Residen Evil 4

Nama alternatif: Residen Evil 4

Residen Evil 4 - permainan komputer penembak orang ketiga. Residen Evil 4 permainan dibentangkan peristiwa dalam filem seram ini. Mesti sentiasa berjaga-jaga. Ini adalah sebahagian daripada banyak seperti pendahulunya. Di hadapan anda seluruh siri permainan. Dan ini adalah hanya satu siri siri besar Residen Evil. Anda sedang menunggu raksasa ngeri, penerbangan menyelamat, menembak dan letupan dan semua yang menempatkan permainan Residen Evil 4.

Sebelum web permainan cadangkan anda selesai membaca kajian ini dan melayari dipaparkan Residen Evil 4 talian video. Dan kemudian boleh tergesa-gesa permainan Residen Evil 4 muat turun di laman ini.

Dalam Residen Evil 4 permainan ini agak mudah, tetapi sudah tentu, menyeronokkan. Perkembangan bermula pada tahun 2004. Protagonis permainan akan melepaskan dan perlindungan anak perempuan Presiden Amerika Syarikat itu. Ini pekhidmat awam mempunyai beberapa jenis kuasa ghaib, tetapi cukup pintar dan kuat.

Jadi, dalam permainan Residen Evil 4, terdapat dua watak utama:

• Leon Scott Kennedy;

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - anak perempuan vyzvalitel presiden Ashley. Pekerja negeri dan watak utama permainan ini. Ini adalah watak anda, dan hanya dia. Terdapat satu bab di mana anda mengawal Ashley sedikit, dan bahawa ia tidak akan mempunyai peralatan khas. Tugas utama gadis oberigat beliau.

Ashley Graham - seorang anak perempuan yang telah diculik oleh kultus agama. Watak yang lemah dan protagonis sebagai beban, kerana selepas Leon mendapati, dia mesti hidup dan membawa dia rumah tanpa luka. Tetapi anda boleh menggunakan butang tertentu untuk mengawal tindakan beliau, atau sebaliknya pesanan. Ia juga membantu watak anda - untuk menunjukkan petunjuk, mendaki dan membuka pintu kepada wira tulang empat kerat anda.

Jika anda tidak boleh menyelamatkan gadis dari raksasa, tetapi sebaliknya, mereka diculik atau dibunuh dia, anda berlepas dari permainan. iaitu pusingan ini gagal. Itulah yang utama - Tugas anda adalah untuk melindungi anak perempuan presiden.

Dalam penggunaan watak Residen Evil 4 senjata dibentangkan dalam kuantiti dan pelbagai mencukupi. Tetapi kemas kini boleh didapati - penglihatan laser, yang sangat memudahkan proses untuk anda permainan.

Musuh Utama dalam perjalanan ini penduduk dahagakan darah satu perkampungan - Ganado. Apabila orang-orang hidup mudah dan petani. Tetapi selepas jangkitan virus Las - Plagas, mereka menjadi raksasa tidak berjiwa.

Permainan ini juga membentangkan penambahan, mod bonus: «berasingan Cara», assigment Ada, «The Mercenaries».

Perasan bahawa pemaju mengambil keputusan untuk masih menggembirakan peminat dan memberikan gambaran yang terbaik daripada jadual permainan, menyegarkan ia. Walaupun belum di tahap yang terbaik, tetapi lebih baik daripada bahagian-bahagian sebelumnya. Suatu suara di saat-saat sengit permainan adalah agak menakutkan, menggigil seluruh tubuh. Anda tidak boleh sewenang-wenangnya takut.

Muat turun Resident Evil 4 di tapak dan boleh mempercepatkan pembebasan perempuan. Selepas Ashley sedang menunggu bantuan anda. Jangan lupa untuk memberitahu kami mengenai permainan ini menarik rakan sepasukan anda. Apa yang akan mereka berasa semua tahap dan risiko kejadian membangun.

Mempunyai permainan yang bagus!

 

Bermain juga