Residen Evil 3

Nama alternatif: Residen Evil 3

Permainan Residen Evil 3 adalah sebuah komputer yang menarik permainan video, yang merupakan kesinambungan Residen Evil 2. Permainan ini telah dibangunkan untuk konsol pertama, dan kemudian kepada platform lain.

Permainan Residen Evil 3, anda boleh memuat turun dari laman utama permainan ini, tetapi sebelum itu anda perlu mengemukakan permohonan. Muat turun Resident Evil 3 hanya boleh pengguna dewasa, iaitu adalah orang-orang yang pada masa ini mempunyai penuh lapan belas tahun.

Anda juga mempunyai peluang yang unik untuk melihat kira-kira permainan Residen Evil 3 video di youtube. Dalam klip video yang anda akan menemui banyak maklumat yang berguna untuk diri mereka sendiri.

Dalam Residen Evil 3 permainan anda boleh memainkan, jika PC anda mempunyai kapasiti yang tidak kurang daripada yang ditetapkan:

 1. Pentium III 500 MHz - Processor;
 2. 256 MB - RAM;
 3. Nvidia GeForce 5700 - kad video;
 4. 650 MB - cakera cakera keras (HDD).

Permainan Residen Evil 3 akan memberikan anda banyak pengalaman yang menarik bersama-sama dengan watak-watak berikut:

 1. Jill Valentine adalah heroin utama permainan ini dan kumpulan peserta "Alpha", yang merujuk kepada detasmen polis «S. . "
 2. Carlos Oliveira - watak yang merupakan seorang tentera bayaran dan tentera yang berani. Dia bekerja dalam perkhidmatan anti-biologi perbadanan pencemaran Payung «U. . " Perkhidmatan ini telah dihantar kepada salah satu daripada bandar-bandar permainan untuk menyelamatkan orang.
 3. Brad Vickers - ia adalah satu watak dalam permainan, yang merujuk kepada pasukan "Alpha" itu. Arahan ini adalah termasuk di dalam pasukan polis «S. . "
 4. Mikhail Victor - watak ini yang cedera parah dalam permainan, serta pengorbanan untuk keselamatan protagonis dari musuh. Juga dia seorang upahan yang bekerja untuk «U. . "
 5. Nikolai Zinoviev - seorang tentera yang bekerja menyamar. Kedudukannya - ini syarikat penyelia Payung. Nicholas tiba di lokasi dengan bahagian ini «U. . "
 6. Tyrell Patrick - upahan terdesak bekerja di perkhidmatan «U. "
 7. Dario Rosso - ia watak malang yang kehilangan anak perempuan yang dicintainya, kesedihan beliau hampir membawa kepada kegilaan. Dario memiliki kedai balakleynym. Hasilnya, dia diserang oleh zombi.
 8. Berry Burton - adalah watak yang dimiliki oleh pasukan unit "Alfa" Universal «S. . "

Dalam-Game Resident Evil 3 senjata adalah daripada beberapa jenis:

 1. Pisau - senjata yang boleh didapati di dalam batang. Ia adalah kuasa yang sangat rendah. Sebilangan besar tulisan yang anda perlu meletakkan zombi untuk membunuhnya.
 2. Beretta - senjata yang ada di ransel anda pada awal permainan. Paksaan - purata.
 3. Senapang patah - senjata yang pada awal permainan di ruangan bawah tanah. Ini kekuatan yang sederhana senjata. Ia berkesan pada jarak dekat.
 4. Smith & Wesson M629C - adalah senjata yang kuat, yang terletak di kilang ini. Dari itu anda boleh membunuh lawan utama.
 5. SIG-Slayer SIG PRO SP 2009 - Kekuatan senjata semasa lebih sedikit daripada purata. Anda boleh mulakan dengan EIM bermain senjata.
 6. MAC M-11 Ingram - kuasa ini senjata lebih daripada purata. Tidak seperti lain-lain senjata dia cepat-api.
 7. Barat M37 adat - ia adalah senapang patah agak kuat.
 8. Colt m4a1 - senjata ini boleh dibeli di kedai. Anak kuda jantan ini lebih kuasa.

Satu lagi set senjata yang anda akan bertemu di Residen Evil 3.

Nikmati permainan yang mengagumkan permainan Residen Evil 3.

 

Bermain juga