Misa talian

Nama alternatif: Misa

Permainan Misa Online - MMORPG dengan pelanggan yang hebat, tindakan yang berlaku selepas wahyu. Anda mendapati diri anda dalam dunia di mana mutan dan terus berjalan dari sana dan cyborg. Untuk memusnahkan mereka, kita perlu mengatur pembunuhan beramai-ramai. Selain itu, pemain sendiri tidak boleh selalu wujud bersama secara aman. Selalunya nama samaran antara pertempuran, pemenang yang pergi kuat. Dalam Etergii purba rages perang tanpa belas kasihan, suasana dipanaskan dikhianati. Menjadi semakin sukar untuk terus hidup. Di samping itu, Temperiony kuat dan tahan mengidamkan untuk merampas kuasa. Ahli-ahli sains cuba untuk menghalang mereka dan bekerja di projek rahsia. Beberapa bidang sains dan teknologi mula berkembang dengan pesat cepat. Matlamat setiap pemain - untuk memusnahkan banyak makhluk yang jahat untuk mengelakkan malapetaka akhir, yang boleh membawa kepada kemusnahan seluruh dunia. Menjadi barisan yang berani dan melakukan yang terbaik demi masa depan yang lebih cerah!

Sejak Misa talian tidak memerlukan pemasangan pelanggan, anda perlu memastikan bahawa komputer anda tidak akan membiarkan anda. Semak tetapan ini:

  1. OS Microsoft Windows: XP SP2 SP3/Vista / 7 SP1;
  2. Pentium IV pemproses 2. 0 GHz
  3. Grafik pemecut tidak adalah di bawah GeForce FX 5600 128 MB, dengan sokongan untuk Pixel Shader 2. 0;
  4. DirectX 9. 0C;
  5. Ruang percuma cakera keras 4 GB;
  6. RAM 1.5 GB.

Sertai dalam permainan Misa Online akan membuat anda pengguna yang sah, dan anda sentiasa boleh kembali ke sini untuk menghabiskan beberapa pertempuran berdarah. Buat akaun semata-mata. Misa Pendaftaran dalam talian tidak diperlukan untuk memberikan apa-apa maklumat lanjut, kecuali untuk alamat e-mel anda. Juga perlu bersetuju dengan peraturan projek Ingamba. Kemudian, di alamat e-mel yang akan dihantar kod untuk mengaktifkan. Menggunakannya untuk menemui alam semesta maya yang unik dengan pengembaraan yang menarik.

Misa talian - ini adalah habitat daripada empat perlumbaan, antaranya anda akan memilih yang paling sesuai. Bartuki (kelas yang disediakan - gasar dan shaman) kuat dan sangat bersatu, sukar ditandingi dalam huru-hara, tetapi pam pengetahuan sihir. Membalas dendam pendendam dan boleh pada bila-bila, tetapi juga panjang ingat yang dilakukan dengan baik dan bersedia untuk membantu rakan-rakan tanpa memikirkan diri sendiri. Ksenoa (kelas yang disediakan - panah dan ahli-ahli sihir) - bangsa makhluk rapuh tidak begitu kuat secara fizikal. Walau bagaimanapun, mereka mahir menggunakan mantra sihir dan melakukan kerja yang cemerlang dengan pertempuran pada jarak yang jauh. Ia adalah mereka yang mempunyai kecerdasan tinggi dan minda, selain mereka sering membantu ketangkasan dan kewaspadaan. Turan (kelas yang disediakan - pahlawan dan Templar) bermegah keseimbangan antara kekuatan fizikal dan kebolehan mental. Kedua-duanya tahan lasak dan kuat dan bijak, dan yang boleh diajar. Adakah mereka mempunyai satu peluang yang unik - keupayaan untuk menyerap bangsa-bangsa lain. Crooks (kelas yang disediakan - penyangak dan warlocks) pembunuh terkenal ideal. Ini adalah yang paling sombong, bangsa yg berkenaan dgn harimau. Berdarah sejuk sebab kekejaman darah mereka untuk membeku di urat. Mesyuarat dengan mereka bukan sahaja berbahaya, tetapi membawa maut.

Pilih laluan anda sendiri pembangunan dan mula bertambah baik dengan bantuan kebolehan kejuruteraan genetik, yang memberikan permainan Misa talian watak dari mula lagi. Semakin lama anda dipam - yang lebih kukuh dan menjadi tanpa kalah!

Main permainan Misa Online - min melalui banyak ujian. Kejadian yang tidak diduga selalu berlaku pada waktu malam. Pada siang hari kuasa-kuasa gelap tidur, dan anda mempunyai peluang untuk mengambil nafas dan hanya melihat-lihat. Jika jantung anda yang berani keinginan keuntungan yang baik, pergi ke penjara. Bagi laluan yang berjaya anda akan diberi ganjaran dengan pelbagai barangan pakaian, dan tsennymialfa gammakseony, lengan yang kuat. Setiap raksasa dibunuh - ia adalah satu peluang untuk mendapatkan item yang berguna. Cuba dan usaha anda tidak akan terlepas!

Sistem PvP bukan sahaja mudah huru-hara. Di sini semuanya berfikiran baik dan terperinci. Setiap peserta mempunyai hak untuk mengambil bahagian dalam peperangan kesatuan besar (dengan syarat bahawa adalah ahli salah satu daripada mereka), menyebabkan saingan yang dibenci untuk perang tanding atau menggunakan Pla yer Kill , untuk membunuh tiba-tiba. Dan satu lagi kejutan, telah disediakan permainan Misa - pertempuran balas pelayan. Peraduan ini di mana kedua-dua pihak yang terlibat kira-kira 500 pemain. Percayalah, ia benar-benar luar biasa!

Perlu juga dinyatakan bahawa pencipta telah dijaga semua butiran bermain Misa talian selesa. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan pengangkutan kereta luncur atau mendidik haiwan kesayangan yang akan menjadi penyokong sebenar. Mustahil untuk menggambarkan semua faedah permainan ini yang sangat baik. Adalah lebih baik untuk memulakan mainan Misa Online dan menghargai merit sendiri! Anda sedang menunggu untuk pengalaman yang baik dan lautan adrenalin! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag