Residen Evil 5

Nama alternatif: Residen Evil 5

Residen Evil 5 permainan - komputer berbilang penembak orang ketiga. Syarikat pengeluar melabur usaha maksimum dan jiwa, tetapi apa yang berlaku pada akhirnya tidak begitu gembira dengan peminat. Permainan Residen Evil 5 adalah salah satu keping besar yang dipanggil permainan siri Residen Evil. Ulasan mengatakan bahawa ini adalah cukup banyak seperti Residen Evil beliau sebelum ini 4. Tetapi ia juga adalah pertempuran yang menarik dengan mangsa virus.

Permainan Residen Evil 5, seperti mana-mana permainan komputer, pastikan anda mempunyai proses tertentu sebelum memulakan permainan. Sila Residen Evil 5 muat turun permainan, dan kemudian meneruskan permainan.

Perlu memberi perhatian kepada jalan cerita peristiwa dalam permainan. Lagipun tercetus selepas kejadian yang berkaitan dengan percambahan T - virus. Acara-acara fiksyen dahsyat terungkap pada tahun 2008. Yang berkaitan dengan perkhidmatan ini organizovuetsya B. A. Dan anda bertindak sebagai wakil.

Residen Evil 5 anda mula bermain banyak selepas memilih watak anda. Dan di sini mereka dibentangkan seperti:

• Albert Wesker;

• Chris Redfield;

• Sheva Alomar,

• Riccardo Musaddad;

• Batu Josh;

• Jill Valentine;

• Excella Giono.

Albert Wesker - antagonis utama dan detasmen kapten berpengalaman perkhidmatan ketenteraan. Albert sekutu salah satu syarikat farmaseutikal.

Chris Redfield - watak utama dalam permainan. wakil B.

Sheva Alomar - organisasi ejen B. Sebahagian masa dan workmate Chris.

Riccardo Musaddad - watak negatif - bio - pengganas, bekerja untuk sebuah syarikat farmaseutikal.

Josh Stone - Wakil B. , Agung lebih Sheva Alomar.

Jill Valentine - pengawal peribadi Irwin. Girl dengan cukup doktor pakaian asal.

Excella Giono - yang biang keladi dari sebuah syarikat farmaseutikal, watak negatif. Orang cantik dan sombong.

Untuk pertahanan dan kesalahan dalam permainan Residen Evil 5 senjata dibentangkan dengan cara yang terbaik mungkin. Untuk penggunaan pelbagai jenis jenis senjata api: pistol, senapang patah, mesingan, senapang, pistol, pelancar bom tangan, mesingan dan taser. Semakin senjata berasingan hanya untuk Penggaram.

Dalam peranan musuh-musuh anda adalah orang-orang yang agresif terhadap semua - Maggini. A, masing-masing, selepas mereka menjadi virus tersebut.

Matlamat utama anda - untuk memusnahkan Mangini farmaseutikal dan menggali, dan untuk mencegah penularan virus itu.

Demi motif permainan sebelumnya dibahagikan kepada beberapa kepingan kecil dan enam bab yang lebih besar. Bab selesai, anda boleh memainkan semula sekali lagi, mungkin meningkatkan kerumitan.

Sebelum perlawanan, kami menasihatkan anda untuk membaca kajian bahan tambahan untuk melihat Residen Evil 5 video. Ini akan membantu untuk mengetahui dengan permainan sebelum bermulanya permainan.

Kemudian anda boleh muat turun Residen Evil 5 di laman. Anda juga boleh menjemput kawan-kawan dan bermain rangkaian talian yang membolehkan versi ini.

Perhatikan bahawa grafik permainan tersebut bertambah baik, tetapi kelemahan Residen Evil 4 juga meminjam yang tidak begitu gembira.

Baik anda bermain!

 

Bermain juga