Knights sisa

Nama alternatif: Knights sisa

Permainan Sisa Knights - adalah satu permainan yang menarik dalam gaya anime, yang diwujudkan dalam genre MMO.

Sisa Knights adalah permainan percuma di mana peristiwa-peristiwa bagi menyukat Skalari. Umat ​​Manusia telah dikunci dalam dimensi ini, tetapi mungkin peluang yang membuka portal ini, dan orang ramai akan menjadi percuma.

Dalam pendaftaran Sisa Knights adalah perlu bagi setiap pemain yang mahu bermain permainan Sisa Knights. Untuk mendaftar dalam permainan ini, anda perlu memastikan yang berikut:

1. Cari permainan yang diingini di Internet, tetapi laman web rasmi permainan Sisa Knights.

2. Klik pada bola hijau sihir yang mengatakan «Main».

3. Seterusnya anda perlu konsisten mengikuti tiga langkah.

4. Muat turun pelanggan permainan. Nampaknya anda dengan serta-merta selepas anda menekan «Main».

5. Kemudian memasang pelanggan permainan.

6. Dan selepas itu anda akan diberi peluang untuk mengisi borang pendaftaran.

Main Sisa Knights boleh setiap pemain yang telah lulus ketiga-tiga peringkat pendaftaran dan yang komputer mempunyai kapasiti kelodak seperti di atas:

Intel Pentium 4 2. 0 GHz - Processor

1 GB - RAM.

Gefore 5600 128 MB (atau 128 MB Radeon 9500, Intel GMA 950) - Graphics.

Window XP - OS.

2 GB - cakera cakera keras (HDD).

DirektX 9. 0C - DirekttX.

Dalam Sisa Knights bermain anda mempunyai peluang apa-apa kelas

1. Hadapan - kelas ini pakar dalam kelajuan serangan yang tinggi dan serangan kritikal yang tinggi, menjadikannya lebih cepat daripada hampir mana-mana musuh. Hadapan mempunyai pertahanan yang rendah.

2. Gunner Dual boleh pergi untuk serangan api lebih ringan untuk mendapatkan lebih awal daripada musuh-musuh anda. Dengan kelajuan yang tinggi dan serangan tinggi mogok kemungkinan kritikal, Dual Gunner adalah kuasa kebal yang dihormati oleh semua orang.

3. Pelancar berat dicipta untuk memusnahkan. Dengan pelbagai besar mereka senjata dan serangan untuk jarak yang panjang, mereka serius boleh mencederakan jarak yang besar daripada lawan mereka.

4. Penceroboh adalah seperti tangki di medan perang, mengakibatkan pembinasaan dengan kuasa serangan yang baik beliau. Mereka mempunyai tahap yang sangat tinggi perlindungan. Matlamat mereka - untuk hidup ia.

5. Elementalists - sama ada ia adalah kelas dalam kumpulan dengan seseorang atau bersendirian, mereka mempunyai serangan sihir yang tinggi unsur-unsur yang berbeza. Walaupun kekurangan kuasa pertahanan, mereka membuat untuknya dengan kemahiran kawalan orang ramai sihir dan kesan status.

6. Imam - adalah permainan kelas penyembuhan Sisa Knights, turun dari Circle Magic. Mereka mahu membantu dan menyokong sekutu melalui penyembuhan dan pertumbuhan semula mereka yang terbunuh dalam peperangan. Imam ini mempunyai HP yang lebih tinggi berbanding dengan rakan-rakan mereka.

Tetapi Sisa Knights Online Anda boleh mengambil jalan yang salah satu daripada kelas ini hanya kepada tahap kesepuluh. Dan sebelum itu, anda akan dibuka tiga kelas utama permainan.

Sisa Knights percuma memberikan anda beberapa pilihan, tetapi untuk beberapa bahagian permainan yang anda mungkin perlu membayar.

Dalam Sisa Knights mendapatkan bertuah untuk sampai ke atas permainan dan mengambil kedudukan yang terkemuka. Anda pasti untuk mencapai matlamat!

 

Bermain juga