Residen Evil 6

Nama alternatif: Residen Evil 6

Residen Evil 6 - permainan komputer dalam genre penembak orang ketiga. Permainan Residen Evil 6 mengalu-alukan semua peminat dunia fantasi seram. Pemaju permainan, syarikat Capcom, meletakkan usaha maksimum untuk memperbaiki semua bahagian-bahagian sebelumnya. Tetapi, menurut mana tiada peminat, bahagian yang kesembilan permainan tidak banyak bertambah baik. Di hadapan anda sehingga siri terakhir besar dendam yang dipanggil siri Resident Evil. Walaupun anda tidak biasa dengan siri sebelumnya, ia tidak, kerana setiap bahagian baru cerita bermula dari awal.

Sudah tentu, sebelum anda mula bermain, adalah wajar untuk membaca kajian semula permainan dan melihat Residen Evil 6, video di Internet. Ini akan memudahkan proses permainan. Dan kemudian anda boleh melawat tapak dan permainan Residen Evil 6 turun.

Permainan Residen Evil 6 adalah pembangunan acara fiksyen Amerika. Tetapi perkara-perkara yang bergerak di seluruh dunia.

Mula permainan Residen Evil 6 Anda boleh bermain sebaik sahaja pilih daripada jalan cerita yang akan memulakan permainan. Berikut adalah kempen empat cerita, tiga daripadanya di pasang protagonis, dan satu

• Leon dan Helena;

• Chris dan Pierce;

• Jake dan Sherry;

• Ada Wong.

Leon dan Helena - ejen Perkhidmatan Rahsia Leon Kennedy dan pasangannya Helen Harper. Jika anda tidak mahu bermain apa-apa perkembangan baru dengan trend baru. Di sini anda akan kemas, sentiasa mendengar pencurian yang akan datang sentiasa menembak dengan beberapa peluru dalam klip itu.

Pearce dan Chris - Chris Redfield watak dan pembantunya Pierce Nivens. Terdapat banyak tembakan, letupan dan pertempuran dengan raksasa yang sangat besar.

Jake dan Sherry - anak ketua antagonis Albert Wesker, askar - satu tentera upahan dan perkhidmatan rahsia Sherry Birkin. Tentera, mereka lemah jika dibandingkan dengan dua yang pertama. Anda akan sentiasa dalam pelarian.

Ada Wong - versi klasik. Peserta daripada proses yang lebih besar untuk menghapuskan raksasa dan mutan. Terdapat banyak teka-teki dan kesan adrenalin.

Di-Permainan Residen Evil 6 senjata dibentangkan dalam kuantiti yang besar. Peralatan yang cukup untuk paparan yang layak pertempuran.

Plot permainan cukup menarik. Peristiwa terungkap pada tahun 2012 dan 2013. Sekitar punca keinginan presiden untuk mendedahkan peristiwa rahsia AS pada tahun 1998. Bunuhlah dia, dan atas dasar cerita pertama permainan terikat. Lihatlah empat baris adalah saling berkaitan rapat.

Berhubung dengan raksasa tangan dalam bahagian ini mereka mendapat peluang.

Permainan Residen Evil 6 sebenarnya mendapat grafik yang lebih baik, dengan gambaran yang baik watak dalam permainan. Dan yang paling penting dengan gambaran yang sangat baik dari zombi dan raksasa bermutasi lain. Ideal untuk situasi menakutkan prategasan. Satu pilihan yang baik audio dengan sempurna melengkapkan gambar keseluruhan permainan Residen Evil 6. Anda seolah-olah tiba di peristiwa sebenar berlaku kepada anda.

Tergesa-gesa lebih cepat turun Residen Evil 6 dan meneruskan untuk memenangi permainan dan untuk mencapai hasil yang terbaik kemenangan.

Nasib baik gameplay!

 

Bermain juga