Remanum

Nama alternatif: Remanum

Adakah permainan multiplayer permainan perdagangan Remanum percuma di mana anda cuba diri anda dalam peranan peniaga, cuba untuk mengumpul kekayaan dan reputasi dalam 20 bandar-bandar di Empayar Rom di sekitar Mediterranean. Main permainan Remanum boleh selama-lamanya, kerana pusingan permainan berlangsung 6 bulan, dan jika anda memiliki kuasa yang besar di dalam Empayar, anda akan menerima gelaran maharaja. Tetapi bagi tajuk perlu berjuang! Untuk melakukan ini dengan bijak menguruskan ladang mereka, kilang-kilang dan bengkel, menjual produk, membuat keuntungan, dan sudah tentu, menggunakan kekayaan untuk manfaat rakyat dan Remanum bandar dalam talian.

Sebelum memainkan Remanum, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB.

Pendaftaran Remanum tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih pilihan "Daftar di sini";

2. Nyatakan nama akaun;

3. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5. Pilih "Pendaftaran".

Remanum bermain agak menarik, kerana anda mempunyai banyak matlamat! Pertama, menjadi warganegara yang dihormati di bandar anda. Anda perlu mengembangkan wilayah mereka, untuk mengeluarkan barangan dan menjualnya secara komersial menguntungkan dalam Remanum talian. Permainan Remanum akan membolehkan anda untuk berdagang dengan ribuan pemain dari semua bandar-bandar dalam empayar. Jangan lupa untuk tawar-menawar, kerana anda, jadi mendapatkan reputasi yang baik.

Permainan ini diilhamkan oleh sistem ekonomi Remanum unik: setiap pembelian atau penjualan, mana-mana kekurangan stok dipaparkan pada sistem perdagangan global, yang membawa kepada perubahan dalam permintaan pasaran.

Salah satu matlamat adalah untuk meningkatkan Remanum talian harta anda. Anda boleh membina pelbagai jenis tumbuhan yang menghasilkan bahan-bahan asas atau kitar semula mereka ke dalam produk yang lebih berharga. Permainan Remanum membolehkan anda untuk menjual produk anda melalui pasaran kepada penduduk setempat.

Dalam memainkan Remanum melibatkan membina sistem pengeluaran yang sangat kuat: setiap bangunan secara automatik menghasilkan barang itu, jika ada ruang yang cukup ke atas bahan mentah dan saham. Tugas anda dalam talian Remanum akan mewujudkan rantaian pengeluaran seperti cekap yang setiap cawangan telah bekerja agak berkesan. Produk yang paling berharga yang dihasilkan oleh beberapa industri bersama bekerja.

Anda boleh memainkan Remanum dan mengembangkan pengeluaran mereka. Dengan pembangunan yang betul, pengeluaran anda akan menyediakan lebih banyak produk. Untuk kekayaan dan reputasi anda boleh tumbuh di Remanum dalam talian, anda perlu kerap melabur dalam bangunan bukan pengeluaran seperti, gudang dan pelabuhan.

Permainan Remanum tidak memberi kekayaan keutamaan. Untuk membantu anda sehingga ke tahap yang tertinggi dalam pangkat kuasa, anda perlu menderma wang dan barang-barang, dan untuk menumpukan diri kepada kebajikan bandar. Dengan sering mengambil bahagian dalam undi atau mencadangkan calon untuk pilihan raya Senator Remanum talian. Ahli-ahli politik mendapatkan lebih banyak kuasa dan membuat keputusan bagaimana untuk membangunkan bandar. Senator dengan reputasi yang tertinggi akan menjadi maharaja permainan Remanum lewat pada pusingan.

Jaga hilang upaya dan perpaduan anda dalam permainan Remanum bandar! Terdapat banyak bangunan awam yang berbeza dalam Remanum, yang terpakai kepada semua rakyat dan pemain di bandar.

Setiap pusingan permainan dalam permainan pas Remanum 6 bulan. Pemain dengan reputasi yang terbaik di akhir pusingan menang permainan ini dan menjadi Remanum maharaja. Bandar dengan reputasi yang terbaik dan pemain dengan aset yang paling (dengan penduduk) diberikan secara berasingan. Mula membina sistem Remanum pengeluaran anda dalam talian sekarang!

 

Bermain juga