RUSUHAN

Nama alternatif: Rusuhan

RUSUHAN talian - ia bsplatnaya strategi pelayar, khusus untuk konflik semasa yang berlaku pada hari kami, di suatu tempat di Amerika Latin. Tujuan permainan - untuk melepaskan keadaan Merani kecil ditangkap oleh rejim tentera diktator berkuasa.

Main permainan RUSUHAN online secara percuma, permainan tidak memerlukan pemasangan pelanggan permainan dan boleh didapati dalam mana-mana pelayar. Apa yang anda perlukan adalah untuk Daftar RUSUHAN, yang dilakukan dengan rangkaian sosial seperti, Mail. ru, Classmates, Facebook, Vkontakte (jika anda mempunyai akaun berdaftar rangkaian ini), atau menggunakan e-mel (sila masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda, kemudian klik "Main"). Untuk mendaftar, pilih salah satu ikon yang dibentangkan pada halaman utama dan ikut arahan. Sekian sahaja untuk permainan ini Daftar RUSUHAN selesai!

Melangkah ke dalam permainan, akan bertemu pada mulanya dengan maklumat perlawanan pembukaan dalam bentuk komik. Selepas itu, anda perlu memilih wira anda: ditawarkan 6 aksara (3 wanita dan 3 lelaki), kemudian memilih puak yang (Scarlet Perikatan atau Gabungan Mahkota), masukkan yang singkat "panggilan" (nama samaran) dalam satu bentuk khas, mengambil perjanjian dengan Syarat Permainan dan menekan butang "Play".

Sekarang kita boleh memulakan permainan. Pada peringkat awal NPC menawarkan untuk lulus kursus pendek seorang tentera muda (dalam bentuk misi cerita), yang mesti diluluskan untuk yang cepat akan menyesuaikan diri dengan permainan ...

Secara ringkas pada pakatan yang sedia ada

Scarlet Alliance - tentera revolusioner dan anarkis, yang berjuang untuk kebebasan terhadap seorang diktator totalitarian. Kecil ini tidak mempunyai senjata berteknologi tinggi, tetapi kelemahan ini adalah diimbangi oleh sokongan daripada penduduk tempatan dan kacak keberanian. Mengarahkan puak ini berpengalaman dan pemimpin yang adil - Comandante, yang berjanji untuk membebaskan negaranya daripada pemerintahan diktator oleh rejim tentera, dan menubuhkan kerajaan di wilayahnya rakyat,

Crown Gabungan - persatuan tentera upahan yang berada di sisi Baron, waris yang sah kepada dinasti yang menggulingkan diktator. Baron melengkapkan tentera dengan teknologi terkini. Selepas penindasan rejim tentera diktator, beliau berhasrat untuk memastikan bahawa kemasukan besar-besaran modal asing, membangunkan pembuatan berteknologi tinggi.

Dalam proses berjuang permainan dalam talian Rusuhan membolehkan anda untuk memilih pasangan (upahan) untuk profesion tertentu: Serangan Heavy atau Sniper.

Permainan ini mempunyai misi yang tidak memberi kesan kepada perjalanan peristiwa, tetapi yang bermain permainan dalam talian akan rusuhan, tidak sama sekali membosankan, kerana mereka kelihatan agak menarik. Semua misi dalam permainan berlaku dalam masa sebenar, dan medan peperangan yang hampir sama dengan satu sama lain. Tetapi ingat bahawa hasil tersebut pada misi setiap memerlukan persediaan yang baik. Ini bermakna bahawa bermain RUSUHAN, mungkin perlu untuk terlibat dalam tangan parti: perlu membeli senjata yang kuat, kartrij unik, perangsang, bom tangan, kit pertolongan cemas dan lain-lain, tidak kurang daripada yang dikehendaki. Pilihan dalam permainan yang baik topi keledar yang cukup (topi keledar), seluar, but, perisai, pistol, mesingan, senapang dan lain-lain ). Selain itu, semua ini boleh dinaik taraf.

RUSUHAN permainan dalam talian mempunyai dalam permainan mata wang sendiri - peso bintang Reais dan lencana. Di mana ia akan menjadi mungkin untuk membeli perkara yang berbeza.

Watak permainan dalam pertempuran hanya dapat bergerak secara bebas dan menembak, dan melibatkan diri dalam rawatan, atau membaling bom tangan untuk meminta sokongan udara, anda perlu miliki.

Permainan RUSUHAN talian mempunyai ciri menarik - Tenaga. Setiap hero mempunyai lima unit tenaga yang boleh dibelanjakan dalam pertempuran. Tenaga, yang khas untuk permainan sosial, pulih serta-merta, tetapi dalam masa yang tertentu, dan peralihan ke tahap yang baru.

Dalam RUSUHAN boleh bermain, mengambil bahagian dalam PvP pertempuran, dan untuk keseronokan-pencari, terdapat deathmatch (pemain 8x8).

Dalam pertempuran, permainan mengandungi membina asas: ia adalah perlu untuk membina sebuah kilang tentera, di mana anda boleh mencapai matlamat anda ...

Kesimpulan kajian semula, saya mahu mengatakan permainan ini adalah agak menarik dan menarik, ia mempunyai banyak fungsi dan ciri-ciri yang berbeza, yang tidak disebut. Pendaftaran RUSUHAN akan terjun semua orang di dunia permainan ini bersemangat!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag