Reborn Horizon

Nama alternatif: Reborn Horizon

Reborn Horizon online - strategi percuma pelbagai tema pasca malapetaka amat dahsyat. Ini akan membawa anda ke dalam dunia fantasi selepas bencana skala amat dahsyat. Di sini anda akan mengedit negeri mereka sendiri, yang tugas adalah untuk memulihkan teknologi seni dan menggunakan kekerasan, dan juga stok simpanan senjata untuk terus bertahan. Anda bukan sahaja perlu berjuang untuk terus hidup, berjuang berganda lawan, tetapi berusaha untuk membangunkan bandar anda, mendapatkan sumber yang tepat, kerap melatih komposisi tentera. Terima kasih 2,5 D carta semua yang berlaku kadang-kadang seolah-olah benar. Menjunam menceburkan diri ke dalam acara suasana meluap-luap projek SlipShift GmbH anda tidak akan notis seperti terbang jam selepas jam. Semua tindakan ketenteraan yang bertujuan untuk membuktikan bahawa tamadun anda mempunyai hak untuk wujud. Dan banyak bergantung kepada usaha carian yang disertakan. Berwaspada pada setiap masa, untuk melindungi harta benda mereka daripada serangan secara tiba-tiba musuh. Dalam dunia yang diperintah oleh anarki, sangat sukar untuk berpegang, tetapi jika anda takut kesukaran?

Reborn Horizon pendaftaran akan membawa anda ke ruang maya di mana pemanasan global dan Icemen tuched telah melakukan kemudaratan tidak boleh diperbaiki. Banjir disebabkan panik penduduk dunia terbatas ini. Dan hanya orang yang berkumpul kekuatannya akan mencabar unsur-unsur dan tidak takut untuk pertempuran dengan kumpulan felo terdesak sanggup membunuh untuk perkara kecil, akan akhirnya bukan sahaja berasa selesa di dunia baru, tetapi juga untuk melanjutkan kekuasaannya. Buat akaun adalah sangat mudah. Main Reborn Horizon Anda boleh sudah selepas mengisi dalam bidang ini dari maklumat yang berikut: nama permainan, login, kata laluan, alamat e-mel. Secara kebetulan, ia adalah diperhatikan bahawa produk dalam talian cukup berpatutan. Keperluan sistem tidak terkejut dengan langit yang tinggi dan permainan yang beliau boleh diadakan pada tetapan PC purata.

Sebelum Reborn Horizon bermain, adalah untuk memahami intipati permainan. Pada peta bandar, anda akan membina dan menaik taraf bangunan, dan Peta kawasan membolehkan untuk melihat seluruh dunia secara keseluruhan dan merancang serangan ke atas kem jiran. Terdapat ciri-ciri antara muka lebih berguna seperti perbualan Dunia di mana anda boleh berkomunikasi dengan pengguna lain, dan tetingkap maklumat dan kelajuan Ups , yang melengkung semua kenyataan penting mengenai peristiwa-peristiwa yang akan datang. Di sini boleh didapati untuk mempercepatkan masa pembinaan atau masa latihan.

Pada Reborn Horizon talian Anda akan perlu berurusan dengan sumber-sumber berikut: Junk, Batu, Makanan, Tenaga dan Penduduk. Memantau status daripada mereka perlu sentiasa, jika anda membangunkan bandar mahal. Tanpa sumber-sumber kemajuan berhenti. Tetapi ia diperhatikan bahawa lebih daripada yang anda perlukan juga, tidak mengumpul senarai yang baik. Jika tidak, lebihan itu adalah sia-sia, dan yang juga suka menyeronokkan?

Mari kita lihat apa bangunan seharusnya berada di dalam bandar anda. Pembinaan memainkan peranan penting, dan anda hanya perlu membayar perhatian kepada pelbagai objek. Reborn permainan Horizon melibatkan pembinaan bangunan

- Pusat Kawalan (terima kasih kepada projek ini anda menguruskan bandar anda, mengumpul maklumat penting mengenai keadaan tentera, menonton pergerakan tentera dan kenderaan);

- Alamat Membeli-belah-mel (dapat bukan sahaja melawan, tetapi juga untuk melibatkan diri dalam perdagangan)

- Stesen Radio (beacon untuk mangsa, yang mana boleh bersentuhan dengan dunia luar);
- Barracks (habitat pahlawan lebih berek, unit-unit lebih akan dapat menyewa)

- Shack (perumahan bagi penduduk, yang merupakan dana berharga bandar, kerana orang-orang yang sama - adalah kerja anda)

- Ramparts (langkah berjaga-jaga, meningkatkan daya rintangan)

- Pengakap Tower (di mana tentera membawa menonton untuk laporan tepat pada masanya mengenai bahaya serangan)

- Perhimpunan Loji (membolehkan anda untuk memperluaskan wilayah harta benda)

- Bunker (diperlukan bagi sumber penyimpanan)

- Shelter (bangunan rahsia di mana bahan-bahan berharga bersembunyi dari musuh).

Nah, isu ini adalah jelas, dan bagaimana untuk berurusan dengan unit-unit tempur perlu? Reborn permainan Horizon memberikan pemain mengawal dua tahap teknologi. Teknologi I : Pengakap, upahan, seorang perusuh marah, Sniper. Teknologi II : Jeep kemusnahan MG , basikal penjaga Dozer pasukan Artileri Perepretendent. Anda mesti belajar semua jenis kuasa tempur untuk menggunakan yang munasabah dan dapat dilaksanakan. Cuba untuk mendapatkan militia itu sentiasa di tangan! Satu-satunya cara yang mungkin berjaya di medan perang.

Jadi, anda mempunyai banyak yang perlu dilakukan di dunia ini karut. Sudah tentu, ini tidak seluruh senarai aktiviti akan datang dan lebih baik lulus ujian diri semua menarik. Ingat, masa depan adalah di tangan anda! Mari menyedari segala perancangan kita, dan nasib baik untuk satu minit tidak berpaling!

 

Bermain juga