ReCore

Nama alternatif: ReCore

Igra ReCore mengambil tanggungjawab untuk survival diri mereka sendiri.

dunia

Postapokaliptichesky bukan sahaja menewaskan penulis, dan masing-masing menawarkan idea sendiri. Tidak selalu imaginasi kagum pemaju mengalami pemain, tetapi ia seolah-olah bahawa permainan akan ReCore yang adalah perlu untuk menunggu sehingga pembebasan pada musim luruh 2016

Razrabotchik Angker Studio dan penerbit Studios Microsoft Permainan menyimpan tipu daya, tidak memberitahu butiran mengenai cerita dan fakta lain yang menarik kepada pemain, tetapi terima kasih kepada festival E3 dan dibentangkan video mengenai projek itu berjaya mempelajari sesuatu itu.

produk

Eto adalah dalam genre tindakan dan sci-fi usaha, dan peristiwa berlaku pada masa akan datang, apabila, selepas bencana global di Bumi hampir tidak ada orang. Marilah kita berharap bahawa tarikh pelepasan itu ditangguhkan, dan pemain berkenaan akan dapat menonjolkan ReCore turun masa, walaupun pada mulanya mengeluarkan versi eksklusif untuk Xbox One, tetapi masa untuk PC masih belum diketahui.

Borotsya untuk hidup.

keadaan

Predstavte yang anda bersendirian, dan alam sekitar tidak kondusif untuk survival. Terdapat dunia robot dahsyat diperhambakan. Mereka dapat hampir memusnahkan orang, tetapi tidak semua menjadi jahat. Antara kereta, ada yang terus membantu orang, dan mahu untuk menyelamatkan planet ini, yang telah menjadi padang pasir yang besar. laut besar sejat, tumbuh-tumbuhan mati, dan haiwan menjadi pupus. Bahkan orang-orang meninggalkan agak segelintir, dan mereka berselerak di seluruh dunia. Ia boleh menjadi masa yang lama untuk bersiar-siar di muka bumi hangus, dan tidak memenuhi jiwa.

Iz ribut berterusan landskap sedang berubah, dan ia menjadi lebih sukar untuk mengemudi. Mengatasi wilayah berbatu dan hujung tanduk, wira akan bertemu robot lain. Jika seseorang itu untuk melawan, orang lain untuk menyertai syarikat itu, dan akan diteruskan sehingga mereka mencapai matlamat.

Predstavlenny pemaju video menceritakan sedikit. Walaupun tanpa cerita, dan masa yang berasingan hidup heroin, yang bergerak disertai oleh anjing-robot. Mereka akan mencari orang lain dan planet ini dalam satu cara untuk menyalakan bunga api kehidupan, untuk memulihkan ladang, sungai, hutan dan pelbagai hidupan liar.

Vsego dalam plot dua watak-watak dimainkan:

 • Dzhevel geroinya
 • terkemuka
 • Mak sahabat girl, anjing-robot

Mak mengiringi gadis itu bukan hanya nombor. Ia adalah pembawa tenaga positif yang terkandung dalam skop, dapat menghidupkan walaupun kereta. Di sini mereka mencari sebuah gua, tidak mengetahui bahawa musuh-musuh beliau bersembunyi. Kita mesti bertindak dengan berhati-hati, berhati-hati, tetap waspada.

Neozhidanno robot mula muncul dengan bola merah di dalam pembunuh ini robot. Jewel bersenjatakan cangkuk yang cekap melemparkan dan menarik mereka ke bola tenaga musuh. Mac tidak bernilai sebelah, dan mampu untuk melindungi dirinya dan gadis itu, membuang gelombang menyebabkan pengsan. Tetapi apabila robot musuh menjadi terlalu banyak, ia adalah kali terakhir, dan menghasilkan menumpukan caj terlalu kuat. Ia membunuh musuh, tetapi juga anjing robot meninggal dunia, meninggalkan hanya sfera biru. Dengan mengumpul bola, anda boleh menghidupkan mekanisme yang berbeza, jadi ia adalah salah satu tugas permainan.

Podobrav dia Jewel terpakai bola pada robot, yang mengumpul habuk di sudut gua itu, dan dia dihidupkan semula. Tetapi bahaya Bolshaya mengintai hanya di luar, dan wira menghadapi ia, anda tahu, apabila anda boleh memuat turun ReCore selepas pengumuman rasmi.

Zaklyuchitelnoe perkataan.

ReCore pada PC telah menjadi yang paling dinanti-nantikan, dan menjanjikan banyak pengembaraan yang menarik, yang akan:

 • Dratsya dengan vragami
 • Issledovat mir
 • luar
 • Pytatsya hidup dalam usloviyah
 • sukar
 • Ispolzovat oruzhie
 • tersedia
 • Vypolnyat kvesty
 • Vzaimodeystvovat dengan watak-watak untuk vyzhivat
 

Bermain juga