Residen Evil: Revelations

Nama alternatif: Residen Evil: Revelations, Residen Evil: Revelations Residen Evil

Permainan Residen Evil: Revelations - permainan video Jepun untuk konsol mudah alih Nintendo 3ds, adalah campuran genre Tindakan-pengembaraan dan Hidup Seram. Projek ini telah dibangunkan oleh Capcom dan permainan kelapan siri utama. Permainan menggabungkan pertama dan keempat. Perkembangan berlaku di atas kapal tersebut. Dalam mencari Chris Redfield, yang terakhir yang dilihat pada sistem GPS kapal pelayaran ditinggalkan dihantar Jill Valentine dan pasangannya dalam BSAA itu, Parker Luciani. Mereka akan meneroka kapal yang ditinggalkan, walaupun pada hakikatnya bahawa terdapat pelbagai bahaya bersembunyi. Selain hakikat bahawa pada semua pihak dikelilingi oleh musuh-musuh, lelaki itu sengaja menemui virus T-jurang maut. Tetapi apa yang berlaku pada masa ini dengan diri sendiri Chris? Dalam perjalanan melalui gunung-ganang dengan Jessica Sherawat (ejen BSAA baru), terkejut mendapati rakan-rakannya - di hadapan mereka ibu pejabat organisasi pengganas Veltro. Sudah tentu, mereka kini mempunyai untuk mencegah keganasan, walaupun pada hakikatnya bahawa survival raksasa akan sangat sukar. Mereka yang akan menjadi Residen Evil: Revelations perlu memainkan untuk mengumpul semua kekuatannya untuk menjalani satu siri bersedia untuk ujian. Mendapatkan pertama satu lokasi yang besar, anda mendapati bahawa bukan semua pintu bersedia untuk swing terbuka serta-merta di hadapan anda. Gameplay melibatkan melakukan tindakan tertentu yang akan membantu akses terbuka kepada bidang baru peta. Ini memerlukan carian untuk kad akses, kunci, papan suis crack, menyelesaikan teka-teki. Pergi untuk itu! Mulai sekarang, waktu malam anda tidak lagi lesu!

Untuk ke permainan sebelum anda perlu memuat turun Residen Evil: Revelations. Masa, proses ini tidak mengambil banyak, dan keperluan sistem agak waras, supaya sebarang masalah yang anda tidak seharusnya timbul. Setelah menjalankan permainan sebelum anda dalam semua kemegahan menjadi hidup Residen Evil: Revelations video. Oleh kerana anda telah diberi penghormatan untuk menangani versi dengan grafik yang lebih baik (dikeluarkan pada Mei 2013. pada platform Xbox 360, PlayStation 3, Wii U dan PC), anda tidak perlu kecewa. Semua cukup realistik, jadi terjun ke dalam suasana permainan yang boleh serta-merta.

Jadi, anda akan bukan sahaja tergantung pada lokasi, tetapi juga menangkis banyak raksasa. Mimpi ngeri ini berterusan selama-lamanya, kerana makhluk yang berbeza memanjat keluar dari paip bolong muncul dari kegelapan, tiba-tiba diserang dan tanpa belas kasihan seperti kematian. Selain masalah yang tidak pernah datang sahaja. Selalunya, raksasa yang menyerang dalam kumpulan dan anda perlu untuk mempertahankan terhadap dua atau tiga individu pada masa yang sama. Dalam peperangan, kita perlu ingat bahawa titik paling lemah mana-mana raksasa - kepala. Nah, menembak satu penghormatan tertentu badan mereka, anda boleh mencapai kesan perlahan. Untuk menjadikannya lebih jelas, apa yang lawan akan perlu berurusan, kami memberikan beberapa contoh. Kebanyakan perlu berjumpa dengan termutasi kapal penduduk lelaki - selut (cecair). Ini kumpulan lawan mempunyai banyak jenis: standard, cakar, bingkah, tricorn. Wanita mutan tidak kurang berbahaya - Ocean slaid yang tiba-tiba melompat keluar dari air. Dimenangi dan haiwan perosak lain: Fenrir - dijangkiti serigala, Goby - mempunyai menjalani mutasi ikan Skarmiglion - makhluk besar, yang digunakan untuk mewujudkan yu DNA Farfarello - baik menggunakan virus «t-Abyss» pemburu yang boleh menjadi tidak dapat dilihat dan lain-lain lagi. Tidak kos yang Evil permainan pemastautin: Petunjuk dan tanpa bos. Anda akan bertemu dengan raksasa yang berbeza. Sebagai contoh, Scagdead, Draghignazzo, Malacoda, dan lain-lain dan lain-lain Pada bos terakhir telah dibesar-besarkan tangan dan jantung, yang terletak di dada. Mengalahkan dia, anda boleh akhirnya nafas.

Apabila anda telah memutuskan Residen Evil: Revelations memuat turun dan menjalankan rancangan mereka, anda perlu berfikir tentang bagaimana anda mahu untuk mengawal watak anda. Mereka banyak: dan Jill Valentine dan Parker Luciani dan Chris Redfield dan Jessica Sherawat dan Keith Lumley dan Quint Ketcham, dan lain-lain. Dan masing-masing mempunyai ciri-ciri sendiri - ada kedua-dua kebaikan dan keburukan. Salah satu daripada perbezaan utama antara watak-watak - wira pilihan senjata tertentu. Selepas Residen Evil: senjata Petunjuk mempunyai pengaruh yang besar kepada hasil pertempuran. Memilih watak, anda dengan itu mendapat akses kepada beberapa helah maut senjata. Secara umumnya, anda mesti faham satu: tiada apa yang datang dengan sendirinya. Kit pertolongan cemas dan bonus tambahan perlu melihat dan sentiasa menambah peluru ditemui oleh beg peluru. Dengan cara itu, dalam permainan ada satu gizmo bahawa anda akan suka - pengimbas ini «Kejadian». Dengan bantuan anda meneroka mayat musuh dan mendapatkan kit tambahan. Nah, selamat datang ke koridor gelap! Menyimpan keberanian dan pergi ke mesyuarat untuk pengembaraan!

 

Bermain juga