Kebangkitan Eropah

Nama alternatif: Kebangkitan Eropah

Naik dari Eropah

Di antara permainan strategi talian mempunyai tempat yang istimewa. Baru permainan Naik dari Eropah segera terangsang kepentingan pemain besar 'kerana hakikat bahawa pengeluar permainan terkenal di kalangan peminat dalam talian Permainan studio Travian Games dan [_15_ ] ompaniya Perfect World Entertainment, telah mengeluarkan beberapa permainan strategi kegemaran.

ROE permainan , yang merupakan satu strategi klasik dan mempunyai semua kelebihan permainan ini. Pertama, mereka membangunkan keupayaan untuk berfikir. Kedua, mereka perlukan, termasuk cekap mengawal watak anda, membangunkan kemahiran berjuang. Jadi, permainan ini bukan sahaja penembak, yang membantu melegakan pencerobohan dan meluahkan emosi, dan, antara lain, membangunkan keupayaan untuk cekap berbincang dan membuat keputusan yang perlu bukan sahaja permainan, tetapi dalam kehidupan sebenar. Oleh itu Naik dari Eropah memainkan anda akan bukan sahaja menarik tetapi juga berguna.

Jika anda gemar membaca "The Three Musketeers" dan masa anda suka menyamar bola dan duels, anda mempunyai peluang yang baik untuk melibatkan diri dalam dunia nafsu yang serius. Watak anda akan menjadi mahkamah dan mengambil bahagian dalam semua pertempuran dan komplot. Dari memainkan Naik dari Eropah , [ _4_] anda perlu memilih salah satu daripada tiga puak-puak berpengaruh yang ingin untuk menyertai. Kerana permainan tindakan yang dibangunkan semasa Renaissance, suasana permainan yang sepenuhnya selaras dengan masa. Datang perjuangan keras untuk ketuanan di halaman, pemenang juga akan layak untuk takhta kerajaan. Dalam konfrontasi mengambil keluarga seperti berkuasa sebagai Tudor, yang Fuggers dan Medici. Anda akan berasa seorang bangsawan keturunan memiliki kemahiran berjuang dan memohon mereka untuk manfaat saudara-mara. Keunggulan dalam permainan ini memberikan kuasa yang tidak terhad di mahkamah, jadi RiseofEurope bermain anda akan bosan - kepentingan adalah sangat tinggi.

Pada RiseofEuropeрегистрация adalah prosedur standard. Menyatakan nama pengguna, kata laluan dan alamat e-mel, anda boleh mula bermain dengan segera. Harus diingat, bagaimanapun, bahawa prosedur pendaftaran adalah percuma, permainan itu sendiri.

Bagi mereka yang sentiasa mahu membawa puak anda sendiri atau asli keluarga untuk mencapai kesejahteraan dalam pertempuran dan kempen, permainan ini hanya tetingkap peluang. Watak anda menjadi pemimpin, anda tidak pergi untuk hanya orang, dan anda sendiri, mari kita bermain dan keluarga. Ia hanya terpulang kepada anda sama ada dalam RiseofEuropeonlineваш cara membersihkan diri daripadanya puak mulia mendapatkan sawit dan membawa kerajaan.

Tetapi bukan sahaja dalam pertempuran yang anda akan mengambil bahagian dalam permainan strategi berasaskan pelayar. Battle, sudah tentu, juga, dan di tempat yang paling terkenal di Eropah pada Zaman Pertengahan. Tetapi di samping itu anda akan membina bandar anda sendiri, dan kemudian untuk menguruskan ekonomi negara, dan pada masa yang sama dan
grata dalam permainan Naik [_4_ ] dari Eropah . Perancangan tindakan ketenteraan, anda akan membangunkan taktik peperangan, membuat perjanjian dengan sekutu berpotensi, dan secara amnya berkelakuan seperti pemimpin sebenar. Jadi, dalam permainan ini terdapat banyak peluang yang berbeza yang diberikan kepada anda dalam realiti tidak selalu.

 

Bermain juga