Dewa Perang

Nama alternatif: Kebangkitan Mythos

Gods permainan Perang (Kebangkitan Mythos) dalam suasana fantasi.

Muda allah permainan pelayar perang dibina dengan cara yang asal, termasuk komponen dan strategi pelbagai kad. Oleh kerana pemaju telah bergantung pada suasana fantasi, mendapatkan produk yang bagus dengan cerita yang menarik.

Peristiwa terungkap di tengah-tengah bandar, yang mesti dilindungi. Tetapi peperangan bukan keseronokan yang menarik tunggal. Dalam banyak peluang beliau untuk memaparkan bakat strategi mereka, ahli ekonomi dan kaki judi. Tarik kad berjaya boleh sesiapa tetapi untuk mengumpul dek keseluruhan kad diberi kuat hanya pemain yang paling berjaya. Untuk membuat gambar bagaimana untuk menjadi Gods of War, beberapa perkara utama:

  Mnogoe bergantung kepada pemain, kerana ia akan menggabungkan wira kad dan mengambil langkah, tetapi sentiasa ada"kes", yang suka untuk terlibat dalam perjalanan yang dirancang peristiwa.

 • Osnovnaya matlamat untuk mengumpul – kolodu
 • penuh
 • Podobrat kombinasi unik kad makhluk dan fenomena, dan zaklinaniy
 • Sovershat membeli lelongan dome
 • Nayti strategi sendiri dan membangunkan ee
 • Prisoedinyatsya untuk gildiyam
 • Uchastvovat dalam PvE-priklyucheniyah
 • Obustraivat bandar, mendirikan sooruzheniya
 • yang diperlukan
Terima kasih kepada ini"pelawak"kadang-kadang rookie untuk memenangi kemenangan besar ke atas pelupusan ace dan ahli strategi yang berpengalaman.

 

 

wira Card.

Gods pendaftaran Perang akan mengambil masa untuk berkenalan dengan peraturan dan acara. Menunjukkan alamat e -mel semasa, menunggu surat sambutan dengan kata laluan. Ia boleh secara mudah ditukar kepada anda sendiri. Terdapat juga pilihan melalui pintu masuk Classmates, VKontakte, Facebook dan e-mel. Roux.

Sekarang anda adalah penghuni yang sah legenda, di mana kepelbagaian watak-watak yang datang dari cerita yang berbeza. Bersebelahan dengan bunian, Orc dan unicorns boleh dilihat Mesir dan juga tuhan-tuhan Scandinavia. Dengan mereka anda akan melawat usaha menarik yang secara beransur-ansur menjadi lebih kompleks dan pelbagai.

Watak-watak ini, dan juga gambar-gambar fenomena alam – kad, yang kemudian datang untuk hidup, bertukar menjadi askar tiga dimensi di medan perang. Maka ada pemanah, pasukan berkuda dan pasukan berjalan kaki, dan juga serigala mengancam, kelawar, mayat hidup berjiwa. Askar bersenjata dengan batang-batang, pedang, lembing, busur silang, tongkat sihir. Sesetengah meningkatkan tindakan orang lain, dan oleh itu ia adalah penting untuk menggabungkan mereka.

V iPlayer Dewa Perang kad hadir 7 kumpulan dan 4 ciri-ciri kelas yang mengawal unsur-unsur, menggunakan kekerasan dalam pertempuran kenalan, menyembuhkan atau menembak busur.

 

 

untuk melawan, supaya melawan.

pertempuran yang akan datang selesai dengan baik untuk anda, anda perlu pasukan yang kuat. Seperti yang anda kemajuan melalui misi, anda boleh mengembangkan dek pembantu baru, dan mereka boleh mendapatkan bukan sahaja dalam pertempuran dengan musuh, tetapi melakukan pencarian. Jika anda ingin mendapatkan kad yang sangat berharga, maka anda perlu melawat rumah lelong, yang membawa bersama-sama perkara yang paling unik.

Setiap kemenangan meningkatkan skala kemahiran anda dan menguatkan bakat peribadi. Untuk membantu pembantunya untuk mencapai tahap yang dikehendaki, mengambil trofi selepas pertempuran. Cara lain adalah melengkapkan bandar di mana untuk membina menara dan pelabuhan, untuk membina syarikat untuk pengeluaran barang-barang, untuk membangunkan sumber-sumber yang berguna. Sebagai contoh, keperluan untuk menjalin besi, yang menyediakan askar senjata dan mel.

Kereta Api dengan pemain lain di arena khas, bercakap secara berpasangan (dua oleh dua) atau pertempuran tunggal (satu lawan satu). Tindakan itu akan menjadi berwarna-warni dan menonjol, berbanding latar belakang pemandangan yang menakjubkan dan kesan bunyi yang sangat baik.

 

Bermain juga