Residen Evil 2

Nama alternatif: Residen Evil 2

Kebanyakan permainan membuat tema filem, menikmati gila popular di kalangan pemain. Apa yang kita boleh katakan tentang Residen Evil legenda. Semua filem-filem dalam siri ini dan dipuja dijangka. Permainan Residen Evil 2 - pengesahan yang berasingan ini. Setakat ini, mengikut statistik, permainan ini adalah projek komersial yang paling berjaya. Ia adalah bahagian kedua suka pemain ini. Menurut terkini di seluruh dunia tersebar lebih daripada 5 juta salinan. Dan data ini pales berbanding dengan bagaimana diterima menyenangkan dan aktif menghantar ulasan pemain, hanya mengetahui projek.

Walaupun banyak pengkritik permainan yang paling serius diiktiraf bahawa permainan Residen Evil 2 boleh dianggap sebagai sebahagian yang paling berjaya. Projek ini bukan sahaja berjaya lulus semua elemen-elemen terbaik dilaksanakan di bahagian pertama, tetapi juga menambah banyak baru. Pertama, mata anda akan tergesa-gesa jadual kualitatif diubah. Selain itu, pemaju telah membuat keputusan untuk menambah kepada Residen Evil 2 jenis baru senjata. Satu lagi kejutan untuk peminat projek - meningkatkan permainan. Sebelum ini pemain boleh berlaku hanya di bawah dua senario asas, tetapi kini bilangan mereka telah meningkat kepada empat.

Dalam Residen Evil 2 kini akan dapat bermain di bandar yang terkenal dipanggil Raccoon. Di bahagian ini, pemain akan dapat untuk melawat bandar yang dijangkiti dan melawat balai polis untuk melihat ke dalam orang pembetung dan melihat banyak lokasi lain.

Plot permainan menceritakan tentang dua watak utama yang, atas sebab-sebab peribadi datang ke bandar. Berhadapan dengan bahaya, mereka membuat keputusan untuk melakukan segala yang mungkin untuk akhirnya keluar dari tempat ini berbahaya hidup dan tanpa luka.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu untuk memuat turun Residen Evil 2 atau membeli CD. Ini sebahagian daripada permainan ini telah dibentangkan pada dua cakera, supaya projek ini menjanjikan agak luas dan menarik.

Perhatian harus diberikan kepada bunyi. Masih permainan itu disertakan dengan atmosfera, takut-mongering melodi yang adalah patut terbaik ke dalam keadaan keseluruhan. Walaupun projek ini telah keluar untuk masa yang lama, soundtrack kepadanya hingga ke hari ini boleh didapati dalam pemain ramai pemain. Beberapa lagu-lagu telah juga memainkan Orkestra Simfoni Jepun.

Sebaik sahaja anda boleh muat turun Residen Evil 2, anda diri anda cuba untuk meneroka wilayah baru. Permainan ini boleh didapati untuk semua jenis konsol dan pada mana-mana sistem operasi. Dan anda akan berpuas hati dengan hakikat bahawa setiap watak dalam permainan mempunyai jalan cerita sendiri. Nuansa ini juga dilaporkan dalam akhbar tersebut secara berasingan.

Untuk melihat sendiri dalam semua keseronokan projek ini, anda perlu melihat kepada Residen Evil 2 video trailer. Video yang akan membantu mendapatkan gambaran yang paling lengkap dan tepat mengenai permainan dan memberitahu semua inovasi dan faedah utama. Terburu-buru untuk melihat!

 

Bermain juga