sekitar hutan, dan sudah tentu, serigala, yang kekal selepas pendarahan gigitan menjengkelkan.

Walaupun pertempuran berlaku dalam mod sebenar, bermain permainan dalam talian perpecahan anda dengan mudah dan dengan internet perlahan - sambungan. Lagipun, model watak dimuatkan terus ke dalam pertempuran itu, hampir tanpa mengganggu pemain daripada tindakan yang menarik. Jangan percaya? Lihat sendiri sekarang!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag