Meningkat 3

Nama alternatif: Meningkat 3

Projek seperti ini tidak boleh pergi tanpa disedari. Penyerang dan penggodam hanya ingin tahu cuba untuk mengelaskan semula sekurang-kurangnya beberapa nuansa. Meningkat 3 - permainan yang tidak pernah ditinggalkan sendirian dalam dunia permainan selama satu minit. Ia adalah logik bahawa selepas pemain telah belajar tentang permulaan projek itu, melancarkan serangan pada pelayan syarikat Pirahna Bytes. Satu lagi usaha untuk mencari sekurang-kurangnya satu maklumat yang menarik sedikit tidak berjaya. Selepas pemaju kebocoran tidak mempunyai pilihan untuk secara peribadi memberitahu anda apa jenis projek mereka memasak dan apakah perubahan yang pemain perlu bersedia.

Dalam siaran akhbar rasmi untuk permainan bangkit 3 pencipta pc projek diberitahu bahawa selepas selesai semua kerja dan peringkat formal ujian, pemain akan perlu berurusan dengan dunia buatan tangan. Semua tindakan yang peminat permainan video akan mempunyai kesan yang tersendiri, jadi anda perlu bermain dengan berhati-hati dan penuh minat. Dalam dunia maya yang diwujudkan, pemain akan disediakan untuk penyelidikan hampir setiap inci. Ini akan menjadi satu projek besar dilengkapkan oleh semua peraturan bermain peranan.

Output rasmi projek itu dijadualkan pada bulan Ogos 2014, jadi peminat genre mempunyai masa untuk bersedia. Untuk pembangunan kemahiran bermain juga boleh cuba untuk lulus kedua-dua bahagian sebelumnya - pastikan anda mempunyai sesuatu untuk mengingati mereka. Senaman ini akan membantu pada masa depan, sebaik sahaja peluang untuk memuat turun bangkit 3, untuk menunjukkan sisi terbaik mereka.

Bersedia untuk menjadi tumpuan utama permainan ini adalah ditarik sebaliknya untuk kawasan kajian. Jika anda percaya bahawa pemaju, yang telah bangkit 3 boleh memainkan semua pemilik komputer peribadi dan Xbox dan PlayStation. Mungkin mendapat akses kepada permainan itu akan menjadi pengagihan dengan portal dikenali untuk memuat turun fail - wap.

Pembangunan dalam telah bangkit 3 video berada di enjin grafik terbaik. Jadi, pasti, akan kelihatan pada itu. Walaupun dari semasa ke semasa, pemain masih perlu berurusan dengan muatan skrin, rupa mereka semasa permainan dikurangkan. Semua peristiwa-peristiwa besar permainan berlaku di Eropah, Zaman Pertengahan kali iklan. Sepanjang perjalanan anda juga akan mempunyai untuk melawat negara-negara Mediterranean dan kawasan tropika. Kita tidak boleh membantu untuk meneruskan kajian kami bangkit 3 peringatan bahawa semua lokasi utama didaftarkan secara manual, jadi mereka kelihatan seperti, sudah tentu, akan hanya denda! Pemaju mendakwa bahawa projek tersebut dilaksanakan dalam dunia terbesar yang studio yang pernah terpaksa berhadapan dengan.

Sebagai watak utama akan melaksanakan satu jenama baru - pemain watak-watak yang tidak dikenali. Dalam cerita awal tuan permainan bayang-bayang menyerap jiwa wira. Tugas utama pemain menggunakan senjata bangkit 3 pelbagai jenis, untuk membantu watak utama untuk mencari dirinya - untuk menyertai sisi gelap atau cahaya. Perjalanan anda akan penuh dengan risiko dan misteri, dan jalan akan bertemu dengan ramai makhluk wajar dan muka-muka biasa!

 

Bermain juga